2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Dogru bebisleri hissedince göze gözükmüyor ama dogumdan sonra tüm ciplakligiyla ortaya cikiyor maalesef

Kizlar bence normalde gecelik kullanmayi sevmeyen bayanlar sirf 1-2 gün hastanede kalirken giymek icinse gereksiz eve gelince zaten kendini nasil rahat hissediyorsan öyle giyiniyorsun.Benim ilk hamileligimde annem ve kayinvalidem göndermisti ikisini de kullanamadim. Önden dügmeli pijama takimi giymistim daha rahatti, eve gidince rahat biseyler giymistim. Lahusa südyeninden önce sunu söylemek istiyorum hamileykende gögüslerimize iyi bakmamiz lazim balenli, sIkan südyen giymemeliyiz nasil olsa büyüyecek diye ihmal etmeyin yoksa gögüs catlaklariyla karsi karsiya kaliriz. Ben üstten citcitli olanlardan memnun kalmamistim üstten denemek lazim. Bu arda bende 2-3 gündür uyukusuzluk cekiyorum, geceleri uyuyamiyorum.

Gecmis olsun canim umarim cikmaz seker,bende pazartesi yapacam seker testini, bana direk 100 gr lik test yapilacak. Korkuyorum gercekten tekrar seker cikacak diye insaallah cikmaz. Bebisini görmene cok sevindim ne kadar özel anlar degil mi ? Ama bence 7. aydan sonra kalp atislari dinleniyor ya o bambaska oluyor,cok farkli gercekten.

ayy bu rengi de çok tatlıymış :)
nerden aldın sen peki hangi mağazadan?

alakasız bölüyorum ama siz hastaneye nasıl bir çanta götüreceksiniz benim bi çekçekli bavulum var ama baya büyük götüreceğim şeyleri hesab edincede ufak bişey yetmezmiş gibi geliyor fikir pls :))

4700 gr mı Allah yetiş Ya Rabbim! nasıl çıkmış ordan o?

ben pierre cardin aldım

bende pierre cardin aldım istediğim tüm özellikler kendisinde mevcut. bide kampanyadaydı iyi denk geldi.

kızlarrrrrr

bebek arabası ne alacaksınız??

ben pierre cardin aldım baston puset ve oto koltugu ile beraber..graco niyetiyle gittim ama graco korkunctu kuması kagıt gibiydi.. benim baktıgım modelin tabi..

sonra orda pierre cardin vardı denem sürüşü yaptım ve alıp cıktım.. aynen de budur canım.. ps 2070 modeli

hem az yer kaplıyor bagajda hem daha kaliteliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…