2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
biz isim konusunu kız olursa babamız,erkek olursa ben koyacam şeklinde sulha vararak çözdük...itiraz hakkımızda yok,kesin hüküm niteliğinde yani

ben 55kilo ile hamile kaldım beşinci aya kadar 3 kilo aldım karnımda hiç yoktu ama bu ay içinde iki kilo ldım ama aldırış etmiyorum hem bebek büyüyor hemde su fazlalaşıyor ben buna yorumluyorum gitcek hepsi geri inşallah

Son düzenleme:

ah ahhhh
valla bende öyleyim bir haftadır sürekli bisey yeme isteği geçen hafta doktor kontrolüm vardı 7kg benimde toplamda aldığım 5.aydan sonra daha hızlı alınıyormus dikkat etmek gerekli sanırım....

ya çok gıcık bi durum ya
sabah gazetede okudum ırmak ünal kızına kayla ismini koymuş katıksız kötülüklerden arınmış demekmiş sizce nasıl?
bu arada bende 8 kilo aldım ya

hemde nasıl gıcık bir durum dalasım geldi eşime aslında oda haklı benim beğendiğim ismin diğer anlamı hoş değil oda oğluna güzel bir isim olsun istiyor hoş bunu bahane etmese başka bişeyi bahane edicekti üşenmemiş araştırmş ismin diğer anlamını baştan beri sıcak bakmıyordu şimdi bulacağım ismede bi kulp takarsa o zaman kıyamet kopacak haberi

kalyada güzel isim kızada yakışır :))

benim karnım cok büyüdü ..

oturuken batıyor yukarıya..

benim acilen oturma pozisyonu bulup alısmam lazım...

yavrum ezilecek öne dogru kendimi verdiğimde..

ay cok zor ya..

kızlar size ne güzel sadece eşiniz karısıyor bide bizi sorun eşim evlenmeden önce bile benim ilk çocugumun adı deniz kızda olsa erkekte olsa derdi bende severim deniz ismini hoşuma gittiği için kabul kararımız deniz derken hamile kaldım kaynanatör daha hamilelikten önce sinyal vermişti cvp almıştı ama yetmemiş kız oldugu belli olunca eşimin halası babaannesi ve kaynanatörüm başta olmak üzere hiç olmayacak ortamlarda konu açılıp kaynanatörün ismi konulmalıymış yine saygımı bozmadım kalabalıkta o zaman gelince konusulur bizimde fikrimiz alınır dedim ki kaynanatör biliyordu deniz i ama benim biricik eşim konuyu duyunca aldı karsısına annesini bu cocugun adı deniz varsa itirazı olan bana söylesin dedi seslerini kestiler ama şimdi ben onun ismini koymuyorum diye orda burda konusuyolarmış ne yapimmm koymaycagımm işteee neyse yeter uzun oldu anlatırken şiştim valla

Günaydın Kasım anneleri ve bebeleri.. Herkese hayırlı cumalar efem...:) Ben sabah bi idrar tahlili verdim geldim, ilk kez idrarda glukoz çıkmış. Değer 50, referans aralık 0-45 arası. Bi de epitel çıkmış 34. Onun referansı da 0'mış yani idrarda hiç bulunmamalıymış. Bilgisi olanlar aydınlatabilir mi lütfen, bu iki değer ne ola ki ? Hani lokosit falan çıksa idrar yolu enfeksiyonu diyeceğim de epitelle, glukozu bilemedim..

hiç bilmiyorum canım ya umarım önemli bişey değildir,doktorunla görüşmedin sanırım henüz

cnm geçen haftada bende epitel çıktı oran yazmıyodu doktor normal olabilir dedi ama glukoz olayını bilmiyorum..

cnm acıbademin kendi hastane çıkışı var onu giydiriyolar 2 takım veriyolar sanırım

ya arkadaslar peki biz neden o zaman o kadar hastane cıkısı alıyoruz ben anlamadım yaa (
ben de ozel saglik sigortam sayesinde orada dogum yapacagim insallah.. istemiyorummm onlarinkini giydirmek (
peki gun icinde de degistiremiyor muyuz? yasak mı?

sanmam...bi arkadaşımın bebişin fotoğrafları görmüştüm ilk doğduğu zaman sadece acıbadem tulumu vardı sonra değişmişti...

valla cnm yasak değilmi onu bilmiyorum söylersen belki değişebilirsin yani olmazsa senin aldığınıda eve getirirken giydirirsin..

hiç bilmiyorum canım ya umarım önemli bişey değildir,doktorunla görüşmedin sanırım henüz

Yok cnm görüşmedim, zaten kafama göre yaptırdım gidip. Ona kalsa istemiyo hiç tahlil, o yüzden de soramıyorum şimdi, ama pzt günü özelde 2.doktoruma randevum var, ona sorarım artık. Bende doktor bol :) Hasta manyak olunca

Son düzenleme:

haha bende de 3 denecik:)ama geçen ikisi birbirinden haberdar oldu biri kapris yaptı bize:)küstü:)

haha bende de 3 denecik:)ama geçen ikisi birbirinden haberdar oldu biri kapris yaptı bize:)küstü:)

Yoo bilmicekler birbirlerini, trip yapıyolar sonra :) Ben bu ikiliye indirene kadar dr. sayımı, kaç dr.a gittim hiç söylemeyeyim, nasıl bi manyak olduğum tam çıkmasın ortaya
Amaan napayım ya kolay bulmadım, bişey kaçmasın istiyorum delilikse deliyim kardeşimm :)))

Son düzenleme:
günaydın kızlar...

ancak geçmişi bitirdim. kızlar bilgisi olan varmı bilmiyorum ama bişi sorucam. benim ssk var eşimde bankada çalışıyor onun özel sigortası. bebiş doğunca direk eşimin üzerinden sigortalatmak istiyoruz biz oluyor mu bilen varmı acaba.

pat diye daldım konuya ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…