- 15 Aralık 2009
- 3.964
- 61
- 163
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #17.881
jinepscim geçmiş olsun çok, bugn bende aynıı şikayetle gittim sağlık ocağına, tit mi deilmi bilmiorum, çubuklaa baktı, aynen bana da çok az başlangıç gibi, ilaç vermiycem bol su iç dedi ama bu saat oldı hala sızlıyo, adet sancısı mı, böbrek ağrısı mı bilemedim oofff yaa,
herkese günaydın ...uyuyamıyorum- uyuyamıyorum ...sahura kdr oturan ben cin gibi kalktım yine..
bu bakım ürünlerinde chıcco ürünleri nasıl araştıran kullanan var mı?
biz dün eşimle bebek arabası araştırmalarım sonucunu değerlendirmeye gittik..uygun 2 model beğenmiştim netten..
1- chıcco ct 0.2
2- kraft ruby travel
şunu söylemek lzm ki bir şöför olarak deneme sürüşünü yaptım..ikisinin arasında her yönden acayip fark var..kraft çok hantal koca tekerler dönmüyor manevra sıfır..
ama chıcco yu göbeğimle bile sürerimçok çok rahat konforluydu.. bayramdan sonra alcaz inş... düşünen arkadaşlara arz ederim :))
AMİN...ben bakım ürünlerinin tamamını chicco aldım canım çokda araştırmıştım ya mustele ya chicco alacaktım zaten...
bebek arabasıda bunu tercih ettim
http://www.e-........../travel_sist...g_auto_fix_completo_travel_sistem/CHI-7912297
allahım kullandırmayı nasip etsin inşallah
yeni avatarımı tüm genç ve ergenus gızlarımıza armağan ediyorum kutlu ve mutlu olsunn
yeni avatarımı tüm genç ve ergenus gızlarımıza armağan ediyorum kutlu ve mutlu olsunn
bakım ürünlerini ablam bübchen çok iyi dedi ama chıcco şu an indirimde cazip geldi açıkçası..
bebek arabasına da ben o kdr pahalı olsun istemiyorum canım..
3. çocuk ee arkasıda yok sanırım doğurmam artık :)) tüm herşey elimde patlar..ikizlerimde ayrı ayrı kraft almıştım 10 sene önce bi dünya paraya doğru dürüst bindiremedim ve bir daha da doğurmam diye eşe dosta verdik herşeyleri ile birlikte..
çok etkilendim avatarıdan :))
made anamm o nası b tip..karmındaki aklımda derler bzm buralarda
nasıl bakıyo amaaaa insanın içi cızzz eder yeminle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?