2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
herkese günaydın ...uyuyamıyorum- uyuyamıyorum ...sahura kdr oturan ben cin gibi kalktım yine..

bu bakım ürünlerinde chıcco ürünleri nasıl araştıran kullanan var mı?

biz dün eşimle bebek arabası araştırmalarım sonucunu değerlendirmeye gittik..uygun 2 model beğenmiştim netten..

1- chıcco ct 0.2
2- kraft ruby travel

şunu söylemek lzm ki bir şöför olarak deneme sürüşünü yaptım..ikisinin arasında her yönden acayip fark var..kraft çok hantal koca tekerler dönmüyor manevra sıfır..

ama chıcco yu göbeğimle bile sürerim çok çok rahat konforluydu.. bayramdan sonra alcaz inş... düşünen arkadaşlara arz ederim :))

herkese günaydınnnn

aychin sanda çok geçmiş olsun nasıl bir ağrı tahmin ediyorum eşim kalk hastaneye gidelim dediğinde hastaneye kalkmaya dermanım olmadı suyu çok içiyorum ama 2litreyi geçemiyorum tekrarlıcak diyede korkuyorum ama inşallah bir daha yaşamam ben hafif ağrı başladığında havluyu ısıtıp oraya koyuyorum ve uzanıyorum sanada tavsiye ederim bu sıcakta pek çekilmiyor ama o ağyı yerine pişmeyi tercih ederim :)

ben bakım ürünlerinin tamamını chicco aldım canım çokda araştırmıştım ya mustele ya chicco alacaktım zaten...

bebek arabasıda bunu tercih ettim
http://www.e-........../travel_sist...g_auto_fix_completo_travel_sistem/CHI-7912297

allahım kullandırmayı nasip etsin inşallah

AMİN...
bakım ürünlerini ablam bübchen çok iyi dedi ama chıcco şu an indirimde cazip geldi açıkçası..
bebek arabasına da ben o kdr pahalı olsun istemiyorum canım..
3. çocuk ee arkasıda yok sanırım doğurmam artık :)) tüm herşey elimde patlar..ikizlerimde ayrı ayrı kraft almıştım 10 sene önce bi dünya paraya doğru dürüst bindiremedim ve bir daha da doğurmam diye eşe dosta verdik herşeyleri ile birlikte..

Son düzenleme:

haklısın çok pahalı,biz geçen sene almıştık daha doğrusu kaynanatör almıştı...chicconun daha uygun fiyatlılarıda var diye biliyorum ama

günaydın kızlar , dün bahsettiğim gibi çarşının nabzını tutmak adına emzirme südyeni ve lohusa geceliği bakmaya çıktım,gözlemlerim...lohusa geceliği olarak genellikle önerilen aqua diye bir marka var,güzel modeller var,ama fiyatları 90-100 hatta sabahlıklı takım düşünenler için 150nin üstüne çıkıyor...emzirme südyenleri 15ten başlıyor ama üstten çıtçıtlı olanlardan çok ön ortadan açılan modeller daha iyiymiş,nedeniyse bebişlerin emerken anne göğsüyle komple temas etmesi daha iyi olurmuş...
bu arada son 3 gecedir gittikçe artan bir gece uyanıp geri uyuyamama sorunum oldu,dün çok yorgun yatmış olmama rağmen 03te uyandım ve saat 6ya kadar uyuyamadım, ılık duş, ılık şekerli süt, kitap okumak hiç biri fayda etmedi,üstelik birde acaip bir kaşıntı,gündüz hiç kaşıntım yokken gece özellikle el ve ayaklarımda müthiş kaşıntı oluyor....bu tarz sıkıntılarınız var mı?

Benden de günaydın:)
Sabah sabah ütü yaptım serin olsun diye ama yorulmuşum yav:)
Eşime yaptıracaktım ama yazık oruçlu zor olur gündüz iş,akşama da yorgun oluyo ya.
Kıyamadım işte.
Neyse ağrısı sızısı olanlar tez zamanda sağlıklarına kavuşsunlar inş.
Hey madeofhonor çok yakışaklısın:)Arabayı da anlamadım link açılmıyo bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…