- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #17.981
bende en başta çıkmaya başlayınca oo dedim baya büyücek göbüş yok öyle kaldı.bu arada tuvalete çıkma sıklığın nasıl senin
her ikiside var cnm karın ağrılarım idrarım fazlaa
en son ne zaman idrar tahlili yaptırdın elixir? bnm de kasık ağrım oldu dün biraz ama geçti. karın ağrısı idrara sık çıkma fln takip ediyorsun değil mi
ya benimde göbüşüm kocaman oldu :) dünden beride benim ufaklık itiştiriyor yukarı doğru sanırım yerini genişletiyor yine nefes almakta zorlanıyorum ilk üç yadaki tıkanmalarım gibi oldu yahu son 3 ay kaç kilo alırız acep ben ne yesem kilo oluyor bana çok tuhaf ihihi
kızlar miniklerimiz gün geçtikçe büyüyorinsan büyüdüğünü hissediyo artık hareketlerinden bir oraya geçiyo bir oraya ben çok özledim miniğimi ne zaman gelcek çabucak geçse şu 3 ay ben daha bebişime hiç bir şey almadım küçük suluk ateş ölçer emzik fanatik zıbın dışında birde annannesinin ördükleri var şimdi battaniyesine başladık dantelli yapalım dedik pikoya vercez çok iş var çokk buarada resim paylaşmışdım patiklerim bitti hoş geldin şekerimiz hazır birde küçük beşik aldım içine koycam yaptıklarımı of off çabucak geçse zaman kokusunu merak ediyorum elini yüzünü acaba kime benzicek :97::97::97::97::97:
ya bende çok yem,iyorum aslında ama yemekten sonra acayip şiş hissediyorum kendimi nefes alamıyorum mesela şuan
valla benim de göbiş büyüdükçe büyüyooo.. klio almalarda maş devam. annem son aylarda sen kendini zor kaldırırsın bu gidişle diyor. düşününce canım sıkılıyor bu duruma inş öle olmaz çünkü ben 37.haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum...
valla işin tuhafıda o sanırım hamilelik öncesi acayip yerdim öyle kiloda almazdım ama şimdi su içsem yarıyor derler ya öyle. mide zaten sıkışık ondan tıkanıyoruz bence
ALLAH nasip ederse bende 37. hafta sonuna kadar çalışıcam inş bir sağlık problemimiz olmazda devam edebiliriz. izinimin çoğunu bebekle geçirmek isterim
Arkadaşlar hepinize bu sıcaklarda Allah kolaylık versin diyorum.2010 Kasım annesi olarak ne çektiğinizi az çok tahmin edebiliyorum.Bir avazda kurtarmak nasip etsin diyeyim Oğlum şu an 9 Aylık benim :))
Tecrübelerime dayanarak lohusa geceliği vs için çok fazla kendinizi sınırlamayın .V yaka veya düşük yaka önü düğmeli olan modelleri de tercih edebilirsiniz.Ve her yerden bakabilirsiniz.Emzirme sütyeni içinde farkeden bişey yok bence ha üstten çıtçıtlı ha yandan.Emen çocuk gayet iyi temas ediyor merak etmeyin :))
Benim de 28.haftamda okullar açılıyor sanırım, 32.haftada izne çıkacağım inşallah. O aradaki 4 hafta ne yapacağım bilmiyorum. Rapor alırım diyordum ama 25.haftadan sonra doğum izninden sayılıyormuş aldığımız raporlar. İdare anlayış gösterse de ders filan vermese bana. 3 hafta derse girip izne çıkacağım, öğrenciler için kötü olacak bence. En başından başka bir öğretmenle başlamaları daha iyi olur diye düşünüyorum ama tabi idare ne düşünür bilemiyorum.:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?