- 28 Şubat 2011
- 549
- 116
- 123
- Konu Sahibi bebegim_01
- #19.401
ay sabah sabah başıma neler geldi yaw arabada bir hamile ve yeni ksalpkrizi geçirmiş babam olarakta gelirken salak adamın teki arkadan vurdu kendimden çok babama bişi olcak diye korktum ayyy
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa canım geçmiş olsunnnnay sabah sabah başıma neler geldi yaw arabada bir hamile ve yeni ksalpkrizi geçirmiş babam olarakta gelirken salak adamın teki arkadan vurdu kendimden çok babama bişi olcak diye korktum ayyy
ay sabah sabah başıma neler geldi yaw arabada bir hamile ve yeni ksalpkrizi geçirmiş babam olarakta gelirken salak adamın teki arkadan vurdu kendimden çok babama bişi olcak diye korktum ayyy
bizde de var . gebelik sekeri..
o yüzden ben diyetisyen kontrolündeydim güya..
sonuc.. yine yüksek..
gıcık bir durum vesselam..
sağolun kızlar teşekkür ederm.. çok şükür hiçbişi yok o kadar sese tampon çizilmiş accık başkada bişi yok
merhaba arkadaşlar..
bir saattir geçmişi okuyorum ne çok kaynatmışsınız maşallah.. bende sabah şeker yüklemesi için gittim.. biraz midemi bulandırdı ama atlattık şükür, inşallah sonucuda iyi çıkar.. çok meyve yedim bu ara yüksek çıkar diye korkuyorum...
crafty sen bütün eksikleri hallettin maşallah, bebeğin nevresimine kadar hazır.. resimleri bekliyoruz senden.. iyi günlere kullansın nil hanım..
38 kilo olan arkadaşa düyecek bişi bulamıyorumben 38 diye bi kilo olabileceğini düşünmediğim için beden olarak algılamışım, ileriye doğru tepkileri görünce uyandım işe..
bende 1 kilo alım aslında ama göbeğimde ilk çatlağımı gördüm bu sabah, o kadar yağlandım ama bolca çatlıcam demekki.. gerçi füze gibi kocaman bi göbeğim var ama.. nil ablasınıda geçti benim oğlan, topu topu da 681 gr yani![]()
ben bez almadım almayacağımdabende sendenim.
prima premıum care tavsiye ediliyor bez olarak ya kaç paket aldınız? ben almadım daha sizden tavsiye alim.
kızlar benim 2 gündür bebeğimin tekmeleri çok aşağıda hissediyordum,tüylü bölgenin başladığı yerde tekmeleri hissediyordum ve çok canım acıyordu,dün doktorumuza gittik, bizim oğlan aşağılara kaymış,ayaklarını rahim ağzına dayamış,orayı tekmeleyip duruyor,anlayacağınız çıkışı zorluyor :) neyseki rahim ağzımda açılma falan olmamış,bebek de çok sağlıklı, ama bizimki orda durmak istiyor,bende alışmaya çalışıyorum acıtan tekmelere, sizde varmı böyle bir durum?
;
ben bez almadım almayacağımda
elimde huggies & prima numunesi var. Huggies kullanmak istiyorum, prima bana kokuyor.
Ama bu bebek milletinin tootosunun keyfi belli o lmadığından doğunca kendi cildine göre ne alacağımı ve kaç beden alacağımı belirleyeceğim.
Geldikk oğluşkomlaa.. Kucak dolusuu öpücükler kokuluu kokuluu sarılmalar gönderiyoruz..
1 haftada yürüdük dinlendik yattık kalktık güneşlendik azcık şiş miş kalmadıı ama bugün işe döndük çakıldık sandalyeye gene şişcezz..
gitmeden doktorada gittik akıntı sebebiyle çağanın suyu normalmiş altan akıntıya bakmadı ama anlattıklarıma göre neo penetran 7 li verdi sadece 1 tane kullandım ikincisini ileri itemedim baktım azaldı diğerlerinide kullanmadımm..
kızlar bu sefer düzgün ısrarla sorduğumda doğum şeklini sezeryan düşünüyorum sende gibi bişey söledii ama illede normal dersen yanında olurum dedii..29-30 ekim gibi dedi bende babamız 1 kasım dedimm olur dedi bakalım artık hayırlısı..
bu arada facede grup kurulmuş istek gönderdim benide ekleyin hemen..
bizde durumlar böyle..
bende sendenim.
prima premıum care tavsiye ediliyor bez olarak ya kaç paket aldınız? ben almadım daha sizden tavsiye alim.
sizi gidi acımasız cadılar sizi kastınız var di mi bize acıyın azıcık anam bir gunde 56 sayfa kaynatılır mı
bizim online oldugumuz gun zorla 5 sayfa anca yazısıyoruz bi yokuz 56 sayfa olmus:
neyse kastırdım bazılarını ikiser ikiser atlayıp okudum ama asayis berkemalmis genel olarak canlar cok sevindim..
crafty'cigim ve made'cigim oncelikle gemis olsun gec de olsa..
en son da preg size de cok gecmis olsun canım..
arada atladıgım saglık problemi yasayan varsa onlara da cok gecmis olsun..
biz de dun bebisimizi gormeye gittik benim her seferinde vesikalık gibi poz veren kızım ilk defa annanesinin gelmesi serefine pek bi yuzsuzdu kımıldamaktan resmen poz veremedi anca 3-4 tane poz yakaladık, bi tanesinde de esniyordu ama dr. foto cekince sasırmıs gibi yakaladı agzını cok komik oldu.. anam bu cocuk her seferinde baska birine burunuyor ama dun resmen alien gibiydikimseye benzetemedim..
sanırım o da cok yoruldu gecen haftaki ameliyatlardan eve gelen misafirlerden zavallim... (tepik yedim su yazıyı yazarken onay goruyorum:))
dr. bu haftalarda cok normal dedi goruntu vermemesi en cok 30. haftadan sonra tam net bir sekilde goruntu alırız dedi..
bebisim 780 gr civarı olmus ama tam net de hatırlamıyorum rakamını doktor gayet normal dedi.. hafif kolları da kıvamlasmıs pıtırımın
neyse, ondan sonra korkulan seker yuklemesine girdim canlarum ben gayet guzel bir sekilde ictim kokteylimi![]()
hic bulantı falan yapmadı biraz sersemlik + bas agrısı .. sonucum 114 cıktı doktorumu daha arayıp sormadım..sizce nasıl?
basagrım tum gun surdu kızlar yalnız nazar degdi, sonrasında yine aksam tülbent + vermidon kombinasyonunu gerceklestirdim mecburem..
dun nihayet benim icin cok buyuk yuk olan duvar kagıdı islemimi hallettim canlar imç carsısına gidip cok tatlı ayıcıklı bir motif buldum pembe - lila karısımı..
benden haberler bu kadar canlar her ne kadar merak edip soran bir kulunuz bile olmamıs ama hıh
kızlar benim kafam corba gibi oldu biri bana yardımcı olabilir mi piliz??
ben park yatak aldım belki hatırlarsınız.. simdi onun icine e-bebekten sunger bir yatak verdiler.. bu sunger yataga carsaf seti konuluyor mu?
bir de crafty senin ve fatmanın bahsettigi uyku setleri odasına aldıgımı buyuk karyolaya mı konuyor ben anlamadım?
bir de sevi bebe nin guvenli yatıs yastıgı var onu da almıstım bu odasının yatagında mı kullanılıyor yoksa park yatagının icine de koyabilr miyim?..
mobilyacının verdigi uyku seti (cicili biciili) normal yatak ortusu gibi kızlar yani onda uyutulmuyor??
yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm