2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

biz geri donme ihtimallerini goze aldigimizdan bazi arastirmalar yaptik. esya tasima kanunu varmis. bizim burada aldigimiz televizyon vs. birsuru esya falan var bir tek tv icin vergi aliyorlar diger esyalarini vergisiz tasitabiliyorsun. isimiz bir kargoya kaldi. esimin bir arkadasinin tanidigi varmis onuda uzuca getirisek insallah herseyimizi goturebilecegiz. burada kalirsakta Allah nasip ederse insallah buyuk bir eve cikacagiz . ben galiba sirf bu arabayi almak icin planlarimi ona gore ayarlamaya baslamisim.

Son düzenleme:
bebeğim az hareketli diyen anneler var ama çok fazla aşırı hareketli diyen kimse yok muuu..
sürekli içimde artçı sallantılar ve ardından amniyo sıvısında açtığı tusunami etkisi...
bnm sıpamı bi cins anlamadım.
normal mi bu durum yoksa dr yolu göründü mü bana..

bebek anne karnında nasılsa doğunca da öyle olur diyorlar..
Allah esirgesin o zaman ben survivor taner gibi bişi doğurucam...

aynen canım, ben de lierac krem ve her çeşit yağ kullanıyorum, suyuma filan dikkat ediyorum ama çatır çatır çatladım valla :)))) Genetik yatkınlık herhalde annemde de olmuş çatlaklar Ama oğlumun tekmelerini hissedince gözüme bile görünmüyor tabi :)

Günün ilk günaydın'ınını kapabildim mi ? :) Herkese güzel bi gün diliyorum, bugün bebişler anneleri üzmesin. Ki bizler de zor anneleriz anacım, az hareket etse panik oluyoruz, çok hareket etse yine panik oluyoruz. Yanlış anlamayın ama sorun bebişlerde mi biz annelerde mi tartışılır yani :)))

Çok insani bi duygu ama ya haklıyız, insan can taşır da nasıl o can için endişlenmez di mi... Daha gelmeden delisi olduk biz bu küçük meleklerin :)

Son düzenleme:

günaydınnnn...........................................

kızlar bütün gece öldüm öldüm dirildim desem yeridir dün aşı oldum kolumda ayrı bir ağrı bebeğim bir yerlerini kaldırmış öyle yatıyor onda ayrı bir ağrı uffff ufff uyumak istiyorum .

Günün ilk günaydınını yakalayamadım ama yakalayan arkadaşıda tebrik ediyorum....bugün kızımızı görmeye gideceğiz.Allah tüm bebekleri ve annelerini korusun....Sağlık,sıhhat ve serin bir gün diliyorum İzmirden....

bi günaydında kızım ve benden ....

İstanbulda hava cok güzell..

Günümüzde güzel olsun inşallah..

Bide ben nedensiz cok mutluyum..

Günaydın herkeseee.. inş hepimiz için güzel bir günn olurr.. sabah sabah bizim oğlan tekmeye başladııı.. öğlene doğru sesi kesilio oğlumunnn sıcaklardan olsa gerek. akşam bide ne hikmetse karnımız acıkınca çok tekmeliyorr yemek yediğimde sakinliyor. sanırım benim oğlan hiç aç kalmaya gelmeyecek:)))

bu arada dün eşimle bakım ürünleri bakmaya gittik. sebamedin ürünlerine baktım ama kafam karıştı. bu ürünlerin içinde zaralı olan neydii. daha önce yazılmıştı ama unuttum ben ve emin olamadığım için alamadım.

paraben serapcım

bi günaydında kızım ve benden ....

İstanbulda hava cok güzell..

Günümüzde güzel olsun inşallah..

Bide ben nedensiz cok mutluyum..

Ne güzel işte, en sevdiğim histir.. Sebepsiz ve tarifsiz mutluluk :) Sebebi içinde ama biraz derinlerde
Allahım onları korusun, bizi de böyle nedensiz mutlu, ayakları yere basmayan ve hatta mutluluktan delirmiş anneler yapsın inşallah... :) Valla ben onu kollarıma aldığımın hayalini bile kurunca kalbim ağzımda atıyo :) Yok böyle bi heyecan, 6.ayımızı doldırduk sayılır ama hala inanamıyorum. Hep bi hayaldi benim için, onun ete, kemiğe bürünmüş hali uzak geliyo ve çok heyecan verici geliyo elimde değil. Belki dünya üstünde bir çok kadının yaşadığı bişey bu ama bana hala fena halde mucizevi, büyüleyici bi olay geliyoo :) Aşığım kızıma aşıkkk :) Allahım ona sağlık, sıhhat versin. Hepimizinkilere de... Annelere de böyle sebepsiz mutluluklar... :)

aminnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…