- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #18.021
alakasız bölüyorum ama siz hastaneye nasıl bir çanta götüreceksiniz benim bi çekçekli bavulum var ama baya büyük götüreceğim şeyleri hesab edincede ufak bişey yetmezmiş gibi geliyor fikir pls :))
alakasız bölüyorum ama siz hastaneye nasıl bir çanta götüreceksiniz benim bi çekçekli bavulum var ama baya büyük götüreceğim şeyleri hesab edincede ufak bişey yetmezmiş gibi geliyor fikir pls :))
ayy bu rengi de çok tatlıymış :)
nerden aldın sen peki hangi mağazadan?
bi tanıdığa bakıp çıkıcam :)))
Madeee kuzuum nassın ? minik mercimeğimiz nasıl ?
kızlar güzel dileklerimi iletip çıkıyorum kalabalık etmiyim
hepiniz yavrularınızı sağlıkla kucaklarınıza alın inşallah...
Allaha emanet olun...
çekcekli valiz yeterli bence jineps,ama muhakkak iki gecelik koyun derim kızlar,ameliyattan sonra için özellikle en rahatı gecelik,yürümeye başladıktan sonra pijaman giyebiliyosunuz mümkünse onunda beli yüksek olsun dikişinize geliyo yoksa....bide hamiş külotlarınızı koyun,orkit gece olmazsa olmaz zaten....bir sürü çorap...
aa çok güzel görünüyo nekadara aldınız acaba?
kızlarrrrrr
bebek arabası ne alacaksınız??
ilk gün için depend hasta bezi
sonrası için ısrarla Kotex gece derim daha da bişi demem :)
kotex kalın kalıyo ve yattığın için akıyo arkana denemiş biri olarak söylüyorum...ilk gün zaten hastane veriyo ama bana hasta bezi vermemişlerdi kendilerinin yaptığı bi gazlı bezle pamuk kombinasyonuydu...ıyyy gelip gidip bide hemşire miktarına bakıyodu böğkkk:26:
kotex kalın kalıyo ve yattığın için akıyo arkana denemiş biri olarak söylüyorum...ilk gün zaten hastane veriyo ama bana hasta bezi vermemişlerdi kendilerinin yaptığı bi gazlı bezle pamuk kombinasyonuydu...ıyyy gelip gidip bide hemşire miktarına bakıyodu böğkkk:26:
ben bişiler mi kaçırdım ?
Allah korusun kötü bi geçmiş mi var?
Yoksa 2. bebeğin mi
belkı bu tıp ped hasta bezı seylerını hastane karsılıcak,
dogum yapacagımız hastaneye sormamız lazım bence ne verıyorlar dıye.
mesela benım gıttıgım hastanede bebeklerın ustunde hep hastane logolu yenıdogan setlerı ve battanıyelerı gordum
hastane verıyor sanırım bı daha gıttıgımde sorucam,
belkı ne bebek bezı ne hasta bezı goturmeye gerek kalmaz
evet canım geçen yıl ben bebeğimi kaybetmiştim o yüzden biliyorum...allah kimseye yaşatmasın....
çekcekli valiz yeterli bence jineps,ama muhakkak iki gecelik koyun derim kızlar,ameliyattan sonra için özellikle en rahatı gecelik,yürümeye başladıktan sonra pijaman giyebiliyosunuz mümkünse onunda beli yüksek olsun dikişinize geliyo yoksa....bide hamiş külotlarınızı koyun,orkit gece olmazsa olmaz zaten....bir sürü çorap...
ne istiyorsan tık içineeeee
kim ne derse desin kocaman olsun eksik olmasın fazla olsun
Allah'ım hiç kimseye de sana da asla yaşatmasın kapansın gitsinnnn
bu arada sende acıbadem de doorcan demi
bizim kıyafetleri giydirmio haspam hastane
hijyenik diilmiş
Evet MEBe bağlı çalışıyorum. İngilizce Öğretmeniyim deryacım. İzin konusunda 28-32.hafta arasında bir çare bulmam lazım. Sıcakta haftanın 5 günü okula gitmek istemiyorum. Hem de bu şişko halimle!!!
dimiya neyin nerde lazım olucağı belli olmaz iki gecelik olucak muhakkak hem yengem hem görümcem yeni doğum yaptı biliyorum onlardan geçen seneki kasımı düşünerek bu sende çok soğuk bi kasım olmayacağını düşünmüyorum bi baharlık birde kışlık gacelik yeter heralde ufff daha ne çok alınıcak şeyim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?