2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar bebişler kaç gramdı sizin
en son gittiğinizde hangi haftaydı kaç gramdı

yarın gitçektim
kg ya geçmiş olurdu sıpacanım
ama dr un ameliyatı varmış
bakalım ne zaman kısmet :)

2 hafta önce yani USG ye göre 26 da 800 lü bişiydi benimki

Son düzenleme:
kizlar cok mutluyum ya 10 temmuzda evlenen kardesim hamile dakika bir gol bir. nasil tutturmuslar ya biz yillardir ugrasiyoruz ah,ah Rabbim nasip ettimi hemen veriyor verecegine.

ilgimdisi su yaptigin hazirliklari fotograflasanda paylassan bizimle y avallahi cok merak ettim.

tamam annecim de iki tane yaparız ne var de bi annemin tarafa bi senin tarafa evde almaz zaten falan filan de :))

ya bende taşlı gecelikleri merak ediyorum kızlar paylaşırsanız sevinirim,bide yakası tülden olanlar varmış ondanmı alsak acabapenye saki bana olmayacakmış gibi geliyo:92:

sorry de çüşünüz :)
ne acelesi varmış
Allah sağlık sıhat versin :)

yaa evet aslında eşimin sesini duyunca başlıyor akşamda hareket etmeyee... Galiba babasını daha çok sevecek. Ben o kadar konuşuyorum tık yok banaa

canım cok tebrik ederim Allah analı babalı buyutsun.. erken aslında crafty nin dedigi gibi ama ne guzel iste hemen tutmus maşallah
benim bu sene 4. yılım.. 2. yılda baslamıstık denemelere dusun yani ugrasması da var Allah korusun..
ne guzel iste sizinkiler beraber buyur benim ablam evleneli 1.5 yıl oldu daha dusunmuyorlar

sorry de çüşünüz :)
ne acelesi varmış
Allah sağlık sıhat versin :)

valla ne yalan soyleyeyim bende ilk basta oha felan oldum ama kardesim cok istiyordu gec kizken rahatsizligi nedeniyle cok dogum kontrol hapi aldi.bebegim olmaz diye cok korkuyordu evlendiginde ve hic korunmamislar bu nedenle Rabbim verincede verdi iste.

ilgimdışı bende merak ettim yaptıklarını en kısa zamanda eklersen sevinirim...

22. haftada bizimkide 453 gr dı yanlış hatırlamıyorsam :)

bizim kızımız her öğün harektte canım.
sabah öğlen akşam hiç aksatmaz ihihih :)

ah,ah lunacigim bizde 4 yil bekledik 1,5 yil sonra denemelere baslamistik iste.biraz erken ama Rabbim ugrastirmadan verdi ya ona seviniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…