2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 2 ziyaretçi)

KUBI,izmit_1982,nur11,yasminkubi,

hoş geldiniz kızlar göbişi dolular

ne güzel cnm erken öğrenmişin bende 7 gün geçerken öğrendim ve benim 1.5 sene olmadı kendiliğinden oldu inşalah peş peşe doğururuz bir avazda :84:

evet birde derler idrar testinde erken çıkmaz diye
nasibimizde ne zaman varsa o zaman oluyor işte
ben şimdiden doğumdan korkuyorum valla
düşünmek bile istemiyorum:18::18:

kızlar doktorunuz size tahlil verdimi bana 4 nisan da kansızlık ve sarılık için tahlil istedi :26: acaba yaptırsam mı :26:

evet birde derler idrar testinde erken çıkmaz diye
nasibimizde ne zaman varsa o zaman oluyor işte
ben şimdiden doğumdan korkuyorum valla
düşünmek bile istemiyorum:18::18:

sen idrar testindemi öğrendin bayabi erken çıkmış benim testlerim hala çok silik görünmüyo 4 .5 ci yaptım 2 aylık oldu bebiş hala çok silik ama bir tane daha alcam şöle kıpkırmızı görmek istiyorum

iyi akşamlar kızlar ben gebeliğimi öğrendikten sonra sağlık ocağına gitmiştim kan tahlilleri istedi benden ebemiz bu gün 3 te sonuçlar çıktı diye haber geldi ve gittim aile hekimimiz açıklama yaptı kanımda sarılık vürüsüne rastlandığını ve kadın doğuma vakit geçirmeden gitmemi söyledi ama dr bulamadım özel hemen yakındaki devlet hastanesine gittim ultrasonla bebeğe bakıldı kese görüldü fakat kalp atışı yeni olduğu için duyamadık tekrar kan testi için pazartesiye gelin dendi moralim sıfır ne yapıcam şimdi ben pazartesiyi nasıl beklicem bilmiyorum ağlamaktan gözlerim şişti

Son düzenleme:
merhabalar arkadaşlar inşallah ben de kasım annesiyimmm :)))

sat 16 şubat.... 5+3 günlük hamişim.... Allahımm hepimizin meleklerini korusun, isteyip bekleyenlerede tez zamanda hayırlısıyla bu duyguyu nasip etsin.....

doktorun istediyse tabiki yaptır
benim randevum salı günü bakalım ne diycek

hani derler ya çok kan aldımıcakmışın hamileyken kanda bişey varmış sakıncalı diye duymuştm eskiden ve annem bhgce ye karşı ee ozaman nasıl sabredicem kanda baktırdım ben öle öğrendim

hani derler ya çok kan aldımıcakmışın hamileyken kanda bişey varmış sakıncalı diye duymuştm eskiden ve annem bhgce ye karşı ee ozaman nasıl sabredicem kanda baktırdım ben öle öğrendim

doktor da zararı olsa demez sanırım
ben doktoruma çok güveniyorum
sende öle yap bence

canmım benim morelini yüksek tut bence inşallah bişey olmaz cnm üzülme olur mu bişey yokur olsa bile herşeyin çözümü var anladın üzülme bebişide üzme

sakın stres yapma
banada dış gebelik olabilir denmişti
ve bir hafta kafayı yedim
ama bizim zararımıza oluyo stres
kendini rahatlat bi kere bişey olmayacak diye
eminim ki sorun çıkmayacak bebeğinin de kalp atışlarını duyacaksın
sakın moralini bozma çok düşünme rahat ol biraz lütfen

kızlar bu arada sağlık ocagına kayıt yaptırdınız mı :26: ben unuttum yarın da kapalı neyse pazartesiye kaldı

ne demek canım
paylaşım için buradayız
sıpalarımız büyürken bizde burda onları konuşucaz bol bol

evt bir gelsin bizim zibidi sorcam oo ne yaaa mide bulantısı baş ağrısı bana yapmadığını bırakmadı eşime böle sölüyorum çok gülüyoo

yasminkubi sen neden konuşmuyosun bulantın mı var gelsene dışarda ne duruyon

sen kalp atışını duydun dimi yoksa salı günü mü duycan ayy hiç gelmiyo salı günü bak benden sölemesi sanki 1 ay beklemiş gibi

hayır canım duymadım daha
stres yapmadığım için geçiyo öle böle
salı günü nasipse duyarım
ya bende hiç mide bulantısı falan olmuyo
aksine sürekli bişeyler yeme ihtiyacı duyuyorum

hayır canım duymadım daha
stres yapmadığım için geçiyo öle böle
salı günü nasipse duyarım
ya bende hiç mide bulantısı falan olmuyo
aksine sürekli bişeyler yeme ihtiyacı duyuyorum

evt cnm 7 haftada başlıyo yani 6 hafta biterken daha yeni bence bende öle diyodum ama başladı bir geçiyo bir başlıyo bende yalan sölemiş gibi oluyorum geçti diyorum sonra yeniden oluyo inşallah olmz cnm aman nazar değmesinn

neyse kızlar benim çıkmam gerekiyo eşim bugün gececi allaha emanet olun öptüm hepinizi siz devam edin bay bay teyzeleri biz gidiyozz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…