2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

haftasonuna kadar ananemızdeyız kızlaarrr pztsı sabah sabah koyucam cıcıslerımızııı suslerımııııızı opuyoruz kızımla..

koyucam teyzecıklerı sızde yapınn tosuncuklara =)

mevlütte gecelikle oturmak.Şaka herhalde.Gelenlere saygısızlıktır bence :)))Çok güldüm

senın adetınde olmayabılır arkadasım ama yazım tarzın ıyı degıl.. burdan kac sehırden kac yoreden tanıstık kkonusuyoruz saka heralde vs.. olmamıs yanı ... bnm adetım bı baskasna dıgerınınkı bana ters gelebılır oyle degılmı? ornegın bn gelın mevlutumde once kına gecelıgımı gıydım mısafırlerımı karsıladım snra gelınlıgımı en sonda yoresel bınsallıya benzer gocmen olan arkdaslar bılırler salvar gıydım.. vs.. yanı bebek mevlutundede dıger arkadasların dedgı gbı anne sımartılır yerınden yatagından hıc kalkmaz bebegı ıle ılgılenır o yuzden cok sık bı gecelık takımı gıyer.. anlatabıldmmı arkadasım kii bızlerde bıle aklına yatmayan akrabalarım cok sık bı elbıse bıle gıymıs olsa yınede yatagnda oturur..

saygısızlıkla alakası yok elbette
bazı yerlerde bu adettir, hatta günlerce değişik gecelikle olmak zorunda olanlar var ...

evet canım bızde hergun baska bı pıjama takımı gıyılır ta ki logusa ytagı bozulana kadar... mevlutte de sacını basını yaptırır taze anne bebgede mevlut kıyafetı gıydırılır annede gecelık takımını gıyer ve yatagından kalkmaz..

katılıyorum canım bnde cok garıpsedım... ben makedonya gocmenıyım ve bızım adetımzde bu var ve yapamadıgım bı cok sey daha vr herkesın yoresıne gore saygı duymak gerek..

eeab bnmkıde senın yavru g bı ozellıkle gece yarısı anaammm zannedırsın gaz sankıııı ıcımde bı o yana bı bu yana snra masallah kızıma tekmeler yumruklar arka arkaya dedıgın gbı bnde senın gbı duymustum doguncada aynı olurmuss.. sanırım bana da uykusuz geceler gorunuyor...
bn dr uma soledım cok hareketlı dıye o zaman kızına kocamaannn bı aferın dıyo dr amcası dedı bu bnm ıcın cok ıyı bı haber dedı canım ıcını ferah tut.. ama sunu da eklemeyı unutmadı dr amcamz demıstı dersın cok yaramaz bı kızın oluck dedı ve guldu..

bakalım bu açılacakmı?
2011 !!! Chicco Living Trio Bebek Arabası - Chıc,Travel Sistem Bebek Arabaları,Chicco,{genele_baslik}

living trio chicco

çok yaramaz bir bebiş++ergenlik öncesi 2 erkek genç adayı + bir koca.. şimdi tamam oldum işte

ay maşallah tatlımmm
burnu kalkık olacak ben sana soyleyeyim

aynı baba burunlu bu
uyuz yaaaaa
bana benzemio :)

kuzum benim.. nihayet gördüm kızım cok tatlı bu yaaa.. masallah 41 kere..

benimki saklıyor yüzünü daha net bi poz alamaduk kendisinden.. nasipse c.tesi tekrar denicez..

saol kuzum
bizim de ilk ve tek fotomuz
şeyinin bile fotosu vardı yüzü yoktu
ilk defa tanıştık hanımla

Ay maşallahhhh. Biz de seni öperiz de kıyamayızzz. Zaten biz kıysak, anne de bize kıyar muhtemelen :)
41 kere maşallah Nil kuzuya...

öp yaaa
bebek dediğin öpülür mıncıklanırrrr
nasıl sevcez başka
senelerce bekle sonra elleme ! Olur mu yahuuu :)
ısısra ısıra sevcem ben onu

günaydın güzel anneler ve bebişleri

nil hanımlar gelmişler yine hoşgelmişler. bencede çok güzel bi hatun olucak şimdiden belli :) MAŞALLAH kızımıza

yaramaz nil... maşallah sana...
teşekkürler crafty... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, hep güzel günlerini göstersin inş...
benim oğlanda çekmedi yumruğunu yüzünden doktor karnımı ne kadar dürttüyse de bana mısın demedi... en son bir poz aldı, onda da burnunu dayamış plesantaya, yamuk yamuk duruyor :) kuzum benim o ya....

Allah'ım hepsinin bahtını güzel etsin inşallah

bu aradaaaa
kızımın odası kartonpiyer olduuuu, kağıdı olduu :)
pembiş şeker bi odamız var artık :)
20 si gibi de takım gelecek
yerleştirelim gösteririz teyzecikler

öp yaaa
bebek dediğin öpülür mıncıklanırrrr
nasıl sevcez başka
senelerce bekle sonra elleme ! Olur mu yahuuu :)
ısısra ısıra sevcem ben onu

hahaaa ben de yuvarlaya yuvarlaya sevcem diyorum :) Allah nasip ederse tabi.
ay öyle bi dişlerim kaşınıyo ki kıyamazsın diyolar ama yok ensesinden, koynundan koklayıp, ayak topuklarından dişleyip, bacak baldırlarından ısırarak yemeyi düşünüyorum pamuk kuzumu :) çekeceği var elimdennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…