2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ben yarın yaptırıcam ama ücretini sordum bugün.. 5 tl dediler.. baya komik geldi bana rakam, bi daha sordum 5 tl dedi:):) özel hastane bu arada

ben yarın yaptırıcam ama ücretini sordum bugün.. 5 tl dediler.. baya komik geldi bana rakam, bi daha sordum 5 tl dedi:):) özel hastane bu arada

hangi hastaneymiş o:) bizde öğrenelim
sen bi yaptır bakalım bize yazarsın devlete gitmeye gerek yok o zaman. beklemek zor olur.
ben özel hastane tutturamadım hala arayış içindeyim. maalesef doktorum yarı yolda bıraktı.hastaneden ayrılmış.çok fazla özele gittim artık belirlemek istiyorum doktorumu. tavsiyelerinizi bekliyorum ne olurrrr

banada 16 demişti ama erkenden gelirse yandığımızın resmi diyorum ilk hafta bayram olduğunuda bilmiyordum bakalım nolcak allah yardımcımız olsun...

nst ye kaçıncı haftadan sonra alıyorlar...

geçmiş olsun canım. bende bu otların ve çayların zararlı olduğunu duymuştum.

pekmez bende içerim arada. ve pekmez içtiğimde bebiş çok hareketli oluyor o gün.

kızlarrr 24ayar altın102.80 22 ayar 99 çeyrek altında 169 olmuş vayyy beee rekordaaa

oh oh kasımda daha da artar inşallah :))))

liste için çok tsk ederim canım. bebeği hastanede kendimiz yıkayacak mıyız? şampuan, sabun yazmışsın da. bide 3 hastane çıkışı çok değil mi :26:

bildiğimiz 5 ha? hangi hastane bu? kafa buluyo olmasınlar :)

bu arada ben hala yükleme yaptırmadım doktorum geçen hafta için yaptır demişti ama korkumdan gidemedim. çünkü ailemde diyabetli olan çok. bende çıkma olasılığı çok fazla

canım son haftandasın şeker için ihmal etme bence

sağol canım teşekkürler...

ben 26. haftadayım ayrıntılı ultrason yapmadılar ki:26:
crafty sende acıbademe gıdıyordun kacıncı haftada baktılar sana:26:

benim özeldeki doktorum bakmadı ayrıntılıya, devlette 22. haftada baktılar ayrıntılıyı 22-24 haftalar arası yapıyorlarmış. böbrekleri takip etmek istedikleri için 2. ayrıntılıyada pazartesi giricem inş

öğrendim.. ssk lı için 75 tl imiş..yani ödenecek hasta payı bu.. dra göre değişebilirmi acaba.. sen yazmadan sordum çünkü..
mersi şekerim sağol...

İnş. çıkmaz sen kalbini temiz tut. Allah yardımcın olsun korksan da yapacak bişey yok

benim seker yuklemesi persembe gunu ac gidecegim doktorum aksamdan sonra bir sey yeme sadece su ic dedi.
2 saat nasil bekleyecegim ben ac hastanede mektupda seker yuklemesi 2 saat suruyir yaziyor.

hastane cikisi 3 tane cok degil kahvekolik bebekler batirabiliyorlarmis.

ben 26. haftadayım ayrıntılı ultrason yapmadılar ki:26:
crafty sende acıbademe gıdıyordun kacıncı haftada baktılar sana:26:

22 de yaptı galiba hatırlamıorum ki :)
öle detay detay yapmadı her zamankinden daha çok baktı,
sonrasında da hep bakıo zaten sağolsun hep detaylı gibi

Ben chakra diye bi yer var ordan alcam
Bambuymuş
ama herşeyden öte sade ve çok şık :)
400 civarı oluo

Benim anlaşmalı olduğundan 10 TL mi ne öle bişi verdimdi
çok komik bi rakamdı
hatırlamıorum
zaten pahalı olamaz ki
1 bardak su verio bide kan alıo ne yani
atla deve mi :)

tam emin değilim ya:18:

Doktorunuz size bu haftalarda "şeker yükleme" ya da "şeker tarama testi" şeklinde bir test yapılmasını önerebilir. Hiçbir belirti vermeden de gelişebilen gestasyonel diyabet (gebelikte görülen şeker hastalığı, "gebelik şekeri") 24-28. gebelik haftaları arasında yapılan iki farklı testle araştırılır.

kağan kocatepe

ohhhhh beee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…