- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #18.661
kızlar..
ben de dün prensesimi gördüm..
ilk kez yüzünü saklamadı bizden..
poz verdi.. müthiş heyecanlı bişeymiş.. neye benzediğini bilmek..
babası gibi kalkık burunlu yuvarlak yüzlü.. sacları cıkmıs..mide yanmalarım ondan demekki dedim.. alakası yok dedi.. rennie yazdı ama içmedim hic..içmicemde..
33 cm .. 745 gr.. haftasıyla uyumlu ve bunu bacak boyu sağlıyor dedi dr.. bacak boyu 1,5 hafta ilerideymiş hatunun ..
kordonu boynuna dolanmıs.. amuda kalkmıs ayaklar mideme baskı yapacak şekilde..şeker yüklemesi de yapıldı .. yüksek cıktı hafataya hem bebişe hemde şekere tekrar bakılacak..
yani 6 aydır diyet yapıyorum şekerim cıkmasın diye .. yine cıktı yine cıktı..dikkat etmiyosun diyor bide dr. nasıl etmiyorum dedim..hic kilo almadım ben hala aynı kilodayım.. kolaymı oldu bu..
gerildim bir sürü.. eve geldim .. dünyanın yemeğini yedim.. üstünede dondurmayı aldım kucağıma yedim ha yedim... öyle de yüksek bu şeker .. böylede yüksek olsun.. en azından yemedim demem..yarasın kızıma..
Bende ruyamda dogum yapıyorum erken dogum oluo ama normal dogum yapıyorum cok rahat doguruyorum hıc acı cekmeden
bıde bebek erken doguma bakıs baya toplu oluo hatta emzırıoyorum bebegımı.....
Eki Görüntüle 236832
kızlar bızde hafta sonu oglumuzun odasını aldık. cılekten baby dream modelı sızce nasıl..
anam ..
oku oku bitiremedim..
bu ne ya.. dolu işim var.. asagıda acık sayfa ..her fırsatta actım okudum güya .. anca bitti :)
herkeslere selamlar bu arada.. günaydını kacırdım :) öpüyorum sıpalarınızıda:)
canım cok gecmiş olsun... Allah bi daha yasatmasın.. sıvı tüketimine dikkat et ltf. Allahım tüm bebişleri korusun..
o y oy yerim ben bu köfte burunluyu ... dudaklar süper yanlız.. güzel hatun olcak vesselam..
anacım yetenek demek bu demek işte .. bende ördüm bi battaniye .. ama senin yaptıklarının yanında benimki solda sıfır kalır.. masallah.. Allah kullanmayı nasip etsin inşallah..
cuma günü kadın gelir evi temizler..
haftasonu da fatma yemek yapcam diye tüm evi altını üstne getirir..
pazarım hele.. haftaiçi yemek yapmayayım diye stok yaptım..
yaaa
ben facebook kullanmıyorum..
ya hepiniz oraya gidip muhabbete baslarsanız .. burayı unutursanız ...
bende de basladı tuhaf rüyalar..bi ara anlatcam yorum bekliyorum..
masallah benim kuzuma...tosuncuk olcak inşallah.. bogum bogum kollar bacaklar..
bence gayet güzel canım.. güle güle kullansın oglusun...
deli bozu kadınlar :)
ramazan bayramında doğum olur mu :)
kurban demiştir dr :)
ahahah çok güldüm telaşınıza
face e bende yolladım istek :)
hepinizi öperim
bu arada ctesi kontroldeydik
kızımız 1200 gr olmuş USG de 29+2 de yani 10 gün fln önde gidio
dr amcamız iri bi bebek olacağız dedi :)
ama herşeyi çok sağlıklı ve normalmiş, bizden bu kadar
NOT : açmadı yüzünü zibidi !
HELEN nerde ya 2 haftadır !!!!
:))) bnde aynen crafty telaşa heyecana bak 7 aylık bebeyi ne diye alsın doktor:))))
bende kurbana fırtlatabilirin
alacak durumun varsa kuzum hiç gereksiz görme
al melek yatsın içinde
benden para mı akıyor hayır ! ama epi topu bi tane kızçem var yahuu
içimde bişi kalmasın
canım bence seninki kilodan cok ödem o yuzden bu kadar kısa surede de veriyorsun.. aslında catlamadıgın surece bi bakıma daha iyi..benim o benim o
50 ile kaldım en son gittiğimde 70,5 tim
hiç boşuna uğraşmayın beni geçemezsiniz
ama hiçç takılmayın kiloya
ben kızımda 30 kilo aldım kırkım çıktı dal gibiydim 50 ye düştüm sonraa
canım insallah dogru anlamısımdır: kurban bayramı di mi???slm kızlar geçmişi okuyamadım henüz slm verip bakıcam neler kaynatmışınız inşlh hepiniz iisinizdir biz şimdi doktordan geldik şeker yüklememizde bitti çok şükür sorun çıkmadı kan ilacını içince istigfar ediyordum bunun içinde o dokunuyodur belki diye şurup olarak verdi bide bunu deniyelim dedi oğluşumuz 1035 kilo35,7 cm olmuşve doktorumuz bu bayrama doğar dedi ama inşlh bayramdan önce ya da sonra doğar çünkü bayramda tatile çıkyomuş bakarız hallederiz dedi eger sezeryan olmam gerekirse bayramdan önce alıcak heralde doktordan ilk defa bu kadar net doğum hakkında bişey duydum birden bana heycan bastı ne kaldıki hazırlıkları hızlandırmam lazım sanırsam daha 3 5 kıyafetten başka bişey yok ortada
aman 2 liydi, 3 lüydü derken şimdi de baş belamız şeker mi.. tadını çıkaramıcakmıyız biz bu işin:) yarasın yediklerin kuzu ya, boşver bakarsın bu gidişinde normal çıkar.. ailede var mı şeker hastalığı, genetik bi yatkınlıkmı var acaba o kadar da dikkat ediyosun..
doğumdaş olamayız ozaman benim için çok erken kurban :)) ben aralığı beklerim heralde hatta biraz daha sıkıp dişimi yılbaşınamı doğursam sene kaybımız olmaz
sen ben diil bide he
24 lükler heyecan yapıo
anam biz ne yapalım
gelmişim 29 a :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?