- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #1.841
izmitlim kiz ne oldu sede ki sonuc???
iki gün oldu bise yazmadin, buraya ugramadin merak ediom seni
gözün aaydın canım darısı başımıza inş.bende çok sabırsızlanıyom pıtpıtları duysam rahatlayacağım bunada bişey olacak diye korkuyorum Rabbim bebişler sana emanet
cnm ben sanırım 5 haftalıkken gördüm keseyi ama özel hastanenin ultras. ile cnm devlete gitmiştim ben ilk önce oradaki doktorum iltihabımı yok etmişti hatrı vardı bende ve gittim devletin ultrasyonunda bebek gözükmedi ve doktor bana belki bebiş yoktur dış gebelik olabilir dedi korkuma o gün hemen özele gittim ve çok güzel dedi keseyi gördük cnm sevincime uçtum
Bende senin gibiydim...Hatta dr dediki sevindim erken duymamıza bir hafta daha stres yapacaktın sen şimdi...İçin rahat olsun dedi..Darısı başına canım..inanın herşey çok güzel olacak Allahın izni ile alıcaz kucağımıza...
benimde ikinci bebişim olacak canım ama ben sevgisinde fark olacağını düşünmüyorum ama bence ilklerin yeri farklıİkinci bebeği olanlar neler hissediyorlr. Ben bazen oğlum kadar sevemeyecekmişim gibi geliyor. Tuhaf geliyor bana. Hamile kalmadan çok istiyordum ikinciyi. Hamile kalınca karmaşalı bi ruh halim oldu.
herkese hayırlı cumalar kızlar dualarım hep sizler insaallah saglıkla bebbişlerinizi dünyaya getirirsiniz.
belki bende bu ay hamişim diye burda ilk paylaşırım daha çok var ama dualarınızı eksik etmeyin benden ne olur
sağol canım amin inş.
aslında stres yapmıyorum biliyorum herşey yolunda ama işte içim rahat etmiyo nedense daha iki hafta var ultrasona hayırlısıyla bi duysam kuzumun pıtpıtlarını rahatlayacam hayırlısı beklemekten başka çare yok
canım sen kaç haftalıksın
Bizim bugün 6+3 işte aslında duyamam diye düşünüyordum..Ama annesine sürpriz yaptı ufaklık...
sağol canım ama hepimzin aynı oluo farklı yapabilirmisin bakalım zaten kabul edicekmi
sat 16 şubat
tdt 23 kasım
defneme kardeş geliyo
ben hiç devlete gitmedim canım
başından beri özele gidiyorum
doktorumdan çok memnunum
bana dış gebelik olabilir demişti ama şükür değilmiş kesemizi gördük
ama çok küçükmüş daha
hayırlı akşamlar ben geldimmkızlar nerdesinizz
çok şükür cnmne güzel yaa bebişler büyüyoo
hoşgeldin canımben varım
evet canım çok şükür ama bu akşam hafif karnımda sızı var
bebeğim sağlıkla bende kalsında ben herşeye razıyım valla
hoş bulduk şeker nasılsın iyisin inşallah kendinden bahsetsene ilk bebeğin mi hemen istediğin an mı geldi bebeğin :26:
iyiyim canım çok şükür nasılsın
evet canım ilk bebeğim altı ayın sonunda geldi
altı ay uğraştık ama sonunda tutturduk
ve ben o ay hamile olduğumu biliyordum
inanırmısın regl tarihimden 5 gün önce öğrendim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?