- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #17.861
evet gercekten hos ama aksesuarlari cok fazla trye giderken nasil gotureceksin?car seati var carry cot var evinde nasil muhafaza edeceksin bunlari canim?
alirken bunlarada dikkat et bencebenim almak istedigim arabada travel systemli ve car seati nereye koyacagimi dusunuyorum simdiden cunku evimde hic yer yok.
Canim benim su icmekte krem yada yag sürmek gibi tedbir. Benim doktorum ilk hamileligimde hangi kremi süreyim diye sordugumda catlaklar genetik annende kardeslerinde filan varsa sended olur ama icin raht etsin istiyorsan sür demisti ve gercekten sadece 11 kilo almama ragmen cok catlagim olmustu. Simdilik daha üzerine catlak cikmadi ama dedigin gibi biz tedbirimizi aliyoruz takdir Allahtan.
tatlı anneler size sorum var...sabah bebğim hareketliydi ama sabahtan beri tık yok bu kadar uzun süreli sessiz kalıyormu sizin bebekleriniz...
günün ilk günaydın'ınını kapabildim mi ? :) herkese güzel bi gün diliyorum, bugün bebişler anneleri üzmesin. Ki bizler de zor anneleriz anacım, az hareket etse panik oluyoruz, çok hareket etse yine panik oluyoruz. Yanlış anlamayın ama sorun bebişlerde mi biz annelerde mi tartışılır yani :)))
çok insani bi duygu ama ya haklıyız, insan can taşır da nasıl o can için endişlenmez di mi... Daha gelmeden delisi olduk biz bu küçük meleklerin :)
ahanda 3 kişi olduk konyadan,izmirligirl, sen , ben, tatilden dönde topiğin konya zirvesini yapalım etli ekmek eşliğinde ahahahha
1 ay önce Edirneye gezmeye gittik.Çok beğendim , darüşşifa ve tava ciğerine bayıldım.
yine bekleriz cnm.. daha gezilecek çok yer varr:)))
Günaydın herkeseee.. inş hepimiz için güzel bir günn olurr.. sabah sabah bizim oğlan tekmeye başladııı.. öğlene doğru sesi kesilio oğlumunnn sıcaklardan olsa gerek. akşam bide ne hikmetse karnımız acıkınca çok tekmeliyorr yemek yediğimde sakinliyor. sanırım benim oğlan hiç aç kalmaya gelmeyecek:)))
bu arada dün eşimle bakım ürünleri bakmaya gittik. sebamedin ürünlerine baktım ama kafam karıştı. bu ürünlerin içinde zaralı olan neydii. daha önce yazılmıştı ama unuttum ben ve emin olamadığım için alamadım.
bi günaydında kızım ve benden ....
İstanbulda hava cok güzell..
Günümüzde güzel olsun inşallah..
Bide ben nedensiz cok mutluyum..
Kizlar benim gögsümden süt gelmeye basladi. Sizdede basladimi yada bu konuda bilgisi olan var mi ?
Ne güzel işte, en sevdiğim histir.. Sebepsiz ve tarifsiz mutluluk :) Sebebi içinde ama biraz derinlerde
Allahım onları korusun, bizi de böyle nedensiz mutlu, ayakları yere basmayan ve hatta mutluluktan delirmiş anneler yapsın inşallah... :) Valla ben onu kollarıma aldığımın hayalini bile kurunca kalbim ağzımda atıyo :) Yok böyle bi heyecan, 6.ayımızı doldırduk sayılır ama hala inanamıyorum. Hep bi hayaldi benim için, onun ete, kemiğe bürünmüş hali uzak geliyo ve çok heyecan verici geliyo elimde değil. Belki dünya üstünde bir çok kadının yaşadığı bişey bu ama bana hala fena halde mucizevi, büyüleyici bi olay geliyoo :) Aşığım kızıma aşıkkk :) Allahım ona sağlık, sıhhat versin. Hepimizinkilere de... Annelere de böyle sebepsiz mutluluklar... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?