2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
izmitlim kiz ne oldu sede ki sonuc???
iki gün oldu bise yazmadin, buraya ugramadin merak ediom seni

canım merak edilmek ne güzelmiş
çok şükür kesemizi gördük
salı günüde randevum var kalp atışları için
giremedim lekelenmem çoğalmıştı yataktan kalkma demişti doktor
ama şimdi geçti çok şükür
allah herkese bu güzel duyguları nasip etsin inşallah

gözün aaydın canım darısı başımıza inş.bende çok sabırsızlanıyom pıtpıtları duysam rahatlayacağım bunada bişey olacak diye korkuyorum Rabbim bebişler sana emanet

Bende senin gibiydim...Hatta dr dediki sevindim erken duymamıza bir hafta daha stres yapacaktın sen şimdi...İçin rahat olsun dedi..Darısı başına canım..inanın herşey çok güzel olacak Allahın izni ile alıcaz kucağımıza...

ben hiç devlete gitmedim canım
başından beri özele gidiyorum
doktorumdan çok memnunum
bana dış gebelik olabilir demişti ama şükür değilmiş kesemizi gördük
ama çok küçükmüş daha

sağol canım amin inş.
aslında stres yapmıyorum biliyorum herşey yolunda ama işte içim rahat etmiyo nedense daha iki hafta var ultrasona hayırlısıyla bi duysam kuzumun pıtpıtlarını rahatlayacam hayırlısı beklemekten başka çare yok
canım sen kaç haftalıksın

İkinci bebeği olanlar neler hissediyorlr. Ben bazen oğlum kadar sevemeyecekmişim gibi geliyor. Tuhaf geliyor bana. Hamile kalmadan çok istiyordum ikinciyi. Hamile kalınca karmaşalı bi ruh halim oldu.
benimde ikinci bebişim olacak canım ama ben sevgisinde fark olacağını düşünmüyorum ama bence ilklerin yeri farklı

inş.inş.inş.canım Rabbim buay yüzünü güldürürde paylaşırsın bizlerle dularım seninle

sağol canım ama hepimzin aynı oluo farklı yapabilirmisin bakalım zaten kabul edicekmi
sat 16 şubat
tdt 23 kasım
defneme kardeş geliyo

Bizim bugün 6+3 işte aslında duyamam diye düşünüyordum..Ama annesine sürpriz yaptı ufaklık...

bugün çok başım ağrıyor offf! önceleri atardım bir ilaç geçerdi ama şimdi nerdee çekcez mecbur bebişim iyi olsunda o yeter

ben hiç devlete gitmedim canım
başından beri özele gidiyorum
doktorumdan çok memnunum
bana dış gebelik olabilir demişti ama şükür değilmiş kesemizi gördük
ama çok küçükmüş daha

çok şükür cnm ne güzel yaa bebişler büyüyoo

hoş bulduk şeker nasılsın iyisin inşallah kendinden bahsetsene ilk bebeğin mi hemen istediğin an mı geldi bebeğin :26:

iyiyim canım çok şükür nasılsın
evet canım ilk bebeğim altı ayın sonunda geldi
altı ay uğraştık ama sonunda tutturduk
ve ben o ay hamile olduğumu biliyordum
inanırmısın regl tarihimden 5 gün önce öğrendim ben

Son düzenleme:

ne güzel cnm erken öğrenmişin bende 7 gün geçerken öğrendim ve benim 1.5 sene olmadı kendiliğinden oldu inşalah peş peşe doğururuz bir avazda :84:

sulisim nerde acaba :26: van 'a gitcem diyodu acep gittimi :26: bizede haber vermedi aşk olsun olsun yinede sevdiriyo kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…