2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

bacım nst ne yawww
34 den sona o
daha çok varrrrrrr

bacım nst ne yawww
34 den sona o
daha çok varrrrrrr

nayır crafty bebeğinin durumuna göre 32 de de başlayabiliyosun...nst sancıları ve bebğin kalp atışlarını izleyebildikleri bi alet,yatıyosun karnına ipi doluyolar elinede bi düğme,tekmeledikçe bas diyolar,o çizgilere bakıpta bebek sıkıntıda cart curt diyolar işte

örneğin benim dana aşşağıda olmasından mütevellit 2 haftada bir gidiciğim artık tohtura

Son düzenleme:

çok şeker yaaa

bende oram buram kokmasın diye efa daily içiyorum haftada 3 gün :)))))))))
hiç sevmem balığı hiç yiyemem.

balik guzel olur ya bende yiyorum durmadan ama balik felan kokmuyor benim guzel.

syah dus insan kurban yazar degilmi bir anda cok heyecan yaptim zalak gibi

1 kg yediğimden olsa gerek prensesim:) sen böyle yapmıyorsundur herhalde bir oturuşa 1 kg falan:))) bir de bünye alışık ben zaten bögg

bah yaaa
nst yi bilmiom mu ben
noral stress test :)
töbeeeee
+ sancı ölçüo hacı yaww öle eline düğmeli diil bu alet
bişeyler karıştı
bence senin dediğin başka

balik guzel olur ya bende yiyorum durmadan ama balik felan kokmuyor benim guzel.

kız bacım ne bilim bende birden heycandan öle karışık kuruşuk yazıvermişim ama ramazan anlıcanız hiç aklıma gelmemişti benim baştan kasım sonu hatta aralık başı beklerken kasım başı olması bile beni heycanlandırdı ondan şeettim ay bide doğumu sordum kaça die 1100müş normal 1600 sezeryan Allahtan sigorta karşılıcak valla yoksam nolurdu halimiz daa borçlarımız bitmedi hastaneyide gezdim odalar falan güzelmiş begendim bakalım ilk defa bu kadar hamile olduğumun yakında doğurcağımın farkına vardım yani

kız bacım ne bilim bende birden heycandan öle karışık kuruşuk yazıvermişim ama ramazan anlıcanız hiç aklıma gelmemişti benim baştan kasım sonu hatta aralık başı beklerken kasım başı olması bile beni heycanlandırdı ondan şeettim ay bide doğumu sordum kaça die 1100müş normal 1600 sezeryan Allahtan sigorta karşılıcak valla yoksam nolurdu halimiz daa borçlarımız bitmedi hastaneyide gezdim odalar falan güzelmiş begendim bakalım ilk defa bu kadar hamile olduğumun yakında doğurcağımın farkına vardım yani

ay ben anladım rüyamın nedenni..

su somalideki cocuklar için cok aglamıstım.. ondan etkilenip gördüm sanırsam zenci bebişleri..

Rabbim onları korusun.. tez zaman da kuraklık gecsin bolluk nasip etsin..

ssklıya kaç paraymış acep siyah düş onu biliyormusun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…