2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
bi tanıdığa bakıp çıkıcam :)))
Madeee kuzuum nassın ? minik mercimeğimiz nasıl ?
kızlar güzel dileklerimi iletip çıkıyorum kalabalık etmiyim
hepiniz yavrularınızı sağlıkla kucaklarınıza alın inşallah...
Allaha emanet olun...

alakasız bölüyorum ama siz hastaneye nasıl bir çanta götüreceksiniz benim bi çekçekli bavulum var ama baya büyük götüreceğim şeyleri hesab edincede ufak bişey yetmezmiş gibi geliyor fikir pls :))

çekcekli valiz yeterli bence jineps,ama muhakkak iki gecelik koyun derim kızlar,ameliyattan sonra için özellikle en rahatı gecelik,yürümeye başladıktan sonra pijaman giyebiliyosunuz mümkünse onunda beli yüksek olsun dikişinize geliyo yoksa....bide hamiş külotlarınızı koyun,orkit gece olmazsa olmaz zaten....bir sürü çorap...

alakasız bölüyorum ama siz hastaneye nasıl bir çanta götüreceksiniz benim bi çekçekli bavulum var ama baya büyük götüreceğim şeyleri hesab edincede ufak bişey yetmezmiş gibi geliyor fikir pls :))

ne istiyorsan tık içineeeee
kim ne derse desin kocaman olsun eksik olmasın fazla olsun

oyyy canım benimmmmmm iyiyiz şimdilik çok şükürrrrr:)çook öpüyorum seni minik kahramanımıdaa:)

ilk gün için depend hasta bezi
sonrası için ısrarla Kotex gece derim daha da bişi demem :)

benım de cekceklı 2 bavulum var bırı buyuk boy otekı kucuk boy,
buyugunu goturecem dıyorum eşim delimisin sen dıyor
o bavulu goren babam yatak olmadıgında gırer ıcıne yatarsın bu ne demıstı bıraz fazla buyuk ama ne bılım eksık olmasın fazla olsun dıyorum,
bayramdan sonra hazırlıcam cantamı:82:

ilk gün için depend hasta bezi
sonrası için ısrarla Kotex gece derim daha da bişi demem :)

kotex kalın kalıyo ve yattığın için akıyo arkana denemiş biri olarak söylüyorum...ilk gün zaten hastane veriyo ama bana hasta bezi vermemişlerdi kendilerinin yaptığı bi gazlı bezle pamuk kombinasyonuydu...ıyyy gelip gidip bide hemşire miktarına bakıyodu böğkkk:26:

ben bişiler mi kaçırdım ?
Allah korusun kötü bi geçmiş mi var?
Yoksa 2. bebeğin mi

hastane çantasını ben 2 tane düşünüyorum..
bebek için ayrı , bnm için ayrı..
bnm pedlerle bebişin bezleri karışmasın

hem daha düzenli olur hemde yanımdaki bnm için bişey ararken bebeğin eşyalarıyla elleşmez.

belkı bu tıp ped hasta bezı seylerını hastane karsılıcak,
dogum yapacagımız hastaneye sormamız lazım bence ne verıyorlar dıye.
mesela benım gıttıgım hastanede bebeklerın ustunde hep hastane logolu yenıdogan setlerı ve battanıyelerı gordum
hastane verıyor sanırım bı daha gıttıgımde sorucam,
belkı ne bebek bezı ne hasta bezı goturmeye gerek kalmaz

ya götürmesenizde orda eşinize şunu al bunu al diye söylüyorlar,hastane kantininde yada yakın bir medikalden temin edebiliyosunuz panik yok yani....

ne istiyorsan tık içineeeee
kim ne derse desin kocaman olsun eksik olmasın fazla olsun

dimiya neyin nerde lazım olucağı belli olmaz iki gecelik olucak muhakkak hem yengem hem görümcem yeni doğum yaptı biliyorum onlardan geçen seneki kasımı düşünerek bu sende çok soğuk bi kasım olmayacağını düşünmüyorum bi baharlık birde kışlık gacelik yeter heralde ufff daha ne çok alınıcak şeyim var

ay evet zor yaa birde ders anlatmak benim ablam fizik öğretmeni son anına kadar çalışmak zorunda kaldı dershanede olduğu için ben bilirim halini yani inş bi çözüm bulurlar

Son düzenleme:

hastane sıcak oluyormus bide cok terleniyormus .. o yüzden ince bişeyler alcam ben üstüne şal mal alcam yanıma üşüme olasılığı için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…