- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #18.681
sen ben diil bide he
24 lükler heyecan yapıo
anam biz ne yapalım
gelmişim 29 a :)
sat olarak 28e ilk ulaşan ilgimdışı ve yarın ulaşacak olan craftyi ve 28 e yaklaşan tüm arkadaşları tebrik ederAllah tamamına erdirsin derim topicimizin minişlerini de sağ salim bu haftalara ulaştırsın inş Hepimize 36 ları gördüğümüz günleri göstersin inş. Öyle günler gelsinki bebişlerimizin fotolarını gösterselim birbirimize
sat olarak 28e ilk ulaşan ilgimdışı ve yarın ulaşacak olan craftyi ve 28 e yaklaşan tüm arkadaşları tebrik ederAllah tamamına erdirsin derim topicimizin minişlerini de sağ salim bu haftalara ulaştırsın inş Hepimize 36 ları gördüğümüz günleri göstersin inş. Öyle günler gelsinki bebişlerimizin fotolarını gösterselim birbirimize
şimdi siz bizden öndesiniz ben 20 hatfada sizin çizelgeyi gördükçe ahh çekiyodum 24 olmuşlar ne güzel diye bizler için bugün 27 olmak ne kadar önemli bilemezsin :76:
hoş o yazıyı gördüğüm gibi tahmin ettim kurbana olacağını kasım anneleri için Allah korusun hiç bir terslik olmazsa en erken normal bi şekilde ekimin sonları olur
Ben ben ben aynen ben.bacaklarım kollarım çok ağrıo.doktorum süt ve ürünlerini çoğaltmam gerektiğini söyledi.yorgunluk desen aynen.yani uyanmasam tümgün uyucam öyle durumdayım yani.ama normalmiş son 3ay bazı anneler çok yorgun bazılarıda çok dinç olurmuş.heralde biz 1.si oluoruz.napalaım artık bolbol yatıcaz
şimdi siz bizden öndesiniz ben 20 hatfada sizin çizelgeyi gördükçe ahh çekiyodum 24 olmuşlar ne güzel diye bizler için bugün 27 olmak ne kadar önemli bilemezsin :76:
hoş o yazıyı gördüğüm gibi tahmin ettim kurbana olacağını kasım anneleri için Allah korusun hiç bir terslik olmazsa en erken normal bi şekilde ekimin sonları olur
tutma kız içinde sal gitsinbenim danada 10 gün önden gidiyoda maşallah doktor erken alırız bu sıpayı dedi bende babası hariç dedim
yaşıtız demek ki:)) hem ben de kurban anlamıstım usteliksen ben diil bide he
24 lükler heyecan yapıo
anam biz ne yapalım
gelmişim 29 a :)
ay anacım aldım bile park yatagımı neyse ben kandırırım onu babannem almış mevlüt için falan derim :)))Luna
bence park yatak alma sepet al
ya da eşine sus beee de :)
yaşıtız demek ki:)) hem ben de kurban anlamıstım ustelik
ay anacım aldım bile park yatagımı neyse ben kandırırım onu babannem almış mevlüt için falan derim :)))
enn güzelii
hediye geldi deee
kendin al
her zamanki koca kandırma taktiği
anam sonra bebgimin bir tarafında süslü püslü beşik lekesi olmasın hahahahaha
şimdi uzmanlık sorum geliyo...
hayatında hiç balık yememiş biri olarak hafta sonu ilk kez bebek için bu mereti yedim 1 kg kadar. Dünden beri akıntım dahi balık kokuyor. Sizce bu balık kokulu akıntı bir enfeksiyon mudur yoksa gerçekten ilk kez balık yediğim için mi olmuştur? ve bünyeden kaç güne çıkar? Balık yiyene kdr akıntımın kokusunda sorun yoktu.
şimdi uzmanlık sorum geliyo...
hayatında hiç balık yememiş biri olarak hafta sonu ilk kez bebek için bu mereti yedim 1 kg kadar. Dünden beri akıntım dahi balık kokuyor. Sizce bu balık kokulu akıntı bir enfeksiyon mudur yoksa gerçekten ilk kez balık yediğim için mi olmuştur? ve bünyeden kaç güne çıkar? Balık yiyene kdr akıntımın kokusunda sorun yoktu.
hem de ne koku kızlar ya öyle böyle diil :)))) gitmiyo gitmiyo:)))) bir daha tövbe beslensin balık hapıyla minik böcek nolcak...
balık kokusu çıksın diye el limonla ovulur
sende ov dicem ama yanarsın :)
balık kokusu çıksın diye el limonla ovulur
sende ov dicem ama yanarsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?