2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
slm kızlar gazete okudunuzmu artık anneler normal doğuma yönlendirilecekmiş ve zorunlu olmadıkça sezeryan doğum yaptırılmıcakmış..

slm kızlar gazete okudunuzmu artık anneler normal doğuma yönlendirilecekmiş ve zorunlu olmadıkça sezeryan doğum yaptırılmıcakmış..

o zaman annelere insan gibi davransınlarda o kadınlarda normal doğum yapsınlar,hemen kesmeyi biliyolar insanları cart diye açılmayı beklemeden...özel hastanelerde bunu asla uygulayamazlar bence..bide çok tuhaf hasta hakları diyolar o zaman ben bana nasıl müdahale edilmesini istediğimede karar verebilirim demek oluyo bu:95:

arkadaşım almanyada doğum yaptı yanına türkçe tercüman bile getirmişler siz düşünün artık..

merhaba güzel anneler...Bebeklerimiz için kendimize yediklerimize ne kadar da iyi bakmaya ve dikkat etmeye başladık öyle değil mi:))
benim karnım da çok kaşınıyor parmak uçlarımla ovalayrak geçirmeye çalışıyorum.kızlar şuan çatlak falan yok ama olması an meselesi.son ayda çatlamaya başlanıyormuş genelde.
dün şeker yüklemesi yapıldı 50 gr 1 saatlik.169 mg/dl çıktı.dr.um bu durumu şüpheli kabul ettiğini söyledi. haftaya cuma 100 gr.3 saatlik ölçüm yapılcam gitmeden3 gün önce de bol karbonhidrat yemeliymişim
inşallah çıkmaz bayanlar yaaa:26::26:
buarada bebeğim 26+2 ve 840 gr.biliyor musunuz ilk defa gözünü burnunu ve dudaklarını gördük.gözünü ve ağzını açıp kapattımuhteşem bir duygu hissettim o an .gözlerim doldu.an ve an daha çok hissetmeye başladım...

Son düzenleme:

e en güzeli bence

doğuralım çatır çatır :)

Annemin lafı "Çağla bile o hali ile (kuzen muzen diil bildiğin ŞIKEL den bahsedio) çatır çatır doğurdu" sen mi yapamıcan

aynı baba burunlu bu
uyuz yaaaaa
bana benzemio :)

saol kuzum
bizim de ilk ve tek fotomuz
şeyinin bile fotosu vardı yüzü yoktu
ilk defa tanıştık hanımla

canım kime benzerse benzesin benimki de dugme burunlu genis yerim onu ben

bizim zilli hanım her seferinde gayet guzel poz verdi hatta bi ara profilden cekerken doktor makinenin bir tusuna bi bastı resmen vesikalık onden yakaladık cok genis duruyo yuzu o acıdan sanırsın zenci burnu dudagı ve gozleri portlek portlek

canım krem -pembe yada kırık beyaz güzel bencede, beyaz çiğ durur cidden

Ya evet resmen fırsatçılık yapıorlar.nasılsa hamile alacak diye.çok pahalı bende baktım 100-150 arası.bakalım ben ankaradanda bakıcam birde internetten bakcam.ben üstten açmalı sütyenlere bakmıştım ii oldu söylediğin saol.kolay gelsin.

e fotosu fotosu????

utanmalısın tabisi
cd vermio benim herif çekio :)
Baha beceremio CD ye yazmayı bende rencide etmiyorum

foto yok bacım.. 3 hafta beklicez.. orjinalinden cok farklı bişi gelcek.. dolap 3 kapılı üstüne yüklük gibi ilave yaptırdım .. krem kahveydi beyaz a çevirdim.. kulplarını değiştirdim.. bitsin yerleşsin öyle fotolarını göstercem.. bayramdan sonra yani..

acep benim dr da beceremiyor ondan mı..

beni eşim bide videoya cekmiş .. ulrosın cihazını kurcalarken.. basmısım düğmelere.. aha işte burda cd yeri kaydediyor bu makine bizimki vermiyor diyorum...

e ben niçin görmüorum :) kızımın fotosunu
bi sevem düğme burnunu

Evet canım bencede doğru genetik olmalı.benm annem 3çocuk doğurduğu halde hiç çatlağı yok.çok şükür şimdilik benmde yok.bende bebek yağı ve nemlendirici kullanıorum.artık hangisi etken bilmiorum ama benmde karnım çok kaşınıor.

Günaydınlar.

Kızlar biz geçen hafta doktorumuza gitmiştik ayrıntılı usg için. Ama şeker yüklemesini yaptıramamıştık, tekrar tatil yaptığım yere geri geldim, dün burada yaptırdım. Şekerde bir sorun yok çok şükür. 114 gibi bir şey çıktı 50 gr içtikten sonra, açlık şekeri de 80 sanırım. TSH 2,65 yani onda da bir sorun yok hamd olsun. Ama idrarda enfeksiyon görülmüş. Buradaki doktor antibiyotik verdi. Doktorumu aradım, durumu haber verdim, o da kullanmam gerektiğini söyledi ilaçları. İnşallah bebeğime bir zarar vermez enfeksiyon ya da ilaçlar. Bol su içmemi söylediler. Benim günlük içtiğim su 1 lt'yi zor geçiyordur. Nasıl 3 lt içeceğim bilmiyorum. Bebeğime bir şey olmasın da... Bu arada idrarda yanma vs. hiçbir şey hissetmedim. Demek ki yine de enfeksiyon olabiliyormuş.

beyaz bana hep ya hastaneler yada okulları hatırlatır..bebek odası için krem daha sıcak bi ortam olur..bi kaç sene kullan akabinde çok istersen beyaz dekorlu fln bi duvar kağıdı ile olayı bitir derim:))

Arkadaşlar hepinize bu sıcaklarda Allah kolaylık versin diyorum.2010 Kasım annesi olarak ne çektiğinizi az çok tahmin edebiliyorum.Bir avazda kurtarmak nasip etsin diyeyim Oğlum şu an 9 Aylık benim :))
Tecrübelerime dayanarak lohusa geceliği vs için çok fazla kendinizi sınırlamayın .V yaka veya düşük yaka önü düğmeli olan modelleri de tercih edebilirsiniz.Ve her yerden bakabilirsiniz.Emzirme sütyeni içinde farkeden bişey yok bence ha üstten çıtçıtlı ha yandan.Emen çocuk gayet iyi temas ediyor merak etmeyin :))

geçmiş olsun sevde, neyseki şeker ve başka bişi yok enfeksiyonda ilaçla geçer canım üzülme bence...

canım geçmiş olsun, ilacın bebeğe bi zararı olmaz rahatlıkla içebilirsin, ama tedavi edilmemiş idrar yolu enfeksiyonları asıl bebek için çok zaralı, erken doğum,bebekte enfeksiyon yapabilir, hemen tedavi olmakta fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…