- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #19.041
selam kızlar.
oku oku anca bitirebildim. ben 24 haftayı doldurdum. şeker yükleme testi nasıl yapılıyor kan mı veriliyor sadece?
medical ssklıya 60tl
selam kızlar.
oku oku anca bitirebildim. ben 24 haftayı doldurdum. şeker yükleme testi nasıl yapılıyor kan mı veriliyor sadece?
Günaydın herkese
Herkes iyidir umarım.Benim kız hafta sonu korkuttu beni. 3-4 saat hareketleri çok azaldı.Seyrime gibi o da çok az .Ama bir gün başladık bi ara resmen karnımı sarstı...Artık düzenli olmaya başladı benim hareketler sanki.Bazı zamanlar hiç hareket etmiyor uyuyor galiba.
öğrendim.. ssk lı için 75 tl imiş..yani ödenecek hasta payı bu.. dra göre değişebilirmi acaba.. sen yazmadan sordum çünkü..
Böyle anneleri olduktan sonra Allahın izniyle birbirlerine bağlı olurlar merak etme, çünkü yetiştiriliş çok önemli, dediğin gibi herkesin gönlünde bir aslan yatıyor, ben de hep bir oğlum bir kızım olsun istedim, iki duyguyu da yaşamak için, Allah birincisini gönlüme göre verdi ikincisini de gönlüme göre verir inşallah..
hım bişey diyemicem bahçelievler ve fatih 60tl doktor farkı olabilir profta falan değişiyor yada fiyatlarda değişiklik yaptılar
ben 12 kilo aldım sen şükret bu saatten sonra ne yaparım bilmiyorum ama moralim fena bozuldu yani tartıya çıkınca
benim dediğimde göztepe içindi..
c.tesi sormustu eşim onu aradım öğrendim bende..
bizim teminatımız bitmek üzere.. sskya geccez cünkü..
ama 60 ı sorcam ben .. cçtesi bidaha şeker yüklemem var.. yavrumda bakalım cıkarmısmı boynundan kordonunu..
sıpa oynayacak bişey olmayınca dolamıs kendine..
kızlar hastane çantasına neler koycaz liste var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?