2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
arkadaşlar, ben doğru dürüst bir şey yiyemiyorum ve kendimi çok suçlu hissediyorum. peynir, zeytin, ceviz, süt çok rahatsız ediyor beni... sebze yemeklerinden zaten pek hoşlanmam... nasıl beslenecek benim kuzum ya...:2:

kızlar ben bugün oruçluyum dün de tuttum ama daha tutmucam bebeğime acımaya başladım onun tam kilo alma zamanı hiç kıyamıyorum :26::26::26:

kızlar ben bugün oruçluyum dün de tuttum ama daha tutmucam bebeğime acımaya başladım onun tam kilo alma zamanı hiç kıyamıyorum :26::26::26:

Kubicim bi daha tutma canım ya, 16 saat çok uzun bir süre ve çok sıcak yazık bebeğine, o artık senden besleniyor ve su içemediğin için amniyon sıvısı azalır Allah korusun erken doğum yaparsın, daha da kötüsü olabilir, sonra ödersin inşallah, ben de bu yaşıma kadar hep tuttum ama şimdi bebek var, valla okuyunca içim kötü oldu, bi de zayıfsın sen hatırladığım kadarıyla kan şekerin düşer bayılırsın mazallah..

Maşallah. Rabbim gönüllerindekini vetmiş. Allah kucağına almayıda nasip eylesin.

esracım günlerimiz aynı nerdeyse, bugn benmde çok feci ağrım vardı adet sancısı gibi , çok da korktum , pek hareket de etmemeye çalıştım ama bu saat oldu hala devam,su içmeyi ihmal etme, hamilesin sen, bi şekilde iç mutlaka

ay burcu aynen senn mmoddayım, tek başına olunca panik oluyo insan, bizim odada yarın geliyo, sonra gelsin çamaşırlar, gitsin ütüler oh ohh

jinepscim geçmiş olsun çok, bugn bende aynıı şikayetle gittim sağlık ocağına, tit mi deilmi bilmiorum, çubuklaa baktı, aynen bana da çok az başlangıç gibi, ilaç vermiycem bol su iç dedi ama bu saat oldı hala sızlıyo, adet sancısı mı, böbrek ağrısı mı bilemedim oofff yaa,

birebir yazdıklarını yaşıyorum bende:))külkedisi gibi benmde oğlan, gece saat 12 oldu mu başlıyo tepiklemeye uyuyo numarası yapsak yerler mi ki

Ewet canim hersey bebislerimiz icin, onlar iyi olsun biz herseye katlaniriz

Canim benim su icmekte krem yada yag sürmek gibi tedbir. Benim doktorum ilk hamileligimde hangi kremi süreyim diye sordugumda catlaklar genetik annende kardeslerinde filan varsa sended olur ama icin raht etsin istiyorsan sür demisti ve gercekten sadece 11 kilo almama ragmen cok catlagim olmustu. Simdilik daha üzerine catlak cikmadi ama dedigin gibi biz tedbirimizi aliyoruz takdir Allahtan.

Canim benim kilo olarak endiselmene gerek yok bebek senden beslenir (tabi senin acindan risk var )ac kalmaz, ama ac kalmak kasilmalara neden oluyormus hatta erken dogum riski bile var.

princesscim hayirli ugurlu olsun canim insallah rahat guzel bir hamilelik geciriir ve saglicakla bebisine kavusur. ne guzel bak seneye gittiginde ikinizin elindede bebekler cok hos olur. akran olur hem bebekler. birde canim hmaileler icin kot pantalon uygun fiyata ara ara ara oldum magazalarda bulamadim. senin dedigin magaza hangisiydi tamamen unuttum. en son dun new look magazasinda 15.99£ a buldum. bugun zorla esimi wood green deki shopping centera goturdum aldim. ogrenci indirimide vardi yuzde 10 baya iyi oldu. tek sorun ben tisort falanda alacaktim internette indirimliydi magazada degildi. bende magazada denedim hangi bedenler oluyorsa geldim evde internetten aldim. magazada 20£ olan nette 5£ du baya baya uyguna geldi. eger bakmak istersen netten belki kendine uygun birsey bulursun new look yazarsin canim google a.

kizlar birde dun bebek arabasi arastirmasi yaptik esimle. graco nun symbio travel system markasinda karar kildik cok begendik. gelince netten videolarini izledik insanlarin yorumlarini okuduk ve 10 kisiden 9 u cok guzel oldugunu yazmis. turkiye fiyati biraz pahali ama Quinny buzz gibi pahali bir marka almayi dusunen arkadaslar icin soyluyorum bu urun Quiiny ile ayni ozelliklere ve hatta daha gelismis ozelliklere sahip ve fiyati Quinny den biraz daha uygun. ilgilenenler icin duyurayim dedim. hatta bugun sans eseri yolda bir bayanda gordu esim hemen durduk sorduk. kadin cok memnun oldugunu ve bulabilecegimiz bu tarz arabalrda en hafifi oldugunu soyledi. bizde iyice heves ettik.

tesekkur ederim yubacigim iyio dileklerin icin.

ben pantolonumu peacockstan aldim canim newlooktakiler hosuma gitmemisti cok kaba,saba duruyorlardi.
ben artik kendime birsey almam sanirim 4-5 tunigim 2 pantolonum var yeter bana evin icinde zaten askili ve sortla duruyorum yaniyorum ya bu nasil sicak.

begendiginiz araba guzel ama cok pahali degilmi ya,o araba bizim butceyi biraz sarsar gibi.ben 200 sterlinden fazla veremem arabaya

canim normalde butun herseyi icinde 499 £ ama indirimleri takip etmek gerekiyormus. mesela su an parents..... sitenin adini unuttum orada 394£ 100£ fark var. 350 li fiyatlara alanlar olmus. bende 200£ gibi birseyler dusunuyordum hatta biliyorsun bazi modeller gostermistim. ananeside babaneside talip oldu araba isine buradan birsey gonderemiyoruz siz hangisini isterseniz alin dediler. Turkiyeye donme ihtimalimiz var biliyorsun dogumdan sonra gitmeden alacagim ne gerekiyorsa insallah. BU tur urunleri oradan almak cok cok daha pahaliya geliyor.

evet gercekten hos ama aksesuarlari cok fazla trye giderken nasil gotureceksin?car seati var carry cot var evinde nasil muhafaza edeceksin bunlari canim?
alirken bunlarada dikkat et bence benim almak istedigim arabada travel systemli ve car seati nereye koyacagimi dusunuyorum simdiden cunku evimde hic yer yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…