- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #17.841
kızlar ben bugün oruçluyum dün de tuttum ama daha tutmucam bebeğime acımaya başladım onun tam kilo alma zamanı hiç kıyamıyorum :26::26::26:
valla ne yalan soyleyeyim bende ilk basta oha felan oldumama kardesim cok istiyordu gec kizken rahatsizligi nedeniyle cok dogum kontrol hapi aldi.bebegim olmaz diye cok korkuyordu evlendiginde ve hic korunmamislar bu nedenle Rabbim verincede verdi iste.
öncedende vardı canım erimedi gitti tam aldırıcaktım gebe kalmısımm
ama ugsde gözükmüyoo ama sanırım ağrıyı o yapıyooo
kızlarr günaydınnn adet ağrıları gibi ağrılarım oluyorr sizde de oluyormu arada midemm yanıyorr gecen cuma akşamı kızım çokk hareketliydi ama şimdi pek değil canı sağ olsun kuzumunnn canım kızımm benimmm oruç tutuyormusunuz tutanlar varmı ben tutmuyorumm ilk gün tutacaktım eşim izin vermedi işteyimm o yüzden rahay yiyip içemiyorum. özelikle su içişim çok azaldı
teyzeleri bu arada yarın oğlumun bebek odası takımı geliyor,dün de odasını boyattıkçok aceleciyim değil mi?insan yalnız olunca biraz seri olmak zorunda malesef her işi yalnız yapıyorsun daha bir sürü eksiğimiz var ama hiç korkmuyorum bizim kasım anneleri olduğu müddetçe sırtımız yere gelmez
günaydın tombişlerrr :))
iyiki bir gün girmedik foruma destanlar yazılmış bir kısmını okudum bir kısmınıda ilerki zamanlarda okuyacağım baktım sayfa sayısı ekleniyor devamlı dayanamadım günaydın diyim dedim ama öğlen olmuş
bizde dün oğlumla sağlık ocağına ve doktora gittik sağlık ocağında aşımızı olduk kalp atışlarını dinledim oğlumun 140 normal dedi hemşire pazar günü tit testi yaptırmıştım burdada bahsetmiştim böbreğim ağrıyor diye meğer iltihap varmış çok az miktarda ilaç verilmiyor bu miktara ama ağrıyı bu yapıyordur dediler bolsu içmem gerekiyormuş günde 2 litre su içiyorum 3e çıkarıcam bakalım ne olucak
sizlerde suyu ihmal etmeyin sakın o iltihabın yarattığı ağrı dayanılamaz bir şey
bideee
eminönüne gidenlerr
şeker ağacı var telden
15 TL ile 40 arası değişio
çok güzeller
alın bence mutlaka
şekerleri astımmı çok şık duruo
Eki Görüntüle 234047
evet canım şimdi tatildeyim adanadayım amaa evim konyada
kızlarr yaa bu benim oğluşş bir sabah ben yataktan kalkmadan önce birde akşam yatınca hareket ediyor gece 12 den sonra falan. Ya siiznkiler gün içinde hareket ediyor mu yaa. Ve ben bütün gün evdeyim dinleniyorum yorulmuyorum. yoksa bu çocuk geceleri hep ayakta mı olacak. o yüzden mi acaba..
Teşekkür ederim canım. geçen sene bu zamanlar 22+3 günlükken ikiz bebeklerimi kaybettim. Bu sefer doktorum tedbiri elden bırakmıyor. Biraz fazla hareket ettiğimde hemen ağrım oluyor. Onun için ev hapsindeyim( Yeter ki bebeğim sağlıklı olsun deyip dayanıyorum ama :)
zaman geçmiyo gülüm maalesef.çok su içmek çatlakları önlüyormş.ben zoraki 3 litre içmeye başladım.10 gndr.yeterlimi bilmiyrm.bebek yağı duştan sonra kulllanıyrm.bi süre badem susam kakao yağı kullandım.şimdi sıcaklarda kakao kokusu çekilmiyor.şimdi çatlak kremi sürüyrm tedbir bizden taktir allahtan.:)
kızlar ben bugün oruçluyum dün de tuttum ama daha tutmucam bebeğime acımaya başladım onun tam kilo alma zamanı hiç kıyamıyorum :26::26::26:
kizlar cok mutluyum ya10 temmuzda evlenen kardesim hamile dakika bir gol bir. nasil tutturmuslar ya biz yillardir ugrasiyoruz ah,ah Rabbim nasip ettimi hemen veriyor verecegine.
ilgimdisi su yaptigin hazirliklari fotograflasanda paylassan bizimle y avallahi cok merak ettim.
tesekkur ederim yubacigim iyio dileklerin icin.
ben pantolonumu peacockstan aldim canim newlooktakiler hosuma gitmemisti cok kaba,saba duruyorlardi.
ben artik kendime birsey almam sanirim 4-5 tunigim 2 pantolonum var yeter bana evin icinde zaten askili ve sortla duruyorum yaniyorum ya bu nasil sicak.
begendiginiz araba guzel ama cok pahali degilmi ya,o araba bizim butceyi biraz sarsar gibi.ben 200 sterlinden fazla veremem arabaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?