2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ya arkadaşlar normal doğum fln diyorsunuz ama cııkkk ben yapamam..geçen bi akraba 4700gr ağırlığında bir bebiş doğurdu hemde normal doğumla...düşündükçe içim hopluyor..

oy sezeryanda sezeryan derim..ama epidural sezeryana da sıcak bakıyorum.bakcaz 1 kasımda beni ne bekliyo

su normal dogum ile ilgili haberin linkini gönderebilir misin bol cum ben bulamadım..

alla alla ya daha sabah okudum hürriyette şimdi bulamıyorm haberi bulursam göndericem cnm.

ya tabiki en sağlıklısı normal doğum ama ne spor yapıyoruz ne yürüyoruz doğru düzgün onlar ne sporlar yapıyolar öle rahatça çıkarıveriyorlar bende çok istiyorum normal olsun ama bakalım nasıl çıkacak bizim cadı:)

geçmiş olsun sevde, neyseki şeker ve başka bişi yok enfeksiyonda ilaçla geçer canım üzülme bence...

Çok şükür onlar çıkmadı. Bir gün öncesinde iftarda deli bir tatlı yemiştim. Sabahına tahlil yaptırdım. Korktum da ama çok şükür bir sorun yok. İdrar enfeksiyonu beklemiyordum, yanma falan olur sanıyordum ben, ona şaşırdım. İnşallah geçer o da önemli birşeymiş yaff. :/

Çok sağol canım. İçim dışım ilaç oldu, demir hapı, vitamin hapı, kalsiyum, antibiyotik, bi ialç daha verdi antibakteriyel yazıyor. Sabah akşam ilaç içiyoruz. İnşallah enfeksiyon geçer de bebeğime bir şey olmaz. Doktorumu arayınca o da dedi, enfeksiyon önemli, ilaçlarını ihmal etme, bol su iç dedi. O demese buradaki doktoru pek takmazdım sanırım. Allah'ım bebişlerimizi korusun, sağlıkla gelsinler inşallah.

geçmiş olsun canım hiç bir bilgim yok inşallah kötü bişey değildir ama acaba sivrimi yedi evt bende uyku sorunum var sağ sola dönüyom düz yatıyom bir türlü rahat edeemiyom bebişin tekmelemelerinden hele hiç uyuyamıyom artık uyu yeter diyorum çok hareketli gören biz böyle göbüşü oynayan görmedik diyolar

sevdem

ilaçlarını evet al mutlaka ama 1 lt su ile olmaz bu iş aman
lütfen an az 3 lt iç

evt ya benimde çok kaşınıyo bazen dayanamayıp tırnaklarımla kaşıyorum :44: inşallah bişey olmaz şuan annemlerdeyim bebe yağınıda unutmuşum inşallah çatlamıyodur şuan görünürde çatlak yok ama afedersin göbek deliğim iyice gerildi sizin de olmuştur çok şişdi karnım korkuyom patlıcak diye

çok teşekkür ederiz cnm bilgilerin için sen ne güzel büyütmüşün bebişini bir de biz doğursaydık daha çok zaman var

sevdem

ilaçlarını evet al mutlaka ama 1 lt su ile olmaz bu iş aman
lütfen an az 3 lt iç

Maalesef craftycim şimdi saat başı su içmeye karar verdim. Ancak 3 lt bulur herhalde. İşkence gibi geliyor ama bebişim iyi olsun yeter ki. Ben şekerden korkmuştum halbuki. Bir gün öncesinde karpuz, kavun yemeyin diyordu bazı arkadaşlar, bence alakası yok, ben iftarda ismini söylemiyim ama acayip şerbetli bir tatlı yedim, 1-2 saat sonra dondurma yedim. Sabah kalktım kan verdim. 114 çıktı tokluk şekerim. Yani şekeriniz çıkacaksa çıkıyor, bir gün önce yediğiniz şeyler o kadar da etkilemiyormuş, tecrübeyle öğrenildi.

kızlar miniklerimiz gün geçtikçe büyüyor insan büyüdüğünü hissediyo artık hareketlerinden bir oraya geçiyo bir oraya ben çok özledim miniğimi ne zaman gelcek çabucak geçse şu 3 ay ben daha bebişime hiç bir şey almadım küçük suluk ateş ölçer emzik fanatik zıbın dışında birde annannesinin ördükleri var şimdi battaniyesine başladık dantelli yapalım dedik pikoya vercez çok iş var çokk buarada resim paylaşmışdım patiklerim bitti hoş geldin şekerimiz hazır birde küçük beşik aldım içine koycam yaptıklarımı of off çabucak geçse zaman kokusunu merak ediyorum elini yüzünü acaba kime benzicek :97::97::97::97::97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…