- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #18.701
:))) ellerim için deniyim de.diğer kısım için biraz zor:))) jel kullanıyorum onunla yıkıyorum iki gündür 10una kdr müddet verdim geçmezse doktor yolları taştan:))))) zaten gidip 26 sına almışım randevuyu nasıl gecicek onca gün bilmem. Neyseki nst yaklaşıyor artık 2 haftada bire düşersek bayram ederim:)
bacım nst ne yawww
34 den sona o
daha çok varrrrrrr
şimdi uzmanlık sorum geliyo...
hayatında hiç balık yememiş biri olarak hafta sonu ilk kez bebek için bu mereti yedim 1 kg kadar. Dünden beri akıntım dahi balık kokuyor. Sizce bu balık kokulu akıntı bir enfeksiyon mudur yoksa gerçekten ilk kez balık yediğim için mi olmuştur? ve bünyeden kaç güne çıkar? Balık yiyene kdr akıntımın kokusunda sorun yoktu.
nayır crafty bebeğinin durumuna göre 32 de de başlayabiliyosun...
örneğin benim dana aşşağıda olmasından mütevellit 2 haftada bir gidiciğim artık tohtura
balik guzel olur yabende yiyorum durmadan ama balik felan kokmuyor benim guzel.
syah dus insan kurban yazar degilmi bir anda cok heyecan yaptim zalak gibi
hacı 15 de bire eyvallah
nst için didüm yawwww
nayır crafty bebeğinin durumuna göre 32 de de başlayabiliyosun...nst sancıları ve bebğin kalp atışlarını izleyebildikleri bi alet,yatıyosun karnına ipi doluyolar elinede bi düğme,tekmeledikçe bas diyolar,o çizgilere bakıpta bebek sıkıntıda cart curt diyolar işte
örneğin benim dana aşşağıda olmasından mütevellit 2 haftada bir gidiciğim artık tohtura
bacım nst ne yawww
34 den sona o
daha çok varrrrrrr
bah yaaa
nst yi bilmiom mu ben
noral stress test :)
töbeeeee
+ sancı ölçüo hacı yaww öle eline düğmeli diil bu alet
bişeyler karıştı
bence senin dediğin başka
tamam ta kendisi ama elinede düğmeyi verecekler görürsün:)depince bas dicekler
yaw yok yaaa
nst de hep başındaydım ablamın
sen basmıyon o kendi ölçüyo
valla ben iki ayrı yerde nst ye girmiştim ikisinde de bağlamışlardı ve elimde bi düğme vardı
yaw yok yaaa
nst de hep başındaydım ablamın
sen basmıyon o kendi ölçüyo
valla ben iki ayrı yerde nst ye girmiştim ikisinde de bağlamışlardı ve elimde bi düğme vardı
ablam neye girdi ki
eko gibi bişi
karnına bağlıo o ölçüo ordan kaada çıkıo işte
kız bacım ne bilim bende birden heycandan öle karışık kuruşuk yazıvermişim ama ramazan anlıcanız hiç aklıma gelmemiştibenim baştan kasım sonu hatta aralık başı beklerken kasım başı olması bile beni heycanlandırdı ondan şeettim ay bide doğumu sordum kaça die 1100müş normal 1600 sezeryan Allahtan sigorta karşılıcak valla yoksam nolurdu halimiz daa borçlarımız bitmedi hastaneyide gezdim odalar falan güzelmiş begendim bakalım ilk defa bu kadar hamile olduğumun yakında doğurcağımın farkına vardım yani
kuzum karar verin nasıl oluyormus..
catlicam şimdi meraktan.. hangisi hangisiymiş..
ablam neye girdi ki
eko gibi bişi
karnına bağlıo o ölçüo ordan kaada çıkıo işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?