2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Ben de lohusa geceliğimi ve pijmalarımı aldım aqua marka. İzmir'de aldığım mağazada %70 indirime girmiş. Gecelik ve sabahlık takımını 50 tl ye aldım.Hem de çok kaliteli ve güzeller. Fiyat konusunda biraz araştırıp alın derim.

bir günaydın da bizden...
evde temizlik var kaçtım işe geldim ben de.. oysa ne güzel her gün tv karşısında tembellik ediyordum...
iki gündür benim oğlanda kıpırdamıyordu, ben kötü kötü senaryılar yazmaya başlamıştım ama neyse ki, akşam kıpırdandı biraz... bir de ben göbeğimin hopladığını görmeyince ikna olmuyorum hareket ettiğine

ayy aynen bende valla öyleyim:)

kızımın ilk hediyesi :)

babası sipariş vermiş:)

Eki Görüntüle 235172

ya adamı koyacaksınız ismini bende çok istiyorum ama babası kabul etmiyo

günaydın bu arada kızlar:)

kızlar bugün markafoni den minimizer marka ürün sipariş ettim, fiyatlar uygun geldi, doğum sonrası giymek için 2 tane korse + 1 emzirme südyeni + 1 emzirme atleti = 60 a sipariş verdim.3 taksit yaptılar bide. aklınızda olsun ,bir bakın

ayy aynen bende valla öyleyim:)

ya adamı koyacaksınız ismini bende çok istiyorum ama babası kabul etmiyo

günaydın bu arada kızlar:)

evet canım ada koyacağız :)

eşin neden istemiyor?
benim eşim de başta mırın kırın etti biraz ama sonra yağmur ada koyalım o zaman dedim kabul etti :)
ama ADA ismi

sende DERİN ADA koy mesela çok hoş oluyor öyle de belki öyle olunca ister

Günaydın kızlar 1 aylık İzmir tatilimden sonra yine aranızdayım. İzmirdeyken fiyatlar konusunda biraz araştırma yaptım kemeraltını gezdim daha uygun olur diye ama İstanbuldakilerle aynı hastane çıkışları 40-100 arasında gidip geliyor. Ben de mothercareden almaya karar verdim. Bir de gecelik sabahlık ve pijama sabahlık takımı aldım. %70 indirim varmış sabahlığıyla beraber 50 tlye aldım. Bebişim için de kipadan alışveriş yaptım F&F marka,fiyatlar o kadar uygun ki üç tane tulum 11 tlydi. Keşke İstanbul'da da daha çok kipa olsa. Bu arada tatilde 20 gün boyunca her gün 2 kez yüzmeme rağmen 4 kilo almışım. Annemin etkisi bunda çok tabi. Sen yemiyorsun deyip ne bulursa yedirdi Salı günü de kızımı görmeye gideceğim şeker yüklemesi için aç karnına mı gittiniz kızlar?:26:

hoşgeldin...
ben 50g yüklemme yaptırdım doktor hafif kahvaltı yap gel önemli değil dedi sonuclarda gayet iyi.
ama bazı arkadaslar acta gitti bence doktoruna arayıp git ben kararsız kalıp arayıp gitmiştim...

ben aç gitmiştim ve 75 mg lik yapılmıştı

ezgim merhaba! Nasilsin?? uzun zamandir göremedim seni....masallah bol bol tepikliomus annesini minigin günlerimiz yakin oldugu icin sana bir sorayim dedim en son ne zaman kontrole gittin? bebegin konumunu söyledimi doktor yani dönmüsmü? kaburgalarima vuruyor diyorsun bu yuzden merak ettim de :97: benimki dönmemis hala poposunun üstünde oturuyor

anlamı güzel olsun diye tutturmuş gidiyo işte adanın anlamı ney çok anlamlı değil tamam anlamıda önemli ama çağırırken adının anlamıyla çağırmıcaz sonuçta bakalım isim konusundaki savışımız devam ediyo ben en çok zaten ada,derin yada duru dedim hiçbirini istemedi çok merak ediyorum ne olacak

ben yarın 24 haftalık olucam amanın altı aylıkmı oluyorz biz şimdi çok sevindirik oldum
bu arada beşinci ayın içinde iki kilo aldım vatana millete hayırlı olsun dün itibari ile tartı artık 60kg göstermekte

bir gün sonrada ben geliyorum jineps takipçinim:)yedinci aya gün saymaya başlıycaz inşallah,ne kadar güzel...

hoşgeldin...
ben 50g yüklemme yaptırdım doktor hafif kahvaltı yap gel önemli değil dedi sonuclarda gayet iyi.
ama bazı arkadaslar acta gitti bence doktoruna arayıp git ben kararsız kalıp arayıp gitmiştim...

teşekkür ederim en iyisi öyle yapayım. Zaten o kadar çok acıkıyorum ki sabahları kalkar kalkmaz doğru mutfağa, en azından boşuna aç kalmamış olurum. Hamileliğimin başından beri 7 kilo aldım ama bundan sonrası korkutuyor beni. İştahım çok açıldı. Sizin de böyle mi acep

benim eşimde benim istediğim isme taş koydu arayış içersindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…