- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #19.021
canım benimde canım çok sıkkın ama ben nedenini de bilmiyorum
KIIZLAR BUARADA DÜN GÖRÜMCEM DOĞUM YAPTI EŞİMİN DOĞUM GÜNÜDE :)
KİRAZ DUDAKLI ÇOK GÜZEL BİR KIZIMIZ OLDU
sorması ayıp kaça aldınız cnm :))
bnm alacağım yerde amcam 500 e bıraktı hem de taksitli..indirim yaptırdık derken kazıklanmim..
Merak etme canım biz de tam 500'e aldıkama normalde bu setin kampanyalısı 590 civarıydı bazı yerlerde
Hatta e-bebek'te 637 aktif ..........'da kampanyalısı 658 normali 690 yazıyor
Aynı arabaya ne kadar farklı fiyatlar vermişler yahu
canım doktorlar büyük balıklar ve dip balıklarını önermiyorlar somonuda önermediklerini biliyorum. civa oranı yüksek oluyor bu balıklarda. balık yiyeceksen küçükleri tercih et bence..
merhaba,
somon balığı hamilelikte özellikle tavsiye edilir, hatta benim doktorun sadece somon ve levreğe izin verdi. acaba ton balığı ile karıştırmış olabilir misin? ton balığı civa taşıma riski yüzünden hamilelikte önerilmiyor...
canım doktorlar büyük balıklar ve dip balıklarını önermiyorlar somonuda önermediklerini biliyorum. civa oranı yüksek oluyor bu balıklarda. balık yiyeceksen küçükleri tercih et bence..
merhaba,
somon balığı hamilelikte özellikle tavsiye edilir, hatta benim doktorun sadece somon ve levreğe izin verdi. acaba ton balığı ile karıştırmış olabilir misin? ton balığı civa taşıma riski yüzünden hamilelikte önerilmiyor...
valla canım özellikle somon için dedi ve sadece ondanda duymadım çevremdekilerde aynısını söylüyorlar. herkes bişi diyor işte bilemiyorum bende. görümcemin doktoruda ton balığı tüketebileceğini söylemiş mesela. hepsi bi tuhaf. ben ne ton nede soman ve diğer büyük balıkları yemiyorum bulursam uskumru istavrit falan yiyiyorum son zamanlarda onun dışında cevizle idare ediyorum..
arkadaşlar merhaba,
dün sağlık ocağından aradılar beni, kontrollerinizi yapalım diye. gittim bugün.. şeker yüklemesini de yaptılar. glikozu içmeden önce 83 çıktı, içtikten sonra 160. ancak değerleri yorumlayamadılar, biz anlamıyoruz dediler (nasıl bir şeyse). bir de ölçümleri basit bir alet var ya (bizim evde de var ondan) onla yaptılar, sizinki de öyle miydi?
benim değerimi yorumlar mısınız?
arkadaşlar merhaba,
dün sağlık ocağından aradılar beni, kontrollerinizi yapalım diye. gittim bugün.. şeker yüklemesini de yaptılar. glikozu içmeden önce 83 çıktı, içtikten sonra 160. ancak değerleri yorumlayamadılar, biz anlamıyoruz dediler (nasıl bir şeyse). bir de ölçümleri basit bir alet var ya (bizim evde de var ondan) onla yaptılar, sizinki de öyle miydi?
fatmacım bu sorum sanaydı :) benim gittiğim hastanede 3-4 boyutluya girmek için ekstra doktor geliyormuş ekstraücret tabi. bende 1-2 kereye mahsus gelsem medical parka orda kızımızı görebilirmiyiz acaba öyle canım. bide ssk hastalara ne kadar muayene ücreti veriyor bilgin varmı..
ben park yatak aldım chicco nun 70x100 olandan kırmızı grili. içinde yarı ortopediklerden almayı düşünüyorum ama çocuk doktoruna falan sormak lazım bence herkes birşey diyor çünkü..
canım o uyuşmalara normal hepimizde oluyor. magnezyumu bende kullanıyorum uyuşma için değil ama bacak ve kalça kemiklerim ağrıyordu benim iyide geldi. aynı tarafa çok uzun süre yatınca çok hafif oluyor ama oda bişi değil :)
50 gr şeker yüklemesinde normal değer 140. benimde 160 çıktı 100 gr glikoz istediler tabiii doktorun daha ii bilgilendirir...
50mg lıkta içmeden önce kan alınıdı içtikten 1 saat sonra tekrar kan alınarak yapıldı test. değerlerde 70-140 arası canım... 140 ten fazla çıkınca tekrar çağırıp 100 mg lık yükleme yapıyorlar..
ay bacım pardon..
Gözümden kacmıs sanırım..
Gelebilirsin tabii..
Niye gelemeyesin ki..
Ben mehtap hanıma gidiyorum.. Bence cok basarılı..
O ekstra ücret ödemesini biz ayrıntılı ultrason için ödedik.. 350 tl.. 45 dk sürdü.. Icigine cıcıgına baktılar kuzumun..
Onun dısında zaten girdiğimiz cihaz 4 boyutlu.. Sürekli göstermiyor arada yüzünü yakalarsa hemen renkliye 4 boyutluya ceviriyor dr.. Bende cıglık cıglıga tabi..
Muayane ücretleri için ssklısını bilmiyorum ama birazdan öğrencem yazarım sana şekerim..
ben hala almadım yatagı dün bitr yerde baktım kraft hoşuma gitti eni genişti diğerlerine göre.azıları kare seklındeydı ama benım begendıgım dıkdörtgen şeklindeydi. şimdi onların viscolex ( doğru mu yazdım bilmem ) yatakları varmış ya. onlar çok ince değil mi? kalınlıgı nerdeyse elyaf yastık kadar.şu bizim kullandıgımız hazır yatakların küçük ebatlarında olanlar olmaz mı bu park yataklara? ilk başta file gibi şey yukarıda duruyor ya o taşımaz mı ki bahsettiğim yatakları. viscolex ne bilim çok ince geldi bana.çocugumun sırtmı fılan agrımasın sonra. kraft yatak 300 tl miş. fiyatı uygunmudur sizce?
arkadaşlar merhaba,
teşekkür ederim arkadaşlar... ben yüksek bir sonuç hiç beklemiyordum, çok şaşırdım. şişlik yok, çok kilo almadım, yaptırmayı bile düşünmüyordum.. bana yollar göründü desenize hastaneye doğru.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?