- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #18.201
inanmıyorum kızlar doğuma hurçlarlamı gideceksinizz
bence bir çanta yeterli herkez çantasını hazırlıyor ve doğuma gidiyor tatile değil doğuma gidiyozz
günaydın kızlar , dün bahsettiğim gibi çarşının nabzını tutmak adına emzirme südyeni ve lohusa geceliği bakmaya çıktım,gözlemlerim...lohusa geceliği olarak genellikle önerilen aqua diye bir marka var,güzel modeller var,ama fiyatları 90-100 hatta sabahlıklı takım düşünenler için 150nin üstüne çıkıyor...emzirme südyenleri 15ten başlıyor ama üstten çıtçıtlı olanlardan çok ön ortadan açılan modeller daha iyiymiş,nedeniyse bebişlerin emerken anne göğsüyle komple temas etmesi daha iyi olurmuş...
bu arada son 3 gecedir gittikçe artan bir gece uyanıp geri uyuyamama sorunum oldu,dün çok yorgun yatmış olmama rağmen 03te uyandım ve saat 6ya kadar uyuyamadım, ılık duş, ılık şekerli süt, kitap okumak hiç biri fayda etmedi,üstelik birde acaip bir kaşıntı,gündüz hiç kaşıntım yokken gece özellikle el ve ayaklarımda müthiş kaşıntı oluyor....bu tarz sıkıntılarınız var mı?
bir günaydın da bizden...
evde temizlik var kaçtım işe geldim ben de.. oysa ne güzel her gün tv karşısında tembellik ediyordum...
iki gündür benim oğlanda kıpırdamıyordu, ben kötü kötü senaryılar yazmaya başlamıştım ama neyse ki, akşam kıpırdandı biraz... bir de ben göbeğimin hopladığını görmeyince ikna olmuyorum hareket ettiğine
ayy aynen bende valla öyleyim:)
ya adamı koyacaksınız ismini bende çok istiyorum ama babası kabul etmiyo
günaydın bu arada kızlar:)
Günaydın kızlar 1 aylık İzmir tatilimden sonra yine aranızdayım. İzmirdeyken fiyatlar konusunda biraz araştırma yaptım kemeraltını gezdim daha uygun olur diye ama İstanbuldakilerle aynı hastane çıkışları 40-100 arasında gidip geliyor. Ben de mothercareden almaya karar verdim. Bir de gecelik sabahlık ve pijama sabahlık takımı aldım. %70 indirim varmış sabahlığıyla beraber 50 tlye aldım. Bebişim için de kipadan alışveriş yaptım F&F marka,fiyatlar o kadar uygun ki üç tane tulum 11 tlydi. Keşke İstanbul'da da daha çok kipa olsa. Bu arada tatilde 20 gün boyunca her gün 2 kez yüzmeme rağmen 4 kilo almışım. Annemin etkisi bunda çok tabi. Sen yemiyorsun deyip ne bulursa yedirdi Salı günü de kızımı görmeye gideceğim şeker yüklemesi için aç karnına mı gittiniz kızlar?:26:
Günaydın kızlar 1 aylık İzmir tatilimden sonra yine aranızdayım. İzmirdeyken fiyatlar konusunda biraz araştırma yaptım kemeraltını gezdim daha uygun olur diye ama İstanbuldakilerle aynı hastane çıkışları 40-100 arasında gidip geliyor. Ben de mothercareden almaya karar verdim. Bir de gecelik sabahlık ve pijama sabahlık takımı aldım. %70 indirim varmış sabahlığıyla beraber 50 tlye aldım. Bebişim için de kipadan alışveriş yaptım F&F marka,fiyatlar o kadar uygun ki üç tane tulum 11 tlydi. Keşke İstanbul'da da daha çok kipa olsa. Bu arada tatilde 20 gün boyunca her gün 2 kez yüzmeme rağmen 4 kilo almışım. Annemin etkisi bunda çok tabi. Sen yemiyorsun deyip ne bulursa yedirdi Salı günü de kızımı görmeye gideceğim şeker yüklemesi için aç karnına mı gittiniz kızlar?:26:
kızlar benim oğlan hiç durmuyo hatta gece uyandığımda bile tekme atıyo
biraz öncede kaburgamın altında tepinip tepinip duruyo ve devamlı sol tarafımda
bazen diyorum bu şimdiden bu kadar hareketli dogunca napcam bilmem
evet canım ada koyacağız :)
eşin neden istemiyor?
benim eşim de başta mırın kırın etti biraz ama sonra yağmur ada koyalım o zaman dedim kabul etti :)
ama ADA ismi
sende DERİN ADA koy mesela çok hoş oluyor öyle de belki öyle olunca ister
ben yarın 24 haftalık olucam amanın altı aylıkmı oluyorz biz şimdi çok sevindirik oldum
bu arada beşinci ayın içinde iki kilo aldım vatana millete hayırlı olsundün itibari ile tartı artık 60kg göstermekte
hoşgeldin...
ben 50g yüklemme yaptırdım doktor hafif kahvaltı yap gel önemli değil dedi sonuclarda gayet iyi.
ama bazı arkadaslar acta gitti bence doktoruna arayıp git ben kararsız kalıp arayıp gitmiştim...
anlamı güzel olsun diye tutturmuş gidiyo işte adanın anlamı ney çok anlamlı değil tamam anlamıda önemli ama çağırırken adının anlamıyla çağırmıcaz sonuçta bakalım isim konusundaki savışımız devam ediyo ben en çok zaten ada,derin yada duru dedim hiçbirini istemedi çok merak ediyorum ne olacak
bir gün sonrada ben geliyorum jineps takipçinim:)yedinci aya gün saymaya başlıycaz inşallah,ne kadar güzel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?