- 15 Aralık 2009
- 3.964
- 61
- 163
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #1.861
ne güzel cnm erken öğrenmişinbende 7 gün geçerken öğrendim ve benim 1.5 sene olmadı kendiliğinden oldu inşalah peş peşe doğururuz bir avazda :84:
evet birde derler idrar testinde erken çıkmaz diye
nasibimizde ne zaman varsa o zaman oluyor işte
ben şimdiden doğumdan korkuyorum valla
düşünmek bile istemiyorum:18::18:
kızlar doktorunuz size tahlil verdimi bana 4 nisan da kansızlık ve sarılık için tahlil istedi :26: acaba yaptırsam mı :26:
doktorun istediyse tabiki yaptır
benim randevum salı günü bakalım ne diycek
hani derler ya çok kan aldımıcakmışın hamileyken kanda bişey varmış sakıncalı diye duymuştm eskiden ve annem bhgce ye karşıee ozaman nasıl sabredicem kanda baktırdım ben öle öğrendim
iyi akşamlar kızlar ben gebeliğimi öğrendikten sonra sağlık ocağına gitmiştim kan tahlilleri istedi benden ebemiz bu gün 3 te sonuçlar çıktı diye haber geldi ve gittim aile hekimimiz açıklama yaptı kanımda sarılık vürüsüne rastlandığını ve kadın doğuma vakit geçirmeden gitmemi söyledi ama dr bulamadım özel hemen yakındaki devlet hastanesine gittim ultrasonla bebeğe bakıldı kese görüldü fakat kalp atışı yeni olduğu için duyamadık tekrar kan testi için pazartesiye gelin dendi moralim sıfır ne yapıcam şimdi ben pazartesiyi nasıl beklicem bilmiyorum ağlamaktan gözlerim şişti
doktor da zararı olsa demez sanırım
ben doktoruma çok güveniyorum
sende öle yap bence
iyi akşamlar kızlar ben gebeliğimi öğrendikten sonra sağlık ocağına gitmiştim kan tahlilleri istedi benden ebemiz bu gün 3 te sonuçlar çıktı diye haber geldi ve gittim aile hekimimiz açıklama yaptı kanımda sarılık vürüsüne rastlandığını ve kadın doğuma vakit geçirmeden gitmemi söyledi ama dr bulamadım özel hemen yakındaki devlet hastanesine gittim ultrasonla bebeğe bakıldı kese görüldü fakat kalp atışı yeni olduğu için duyamadık tekrar kan testi için pazartesiye gelin dendi moralim sıfır ne yapıcam şimdi ben pazartesiyi nasıl beklicem bilmiyorum ağlamaktan gözlerim şişti
haklısın sanırım cnm çok sağol
doktorun istediyse tabiki yaptır
benim randevum salı günü bakalım ne diycek
ne demek canım
paylaşım için buradayız
sıpalarımız büyürken bizde burda onları konuşucaz bol bol
sen kalp atışını duydun dimi yoksa salı günü mü duycan ayy hiç gelmiyo salı günübak benden sölemesi sanki 1 ay beklemiş gibi
hayır canım duymadım daha
stres yapmadığım için geçiyo öle böle
salı günü nasipse duyarım
ya bende hiç mide bulantısı falan olmuyo
aksine sürekli bişeyler yeme ihtiyacı duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?