- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #17.961
su normal dogum ile ilgili haberin linkini gönderebilir misin bol cum ben bulamadım..
geçmiş olsun sevde, neyseki şeker ve başka bişi yok enfeksiyonda ilaçla geçer canım üzülme bence...
canım geçmiş olsun, ilacın bebeğe bi zararı olmaz rahatlıkla içebilirsin, ama tedavi edilmemiş idrar yolu enfeksiyonları asıl bebek için çok zaralı, erken doğum,bebekte enfeksiyon yapabilir, hemen tedavi olmakta fayda var
günaydın kızlar , dün bahsettiğim gibi çarşının nabzını tutmak adına emzirme südyeni ve lohusa geceliği bakmaya çıktım,gözlemlerim...lohusa geceliği olarak genellikle önerilen aqua diye bir marka var,güzel modeller var,ama fiyatları 90-100 hatta sabahlıklı takım düşünenler için 150nin üstüne çıkıyor...emzirme südyenleri 15ten başlıyor ama üstten çıtçıtlı olanlardan çok ön ortadan açılan modeller daha iyiymiş,nedeniyse bebişlerin emerken anne göğsüyle komple temas etmesi daha iyi olurmuş...
bu arada son 3 gecedir gittikçe artan bir gece uyanıp geri uyuyamama sorunum oldu,dün çok yorgun yatmış olmama rağmen 03te uyandım ve saat 6ya kadar uyuyamadım, ılık duş, ılık şekerli süt, kitap okumak hiç biri fayda etmedi,üstelik birde acaip bir kaşıntı,gündüz hiç kaşıntım yokken gece özellikle el ve ayaklarımda müthiş kaşıntı oluyor....bu tarz sıkıntılarınız var mı?
Çok şükür onlar çıkmadı. Bir gün öncesinde iftarda deli bir tatlı yemiştim. Sabahına tahlil yaptırdım. Korktum da ama çok şükür bir sorun yok. İdrar enfeksiyonu beklemiyordum, yanma falan olur sanıyordum ben, ona şaşırdım. İnşallah geçer o da önemli birşeymiş yaff. :/
Çok sağol canım. İçim dışım ilaç oldu, demir hapı, vitamin hapı, kalsiyum, antibiyotik, bi ialç daha verdi antibakteriyel yazıyor. Sabah akşam ilaç içiyoruz.İnşallah enfeksiyon geçer de bebeğime bir şey olmaz. Doktorumu arayınca o da dedi, enfeksiyon önemli, ilaçlarını ihmal etme, bol su iç dedi. O demese buradaki doktoru pek takmazdım sanırım. Allah'ım bebişlerimizi korusun, sağlıkla gelsinler inşallah.
Evet canım bencede doğru genetik olmalı.benm annem 3çocuk doğurduğu halde hiç çatlağı yok.çok şükür şimdilik benmde yok.bende bebek yağı ve nemlendirici kullanıorum.artık hangisi etken bilmiorum ama benmde karnım çok kaşınıor.
Arkadaşlar hepinize bu sıcaklarda Allah kolaylık versin diyorum.2010 Kasım annesi olarak ne çektiğinizi az çok tahmin edebiliyorum.Bir avazda kurtarmak nasip etsin diyeyim Oğlum şu an 9 Aylık benim :))
Tecrübelerime dayanarak lohusa geceliği vs için çok fazla kendinizi sınırlamayın .V yaka veya düşük yaka önü düğmeli olan modelleri de tercih edebilirsiniz.Ve her yerden bakabilirsiniz.Emzirme sütyeni içinde farkeden bişey yok bence ha üstten çıtçıtlı ha yandan.Emen çocuk gayet iyi temas ediyor merak etmeyin :))
sevdem
ilaçlarını evet al mutlaka ama 1 lt su ile olmaz bu iş aman
lütfen an az 3 lt iç
kızlr yaa sizin göbüşler ne durumda benimki çok fazla deil normalmiki???
benimki de çok fazla :) acaba normal mi ki :))))))
benimki de çok fazla :) acaba normal mi ki :))))))
seninki maşallah azaten kıyaslayamayız ama hala az olan var mı karnı ben onu merak ediyorummm iç karnım geniş sanırım
teşekkür ederim :)
ayılaştığımı yazıya döktün :) moral verdin
kızlr yaa sizin göbüşler ne durumda benimki çok fazla deil normalmiki???
göbişler kişiden kişiye değişirmis cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?