- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #18.001
aynen canım, ben de lierac krem ve her çeşit yağ kullanıyorum, suyuma filan dikkat ediyorum ama çatır çatır çatladım valla :)))) Genetik yatkınlık herhalde annemde de olmuş çatlaklar Ama oğlumun tekmelerini hissedince gözüme bile görünmüyor tabi :)
chicco
kızlarrrrrr
bebek arabası ne alacaksınız??
model var mı aklında ya da aldın mı? travel sistem mi puset mi düşünüyorsun of çok kararsız kaldım ya
ben pierre cardin aldım
devlettemi öğretmensin branşın ne
kızlarrrrrr
peki modeli ne canım tavsie üzerine mi aldın?
model var mı aklında ya da aldın mı? travel sistem mi puset mi düşünüyorsun of çok kararsız kaldım ya
günaydın kızlar , dün bahsettiğim gibi çarşının nabzını tutmak adına emzirme südyeni ve lohusa geceliği bakmaya çıktım,gözlemlerim...lohusa geceliği olarak genellikle önerilen aqua diye bir marka var,güzel modeller var,ama fiyatları 90-100 hatta sabahlıklı takım düşünenler için 150nin üstüne çıkıyor...emzirme südyenleri 15ten başlıyor ama üstten çıtçıtlı olanlardan çok ön ortadan açılan modeller daha iyiymiş,nedeniyse bebişlerin emerken anne göğsüyle komple temas etmesi daha iyi olurmuş...
bu arada son 3 gecedir gittikçe artan bir gece uyanıp geri uyuyamama sorunum oldu,dün çok yorgun yatmış olmama rağmen 03te uyandım ve saat 6ya kadar uyuyamadım, ılık duş, ılık şekerli süt, kitap okumak hiç biri fayda etmedi,üstelik birde acaip bir kaşıntı,gündüz hiç kaşıntım yokken gece özellikle el ve ayaklarımda müthiş kaşıntı oluyor....bu tarz sıkıntılarınız var mı?
ben 2. el bi clio almayı planlıyorum
zira bu travel setlerle hemen hemen aynı para :)
merhaba güzel anneler...Bebeklerimiz için kendimize yediklerimize ne kadar da iyi bakmaya ve dikkat etmeye başladık öyle değil mi:))
benim karnım da çok kaşınıyor parmak uçlarımla ovalayrak geçirmeye çalışıyorum.kızlar şuan çatlak falan yok ama olması an meselesi.son ayda çatlamaya başlanıyormuş genelde.
dün şeker yüklemesi yapıldı 50 gr 1 saatlik.169 mg/dl çıktı.dr.um bu durumu şüpheli kabul ettiğini söyledi. haftaya cuma 100 gr.3 saatlik ölçüm yapılcam gitmeden3 gün önce de bol karbonhidrat yemeliymişim
inşallah çıkmaz bayanlar yaaa:26::26:
buarada bebeğim 26+2 ve 840 gr.biliyor musunuz ilk defa gözünü burnunu ve dudaklarını gördük.gözünü ve ağzını açıp kapattımuhteşem bir duygu hissettim o an .gözlerim doldu.an ve an daha çok hissetmeye başladım...
evt canım bende oluyo ama çok değil beyaz tortular oluyo siliyorum
Pierre Cardin Ps 705A Enigma Travel Sistem Bebek Arabası Puset | Ayhan Çocuk Gereçleri
hayır canım tavsıye uzerıne almadım,
magazadan gıdıp ınceleyıp begenıp aldım,
benımkı pembe renk
cıft yonlu ve hafıf ayrıca katlanınca arabanın bagajında az yer kaplıyor,
fıyatı da cok ucuk degıl,
gercı ben bu lınktekı fıyattan almadım daha pahalı aldım:97:
ya arkadaşlar normal doğum fln diyorsunuz ama cııkkk ben yapamam..geçen bi akraba 4700gr ağırlığında bir bebiş doğurdu hemde normal doğumla...düşündükçe içim hopluyor..
oy sezeryanda sezeryan derim..ama epidural sezeryana da sıcak bakıyorum.bakcaz 1 kasımda beni ne bekliyo
ben pierre cardin aldım
kızlarrrrrr
Dış Mekan
ahada bundan
buda başka bir görüntüsü
Chicco > Prodotti Chicco > Passeggio > Chicco Trio Living
Dış Mekan
ahada bundan
buda başka bir görüntüsü
Chicco > Prodotti Chicco > Passeggio > Chicco Trio Living
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?