- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #17.781
yaparsın tabi hiç bişey yok bunda ponpon makinası var ponponları daha kolay yapabilirsin makine almak istemiyosanda ponpon yapımı yaz google amca hemen bilgi verir sana :)
kızlar bebişler kaç gramdı sizin
en son gittiğinizde hangi haftaydı kaç gramdı
Ben de edirneliyim cnm.. edirne de yaşıyorum. ama sen tatilden döndk dediğine göre başka bir yerde yaşıyorsunn[/QUOT
Edirneliyim. Ama iş ve eş nedeniyle 12 senedir İzmirde yaşıyorum....sen çalışıyomusun...
ya kızlar bende mevludu annemde yapmak istiyorum şimdi kendi evimde yapsam pek gelen olmaz uzak diye ama tanıdıklar hep annemin orda
kayın validemde tutturdu annende olursa bizde erkrk tarafından kimse gelmez diye sanki kaç kişi gelicekse
eşimde annende yaparız diyorr ne yapsamkii:26:
kizlar cok mutluyum ya10 temmuzda evlenen kardesim hamile dakika bir gol bir. nasil tutturmuslar ya biz yillardir ugrasiyoruz ah,ah Rabbim nasip ettimi hemen veriyor verecegine.
ilgimdisi su yaptigin hazirliklari fotograflasanda paylassan bizimle y avallahi cok merak ettim.
benm de gün içinde süreklihareket halindeydi bugün pek hareketli diil uyuyor snrm memnun oldum bu duruma böyle olabilir bundan sonra :)ama arada bir kıpırdasın iyi olduğunu bilim yeter diğer türlü artık hareketleri acı veriyor geceleri babamıza zaten bütün heyecanımız bir de sabah acıkınca:)
heyy
herkes burdayken
ben nilin 2 hafta önceki fotosunu paylaşmış mıydım ?
kizlar cok mutluyum ya10 temmuzda evlenen kardesim hamile dakika bir gol bir. nasil tutturmuslar ya biz yillardir ugrasiyoruz ah,ah Rabbim nasip ettimi hemen veriyor verecegine.
ilgimdisi su yaptigin hazirliklari fotograflasanda paylassan bizimle y avallahi cok merak ettim.
sorry de çüşünüz :)
ne acelesi varmış
Allah sağlık sıhat versin :)
kızlarr yaa bu benim oğluşş bir sabah ben yataktan kalkmadan önce birde akşam yatınca hareket ediyor gece 12 den sonra falan. Ya siiznkiler gün içinde hareket ediyor mu yaa. Ve ben bütün gün evdeyim dinleniyorum yorulmuyorum. yoksa bu çocuk geceleri hep ayakta mı olacak. o yüzden mi acaba..
yorulmadığından öyle tarkul,dışarı çık gel yürü bakalım nasıl oynuyor oturunca...
canım cok tebrik ederim Allah analı babalı buyutsun.. erken aslında crafty nin dedigi gibi ama ne guzel iste hemen tutmus maşallah
benim bu sene 4. yılım.. 2. yılda baslamıstık denemelere dusun yani ugrasması da var Allah korusun..
ne guzel iste sizinkiler beraber buyur benim ablam evleneli 1.5 yıl oldu daha dusunmuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?