2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

hımm güzel soruama diğer soruya geçmek istiyorum,boş bırakıyorum:26:

Hiç anlayamıyorum bu kaynanatör milletini:))ona neymiş sizin bebeğinizin ismi densiz işte boşver canımcım sen de onu her gördüğünde "Deniz koydum adını"şarkısını söyle

elacım bebek dogunca masraflarını sen karsılıyosun .. güya dogar doğmaz sigortalı oluyor ama eşin bankaya nüfus cüzdanı doğum belgesi filan götürmeli işleme baslasınlar diye .. o esnada olusan masrafların faturasını da sigorta firmasına gönderiyosun senin hesaba yatırıyorlar..

dünde konustuk.. hastanende ssk geciyosa eğer .. kanun gereğiymiş bu arada kızlar.. hastanede yenidoğan masraflarının tamamını ssk karsılıyor..Allah hicbirimize yasatmasın gerek kalmasın inşallah.. olası ters bir durumda bebeğini ssk üzerinden gösterirsen eğer masraf ödemezsin.. daha sonra zaten belgelerle birlikte bebeişinin özel sağlık sigortası olur..

bende bankada calısıyorum.. prosedürü aynen bu şekilde işletmeyi düşünüyorum..

fatmacım sağol bende dünkü yazışmaları görünce aklıma geldi. hastanemde ssk geçiyor tabi. bebeğin eşimin üstünden sigortalanmasının istememe sebebim sağlık anlamında her hastaneye gidebiliyorlar şartları iyi. inş dediğin gibi ters bi durum olmazda bebek sonradan özel sigortaya geçirilir..

Selam kızlar.
Hayırlı cumalar.
Kaynanamın adı Müşerref:)
Valla kusura bakma şöyle güzel bir ismin olsaydı düşünürdüm ama üzgünüm dedim maalesef koyamam:)
Kadıncağız da benim ismim eski dedi,koyma:)
Anacığımın adı Nebahat o da konmaz birininki olmazsa öbürü olmaz tabi ayıp:)
Ben Elif Sare koyacağm inşallah.
Fatmacımla Sareler ortak:)
Ben de gideceğim made ve master bir doktora daha.
Koydum kafama,ama birz daha zaman geçsin, bekliyorum.
Eşlerinize doğumdan sonra ne aldırmayı düşünüyorsunuz?
Ben karar veremedim benimkinin aklına şimdiden girmem lazım.
Yoksa akıl edemez,belki de işine gelmez.
Aman ne gerek var hediyeye falan diyemem,alsın:)

MASTERBULLY epiteli umursamıyorlar bol su iç diyorlar beim tahlilimde bol epitel çıkmıştı sayamamışlar düşün artık bişi diil demişti bol epitel için. Lökosit enfeksiyon oluyor. Ama glikozu bilmiyorum doğrusu

geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine merak etme hiçbişeycik olmaz

benim kızın adıda Derin olucak

Hiç anlayamıyorum bu kaynanatör milletini:))ona neymiş sizin bebeğinizin ismi densiz işte boşver canımcım sen de onu her gördüğünde "Deniz koydum adını"şarkısını söyle

aynen öyle yapmalı canım severim zaten o sarkıyı şimdi sürekli aşimle deniz e şöyle yaotık sunu aldık falan deyince el mahkum susuyo:))))

ben aç gitmiştim... keşke bizim burdada kipa olsa nereden alacağımı hiç bilmiyorum hep istanbula gidicem deyip oyalanıyordum bakalım nabacam

kimsenin haberi yok ama bende kayınvalidemin adını koymayı düşünüyorum..
eşim ailenin tek erkek evladı ..
onlarda hep büyüklerin ismini koymus erkekler..
sareye alıstı herkes .. talep de etmediler..
ama kayınvalidemi onure etmek için koymayı düşünüyorum ..
o ana kadar kafamın tasını attırmazsa tabi..
adı Ayşe .. huzurda rahatta yasayan demek..
ben zaten sare koycam bide..
ayşe sare ..
yani rahatta huzurda yasayan saf temiz prenses anlamına gelen bi isim olacak..

hosuma gitti böyle olunca...

sen 1 ayda 2 kilo almışsın ben haftada 1 kilo alıyorum uff ne yapıcam :)

bizde elif düşünüyoruz.bazıları elif eski isim falan dedi ama ıkıncı ısmıde ıstemıyor gıbıyım kımı bırını söyler kımı dıgerını kımıde ıkısını bırden söyler cocuk ne oldugunu sasırır diye. ama yinede tam karar veremedım belkı ıkı ısım olur. olursa elif asya olmazsa sadece elif

iyi günlerde kullan canım, ben de izmirde yaşıyorum nerden aldın acaba merak ettim.

cnm primin i ödeyerek ekletebiliyorsun, ama sigortası doğumdan itibaren 15 gün geçerli olmuyor. Sonrasında geçerli olmaya başlıyor

Birde önemli hatırlatma bu 32. hafta rapor olayı var ta sata göre 32 de değil USG ye göre 32 de geçerli
benim gibi yavrusu önden gidenler bunu atlamasın

benimde 27:)küsürattan hoşlanmam 20 si bu işi halledelim doktorum civanım dicem:)ayy sağlıkla zamanında gelsinde benimki işin geyiği
amin amin hayırlısıyle gelsinlerde ne zaman isterlerse gelsinler çok geç kalmadan yalnız :))

çokta tın boşver konuşsunlar
bizimkilerden daha ses çıkarmadı isim konusunda son zamanlarda atak bekliyorum ben istediğim ismi göümceme söylemiştim ama kayınvalidem konusunu yapmıyor ben ne isim bulursam bulayım beğenmeyip kulp takıcaklar eminim evlendiğimizde onlara sormadan aldığımız eşyalara bir buçuk sene olu hala her geldiklerinde beğenmediklerini belirtmek için bişey takarlar :)) çocuğa mana bulmazlarsa çok şaşırırm yani

ben hiç söylemiyeyim kayınvalidemin adını türkiyede başka bir kimsede bu isim olduğunu sanmıyorum yani bi yerde karşılaşsanız adını duysanız bilirsinizki benimki :)

ben hamile kalıncada başına vurup durmuştum hediye hediye diye notebook almıştı geçen dedim doğum hediyesi ne alıcan diye o ne yaf yeni yeni içat cıkarma başıma demişti ben pırlanta bekliyodum :76: o gitmiş dokanmatik telefon almış benimkine hediye diyince sadece teknolojik aletler düşünüyor :)))) hoş hediyeyi erken aldı ben saymam bunu dicem doğum yaklaşsında

Son düzenleme:

craftycim şimdi usgye göre atlaya atlaya giden bebişin olduğu için sana sorayım dedim. Ben doktora 25+1 de gittim USG 26+0 yazıyordu 5 Kasım olan doğum da 30 Ekim yazıyordu ama ölçüleri 27+ olanlar vardı 25+ olanlar vardı 26+ olanlar vardı kafa göbek fln farklı ölçülerdeydi ama ortalaması 26 diyordu.şimdi 30.haftamda gidicem doktora acıcık rejim yapıyorum ama bebişimi besliyorum yine de. Şuan 27 olmak üzereyim usgye göre 28 falan mıdır sence? Sen bilirsin bu işleri :)))Daha doktora gitmeme çoook var.Hadi bana güsel şeyler söyle craftyy:))))

evet canım direkt babanın üzerine geçiyor bebek.
benim eşimde bankacı oradan biliyorum:78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…