- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #18.221
ewt yedinci ay çok heycanlı
benim eşimde benim istediğim isme taş koydu arayış içersindeyim
teşekkür ederim en iyisi öyle yapayım. Zaten o kadar çok acıkıyorum ki sabahları kalkar kalkmaz doğru mutfağa, en azından boşuna aç kalmamış olurum. Hamileliğimin başından beri 7 kilo aldım ama bundan sonrası korkutuyor beni. İştahım çok açıldı. Sizin de böyle mi acep
teşekkür ederim en iyisi öyle yapayım. Zaten o kadar çok acıkıyorum ki sabahları kalkar kalkmaz doğru mutfağa, en azından boşuna aç kalmamış olurum. Hamileliğimin başından beri 7 kilo aldım ama bundan sonrası korkutuyor beni. İştahım çok açıldı. Sizin de böyle mi acep
ya çok gıcık bi durum ya
sabah gazetede okudum ırmak ünal kızına kayla ismini koymuş katıksız kötülüklerden arınmış demekmiş sizce nasıl?
bu arada bende 8 kilo aldım ya
jineps gel ayın 15-20 si arası doğuralım inşallah ne dersin:)
benim 26 kasım ama bir hafta önce bir hafta sonra olabilir :) belli olmaz yani bi bakmışın doğmuş
hemde nasıl gıcık bir durum dalasım geldi eşimeaslında oda haklı benim beğendiğim ismin diğer anlamı hoş değil oda oğluna güzel bir isim olsun istiyor hoş bunu bahane etmese başka bişeyi bahane edicekti üşenmemiş araştırmş ismin diğer anlamını baştan beri sıcak bakmıyordu şimdi bulacağım ismede bi kulp takarsa o zaman kıyamet kopacak haberi
kalyada güzel isim kızada yakışır :))
Günaydın Kasım anneleri ve bebeleri.. Herkese hayırlı cumalar efem...:) Ben sabah bi idrar tahlili verdim geldim, ilk kez idrarda glukoz çıkmış. Değer 50, referans aralık 0-45 arası. Bi de epitel çıkmış 34. Onun referansı da 0'mış yani idrarda hiç bulunmamalıymış. Bilgisi olanlar aydınlatabilir mi lütfen, bu iki değer ne ola ki ? Hani lokosit falan çıksa idrar yolu enfeksiyonu diyeceğim de epitelle, glukozu bilemedim..
Günaydın Kasım anneleri ve bebeleri.. Herkese hayırlı cumalar efem...:) Ben sabah bi idrar tahlili verdim geldim, ilk kez idrarda glukoz çıkmış. Değer 50, referans aralık 0-45 arası. Bi de epitel çıkmış 34. Onun referansı da 0'mış yani idrarda hiç bulunmamalıymış. Bilgisi olanlar aydınlatabilir mi lütfen, bu iki değer ne ola ki ? Hani lokosit falan çıksa idrar yolu enfeksiyonu diyeceğim de epitelle, glukozu bilemedim..
cnm acıbademin kendi hastane çıkışı var onu giydiriyolar 2 takım veriyolar sanırım
ya arkadaslar peki biz neden o zaman o kadar hastane cıkısı alıyoruz ben anlamadım yaa(
ben de ozel saglik sigortam sayesinde orada dogum yapacagim insallah.. istemiyorummm onlarinkini giydirmek(
peki gun icinde de degistiremiyor muyuz? yasak mı?
ya arkadaslar peki biz neden o zaman o kadar hastane cıkısı alıyoruz ben anlamadım yaa(
ben de ozel saglik sigortam sayesinde orada dogum yapacagim insallah.. istemiyorummm onlarinkini giydirmek(
peki gun icinde de degistiremiyor muyuz? yasak mı?
hiç bilmiyorum canım ya umarım önemli bişey değildir,doktorunla görüşmedin sanırım henüz
Yok cnm görüşmedim, zaten kafama göre yaptırdım gidip. Ona kalsa istemiyo hiç tahlil, o yüzden de soramıyorum şimdi, ama pzt günü özelde 2.doktoruma randevum var, ona sorarım artık. Bende doktor bol :) Hasta manyak olunca
haha bende de 3 denecik:)ama geçen ikisi birbirinden haberdar oldu biri kapris yaptı bize:)küstü:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?