2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
gunaydin hanimlar

sabah,sabah kaynamis yine topik oku,oku bitmedi yahu yavastan gidin azcuk be
made sende hastaneye tasinmissin dun aksam gecmis olsun seker o ozel mesajdan bende istiyorum haberin olsun.

bolcugum somon ve levrek hamileler icin birebir zaten hamilelere yemesi icin onerilen iki onemli ve leziz balik sakina yememezlik yapma en azindan haftada iki porsiyon ye ben oyle yapiyorum.

yubacigim tesekkur ederim canim siz bi gidi hele sag,saglim ozaman konusuruz daha.
bende bugun disari cikmayi planliyordum ama gece hic uyku tutmadi beni ve haliyle sabaha dogru sizmisim.gec kalktim bugun.

Kızlar merhaba
Ben de kızımı gördüm geldim bugünheyecandan uyuyamadım tabi,her şey yolunda çok şükürKızım 3-4 gün büyük çıktı kilosu 1 kilo 85 gr boyu da 35 cm'miş.
Sıvı akıntım olduğunu söyledim kokusuz ve renksiz olduğu sürece normal dedi. Benim yorulunca ve yürüyünce belim ağrıyor onun için de belimi kuvvetlendirmem için hareketler önerdi. Şeker yüklemesi de yapıldı bu arada ama sonucumu daha almadım. Şekerli su iğrenç bir şeymiş ama inşallah bir daha içmek zorunda kalmam Kızlar size bir şey soracağım doktor 32. haftamı 18 eylül olarak hesapladı ama ben o zaman 33+0 oluyorum. İzin 32+0da başlamıyor mu? Bir daha iznini konuşmaya gelirsin dedi. Bir de kızlar ben sözleşmeli öğretmenlikten kadroya geçtim yeni. Sgklıydım şimdi emekli sandığı olması gerekiyor ama hala sgklı gözüküyorum. emekli sandığına geçmek için benim yapabileceğim bir şey var mı? Belki benim gibi olan vardır aramızda. Ay ne çok soru sordum en son olarak da uyku seti almayı düşünüyorum kenarlıkları olanlardan alanlar kaça nerden aldı acaba?

selam kızlar.
oku oku anca bitirebildim. ben 24 haftayı doldurdum. şeker yükleme testi nasıl yapılıyor kan mı veriliyor sadece?

önce aclık kanına bakılıyo (doktorunun isteğine göre kimi hafif bişiler atıştırıp gidiyo kimide aç karnına) 50 gr glikozu 2 bardak suya eşit miktarda paylaştırıp üzerine limon ve su ekliyo hemşire yada görevli kim ilgileniyosa 5 dk. içinde içiyosun(tadı limonata gibi tabi yoğun şekerli) ... 1 saat beklemeni istiyolar yürümiceksin kendini yormıcaksın yemek yemek yok 1 saatin ardından tekrar kanına bakılıyo 70 ile 140 arası normal değer 140 ve üzeri çıkarsa 100 gr yüklemesi istiyolar... şimdiden geçmiş olsun

benim bebeğiminde 3 gündür hareketleri azaldı içim rahat etmedi yarında böyle olursa doktora gitmeyi planlıyorum...

tamam anlaşıldı inş. bi de ben yaptırayım. eksik olmasın.teşekkürler sağolasın.
herkese keyifli hamilelik dönemi geçirmesini diliyorum...

sağol canım benim
inş.herşey istediğin gibi hayırlı olur canım oğluşun gelmiş darısı kızına inş.

hım bişey diyemicem bahçelievler ve fatih 60tl doktor farkı olabilir profta falan değişiyor yada fiyatlarda değişiklik yaptılar

benim dediğimde göztepe içindi..

c.tesi sormustu eşim onu aradım öğrendim bende..

bizim teminatımız bitmek üzere.. sskya geccez cünkü..

ama 60 ı sorcam ben .. cçtesi bidaha şeker yüklemem var.. yavrumda bakalım cıkarmısmı boynundan kordonunu..

sıpa oynayacak bişey olmayınca dolamıs kendine..

sor tabi fatihte böyleymiş sizde niye 75de :) 15 15 tir bırakmayın valla :))

inşallah cıkarmıştır :)

kızlar hastane çantasına neler koycaz liste var mı?

benim bi gecelik pijama birde hasta bezi kaldı bitti çok şükür

3 takım hastane çıkışı
1 paket bebek bezi
battaniye
ıslak mendil şampuan sabun pişik kremi hepsini dalin aldım
çorap
minik havlulardan aldım bebeğe lazım olur diye
bebek için kirli torbası
tulum
yelek alıcam onuda bugün hallederim gibime geliyor
emzik
biberon
yenidoğan maması( hemen sütüm gelmezse yavrum aç kalmasın)

kendim içn
iç çamaşır
sütyen
ped
göğüs pedi
çorap terlik
ıslak mendil
havlu
tarak toka ıvır zıvır :)
diş fırçası macunu
sabun

yeter herhalde

ne sigortam var ne bagkurum Allah korusun beni ne diyim:) Bagkurumu ödeyemedim şirketi toparlamaktan :) ahh ahhh

Kızlar bişey soracağım. Şeker yüklemesi için ne kadar fiyat alıyor özel hastaneler. Devlete gidip de mi yaptırsam diye düşünüyorum. Eğer değecek kadar para yoksa da devlette uğraşmayayım uzun sürüyor devlette işlemler...

gideceğiniz hastaneye bağlı olarak hastane çantası hazırlamak daha doğru olmaz mı:26:
bebek bezi, mama vs belki onlar veriyordur sormak lazım,
terlik falan da:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…