- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #17.941
Belisten nie vazgeçtinn cnmm. ben de belis düşünüorum ama bir sorunla mı karşılaştın??
yaaaaa hayırrrrrr ben istiyorumm resminniiiii bende görecemnmm bananeee bak benim de kızımm varr küser sanaaaa
slm kızlar gazete okudunuzmu artık anneler normal doğuma yönlendirilecekmiş ve zorunlu olmadıkça sezeryan doğum yaptırılmıcakmış..
slm kızlar gazete okudunuzmu artık anneler normal doğuma yönlendirilecekmiş ve zorunlu olmadıkça sezeryan doğum yaptırılmıcakmış..
aynı baba burunlu bu
uyuz yaaaaa
bana benzemio :)
saol kuzum
bizim de ilk ve tek fotomuz
şeyinin bile fotosu vardı yüzü yoktu
ilk defa tanıştık hanımla
haydi bi fikir de siz verin
odamız düz pembe oldu
benim ticker ın pembesinin daha soft halini düşünün
bebik pembesi.
Oda da kırık beyaz aşağıdaki gibi
Oda boyanmış, 300 TL farkla beyaza çevirebilirmişim. Çevrem der ki beyaz çiğ durur
sizce krem pembe uyumu güzel olur mu
Eki Görüntüle 234582
günaydın kızlar , dün bahsettiğim gibi çarşının nabzını tutmak adına emzirme südyeni ve lohusa geceliği bakmaya çıktım,gözlemlerim...lohusa geceliği olarak genellikle önerilen aqua diye bir marka var,güzel modeller var,ama fiyatları 90-100 hatta sabahlıklı takım düşünenler için 150nin üstüne çıkıyor...emzirme südyenleri 15ten başlıyor ama üstten çıtçıtlı olanlardan çok ön ortadan açılan modeller daha iyiymiş,nedeniyse bebişlerin emerken anne göğsüyle komple temas etmesi daha iyi olurmuş...
bu arada son 3 gecedir gittikçe artan bir gece uyanıp geri uyuyamama sorunum oldu,dün çok yorgun yatmış olmama rağmen 03te uyandım ve saat 6ya kadar uyuyamadım, ılık duş, ılık şekerli süt, kitap okumak hiç biri fayda etmedi,üstelik birde acaip bir kaşıntı,gündüz hiç kaşıntım yokken gece özellikle el ve ayaklarımda müthiş kaşıntı oluyor....bu tarz sıkıntılarınız var mı?
e fotosu fotosu????
utanmalısın tabisi
cd vermio benim herif çekio :)
Baha beceremio CD ye yazmayı bende rencide etmiyorum
canım kime benzerse benzesin benimki de dugme burunlu genis yerim onu ben
bizim zilli hanım her seferinde gayet guzel poz verdi hatta bi ara profilden cekerken doktor makinenin bir tusuna bi bastı resmen vesikalık onden yakaladık cok genis duruyo yuzu o acıdan sanırsın zenci burnu dudagı ve gozleri portlek portlek
Canim benim su icmekte krem yada yag sürmek gibi tedbir. Benim doktorum ilk hamileligimde hangi kremi süreyim diye sordugumda catlaklar genetik annende kardeslerinde filan varsa sended olur ama icin raht etsin istiyorsan sür demisti ve gercekten sadece 11 kilo almama ragmen cok catlagim olmustu. Simdilik daha üzerine catlak cikmadi ama dedigin gibi biz tedbirimizi aliyoruz takdir Allahtan.
haydi bi fikir de siz verin
odamız düz pembe oldu
benim ticker ın pembesinin daha soft halini düşünün
bebik pembesi.
Oda da kırık beyaz aşağıdaki gibi
Oda boyanmış, 300 TL farkla beyaza çevirebilirmişim. Çevrem der ki beyaz çiğ durur
sizce krem pembe uyumu güzel olur mu
Eki Görüntüle 234582
Ya evet resmen fırsatçılık yapıorlar.nasılsa hamile alacak diye.çok pahalı bende baktım 100-150 arası.bakalım ben ankaradanda bakıcam birde internetten bakcam.ben üstten açmalı sütyenlere bakmıştım ii oldu söylediğin saol.kolay gelsin.
Günaydınlar.
Kızlar biz geçen hafta doktorumuza gitmiştik ayrıntılı usg için. Ama şeker yüklemesini yaptıramamıştık, tekrar tatil yaptığım yere geri geldim, dün burada yaptırdım. Şekerde bir sorun yok çok şükür. 114 gibi bir şey çıktı 50 gr içtikten sonra, açlık şekeri de 80 sanırım. TSH 2,65 yani onda da bir sorun yok hamd olsun. Ama idrarda enfeksiyon görülmüş. Buradaki doktor antibiyotik verdi. Doktorumu aradım, durumu haber verdim, o da kullanmam gerektiğini söyledi ilaçları. İnşallah bebeğime bir zarar vermez enfeksiyon ya da ilaçlar. Bol su içmemi söylediler. Benim günlük içtiğim su 1 lt'yi zor geçiyordur. Nasıl 3 lt içeceğim bilmiyorum. Bebeğime bir şey olmasın da...Bu arada idrarda yanma vs. hiçbir şey hissetmedim. Demek ki yine de enfeksiyon olabiliyormuş.
Günaydınlar.
Kızlar biz geçen hafta doktorumuza gitmiştik ayrıntılı usg için. Ama şeker yüklemesini yaptıramamıştık, tekrar tatil yaptığım yere geri geldim, dün burada yaptırdım. Şekerde bir sorun yok çok şükür. 114 gibi bir şey çıktı 50 gr içtikten sonra, açlık şekeri de 80 sanırım. TSH 2,65 yani onda da bir sorun yok hamd olsun. Ama idrarda enfeksiyon görülmüş. Buradaki doktor antibiyotik verdi. Doktorumu aradım, durumu haber verdim, o da kullanmam gerektiğini söyledi ilaçları. İnşallah bebeğime bir zarar vermez enfeksiyon ya da ilaçlar. Bol su içmemi söylediler. Benim günlük içtiğim su 1 lt'yi zor geçiyordur. Nasıl 3 lt içeceğim bilmiyorum. Bebeğime bir şey olmasın da...Bu arada idrarda yanma vs. hiçbir şey hissetmedim. Demek ki yine de enfeksiyon olabiliyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?