- 10 Temmuz 2009
- 2.466
- 416
- 363
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #19.061
Kızlar bişey soracağım. Şeker yüklemesi için ne kadar fiyat alıyor özel hastaneler. Devlete gidip de mi yaptırsam diye düşünüyorum. Eğer değecek kadar para yoksa da devlette uğraşmayayım uzun sürüyor devlette işlemler...
ben yarın yaptırıcam ama ücretini sordum bugün.. 5 tl dediler.. baya komik geldi bana rakam, bi daha sordum 5 tl dedi:):) özel hastane bu arada
ay kızlar durun bu bayrama diil yaf yazmamışım kurbana o kadarda acele etmesin zaten 1 ay önceden gelcek bu gidişle normalde kasım sonu olması lazımdı işte bayram 6 kasımmış doktorda bayramda ya da bayramdan önce gelir dedi
:))) ellerim için deniyim de.diğer kısım için biraz zor:))) jel kullanıyorum onunla yıkıyorum iki gündür 10una kdr müddet verdim geçmezse doktor yolları taştan:))))) zaten gidip 26 sına almışım randevuyu nasıl gecicek onca gün bilmem. Neyseki nst yaklaşıyor artık 2 haftada bire düşersek bayram ederim:)
Günaydınlar,
Ay kızlar ben çok fenayım bu yaz gününde acayip üşüttüm galiba öksürürken çocuğu çıkartıcam diye korkuyorum..Dün eczaneye gittim bi şurup alayım diye eczacı doktora gitmeden vermem dedi....Ee doktor ne yapıcak film çekemez boğazımda şiş te yok sadece kuru öksürük içimi parçalıyo...3 gündür kızcağazımda uyuyamadı benle beraber...Dün aktardan bi karışım aldım bal,pekmez,zencefil,tarçın,adaçayı,zerdaçal,ıhlamur falan var içinde hamileyim zararı olmaz dimi dedim adam olmaz öksürüğe birebir dedi..Günde 2 tatlı kaşığı yiyorum bakalım ii gelicekmi hafta sonuna kadar deniyim geçirmezse doktora giderim artık...Havalar sıcak sabah akşam duş alıp yattım kapılar camlar fora eee olcağı buydu işte...Ama napayım içimden alevler çıkıyo....
çay yok travma çay yokk süte davet et meyvaaa suyu var de ama çay deme
ibo koptum ha sikletimize uygun olur demi:)
bu arada kızlar şeker problemi olmayan annelere hergün bir kaşık pekmez öneriyorum,ben içiyorum üstelik yenigün diye bir markanın karışık pekmezini,içimi daha kolay öneririm,evladımda bu sebeple dana gibi maşallah
kızlarrr 24ayar altın102.80 22 ayar 99 çeyrek altında 169 olmuş vayyy beee rekordaaa
benim bi gecelik pijama birde hasta bezi kaldı bitti çok şükür
3 takım hastane çıkışı
1 paket bebek bezi
battaniye
ıslak mendil şampuan sabun pişik kremi hepsini dalin aldım
çorap
minik havlulardan aldım bebeğe lazım olur diye
bebek için kirli torbası
tulum
yelek alıcam onuda bugün hallederim gibime geliyor
emzik
biberon
yenidoğan maması( hemen sütüm gelmezse yavrum aç kalmasın)
kendim içn
iç çamaşır
sütyen
ped
göğüs pedi
çorap terlik
ıslak mendil
havlu
tarak toka ıvır zıvır :)
diş fırçası macunu
sabun
yeter herhalde
nst ye kaçıncı haftadan sonra alıyorlar...
ben yarın yaptırıcam ama ücretini sordum bugün.. 5 tl dediler.. baya komik geldi bana rakam, bi daha sordum 5 tl dedi:):) özel hastane bu arada
bildiğimiz 5 ha? hangi hastane bu? kafa buluyo olmasınlar :)
bu arada ben hala yükleme yaptırmadım doktorum geçen hafta için yaptır demişti ama korkumdan gidemedim. çünkü ailemde diyabetli olan çok. bende çıkma olasılığı çok fazla
canım son haftandasın şeker için ihmal etme bence
24-28 arası değil miydi? 28e kadar sallanacaktım ne güzel.
ay bacım pardon..
gözümden kacmıs sanırım..
gelebilirsin tabii..
niye gelemeyesin ki..
ben mehtap hanıma gidiyorum.. bence cok basarılı..
o ekstra ücret ödemesini biz ayrıntılı ultrason için ödedik.. 350 tl.. 45 dk sürdü.. icigine cıcıgına baktılar kuzumun..
onun dısında zaten girdiğimiz cihaz 4 boyutlu.. sürekli göstermiyor arada yüzünü yakalarsa hemen renkliye 4 boyutluya ceviriyor dr.. bende cıglık cıglıga tabi..
muayane ücretleri için ssklısını bilmiyorum ama birazdan öğrencem yazarım sana şekerim..
ben 26. haftadayım ayrıntılı ultrason yapmadılar ki:26:
crafty sende acıbademe gıdıyordun kacıncı haftada baktılar sana:26:
mersi şekerim sağol...öğrendim.. ssk lı için 75 tl imiş..yani ödenecek hasta payı bu.. dra göre değişebilirmi acaba.. sen yazmadan sordum çünkü..
bildiğimiz 5 ha? hangi hastane bu? kafa buluyo olmasınlar :)
bu arada ben hala yükleme yaptırmadım doktorum geçen hafta için yaptır demişti ama korkumdan gidemedim. çünkü ailemde diyabetli olan çok. bende çıkma olasılığı çok fazla
ben 26. haftadayım ayrıntılı ultrason yapmadılar ki:26:
crafty sende acıbademe gıdıyordun kacıncı haftada baktılar sana:26:
Kızlar merhaba
Ben de kızımı gördüm geldim bugünheyecandan uyuyamadım tabi,her şey yolunda çok şükür Kızım 3-4 gün büyük çıktı kilosu 1 kilo 85 gr boyu da 35 cm'miş.
Sıvı akıntım olduğunu söyledim kokusuz ve renksiz olduğu sürece normal dedi. Benim yorulunca ve yürüyünce belim ağrıyor onun için de belimi kuvvetlendirmem için hareketler önerdi. Şeker yüklemesi de yapıldı bu arada ama sonucumu daha almadım. Şekerli su iğrenç bir şeymiş ama inşallah bir daha içmek zorunda kalmamKızlar size bir şey soracağım doktor 32. haftamı 18 eylül olarak hesapladı ama ben o zaman 33+0 oluyorum. İzin 32+0da başlamıyor mu? Bir daha iznini konuşmaya gelirsin dedi. Bir de kızlar ben sözleşmeli öğretmenlikten kadroya geçtim yeni. Sgklıydım şimdi emekli sandığı olması gerekiyor ama hala sgklı gözüküyorum. emekli sandığına geçmek için benim yapabileceğim bir şey var mı? Belki benim gibi olan vardır aramızda. Ay ne çok soru sordum en son olarak da uyku seti almayı düşünüyorum kenarlıkları olanlardan alanlar kaça nerden aldı acaba?
Kızlar bişey soracağım. Şeker yüklemesi için ne kadar fiyat alıyor özel hastaneler. Devlete gidip de mi yaptırsam diye düşünüyorum. Eğer değecek kadar para yoksa da devlette uğraşmayayım uzun sürüyor devlette işlemler...
tam emin değilim ya:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?