• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Merhabalar.

Geçmişi okumayı denedim ama bir yere kadar dayanabildim. Biz yokken amma kaynatmışsınız maşallah. :) İnşallah herkes iyidir.

Biz bebeğimle iyiyiz, çok şükür. Bebişimin tekmeleri dışarıdan artık daha rahat hissediliyor. Babası elini karnıma koyuyor, içerden tekme geldikçe Aaa Ooo gibi sesler çıkartıyoruz. :9: Yavrusu iyi olsun da... Bizi hep mutlu etsin inşallah. Antibiyotiğim bitmek üzere, biter bitmez idrar testi yaptırayım mı? Enfeksiyon gitmiş mi nasıl anlayabilirim? Bir süre bekledikten sonra mı yaptırayım idrar testini?

Hepinize mutlu haftalar, iyi alışverişler.

Bu arada biz haftaya İstanbul'da olacağız inşallah. Capitol'de Mothercare vardı değil mi? Başka nerelere uğramamı önerirsiniz? İstanbullu arkadaşlardan alışveriş merkezi tavsiyesi bekliyorum. :16:

bebişinin iyi olmasına çok sevindim canım. Allah daim mutlu etsin sizi ailecek.
ben antibiyotik bittikten sonra dr. a gittim gerek yok tahlile demişti. 1 ay sonra yaptırdım. heç bişe yok. sen bilirsin yinede. dr ne diyosa o. öptüm

ahanda aşağıda adresler
git bak bacım bi elle :)
3 tane bebek nevresimi var zaten
pembe mavi krem :)
krem olanı benim kızınki işte :)
battaniyesine kadan, geceliğine kadan takım
bayılırsın :)
maliyet yüksekliği sebebi o :)
hele kundak havlusu var önlük gibi
yıkarken sen takıyosun ıslanmıosun sona kucağına sarıyorun boyundan çıkarıyosun fln
atraksiyonlu

İstinyepark AVM
İstinye Bayırı Caddesi Enka Okulları Karşısı ABC Yolu İstinyepark AVM F-121 İstinye İstanbul

0 212 345 57 67
istinye@chakra.com.tr
Bağdat Caddesi
Bağdat Caddesi Köşk Bey Apartmanı No:334/4 Erenköy İstanbul

0 216 350 33 34-35
bagdat@chakra.com.tr
Akmerkez AVM
Etiler Nispetiye Caddesi No:113 Etiler İstanbul

0 212 282 11 10
0 212 282 11 20
akmerkez@chakra.com.tr
City´s Nişantaşı AVM
Teşvikiye Mahallesi No:202 B2 Kat:2.Bölge Şişli İstanbul

0 212 373 19 70-71
cities@chakra.com.tr
Capacity AVM
Zeytinlik Mahallesi Fişekhane Caddesi Capacity AVM 1B-41 Bakırköy İstanbul

0 212 661 55 66
0 212 661 77 66
capacity@chakra.com.tr
Kanyon AVM
Büyükdere Caddesi Kanyon AVM No:185 Levent İstanbul

0 212 353 07 57
kanyon@chakra.com.tr
Astoria AVM
Büyükdere Caddesi No:127 Z1-03 Esentepe İstanbul

0 212 215 20 10-11
astoria@chakra.com.tr
Capitol AVM
Mahir İz Caddesi Kat:2 No:87 Üsküdar İstanbul

0 216 651 13 77
capitol@chakra.com.tr
Forum İstanbul AVM
Kocatepe Mahallesi Şehirparkı Caddesi 12. Sokak Forum İstanbul AVM GF-37 Bayrampaşa İstanbul

0 212 640 55 99
0 212 640 55 44
istanbulforum@chakra.com.tr
Profilo AVM
Cemal Sahir Sokak No:33 Profilo AVM 3.93 Mahal ZA 1-10 B Mecidiyeköy İstanbul

0212 216 00 55
profilo@chakra.com.tr
Sapphire Çarşı
Emniyet Evleri Cad. Mine Çıkmazı Sapphire AVM B04-18 4.Levent İstanbul

0212 268 80 99
sapphire@chakra.com.tr
Marmara Forum
Osmaniye Mahallesi Ekrem Kurt Bulvarı Forum Marmara A Blok S-25 Bakırköy İstanbul

0 212 466 62 22
marmaraforum@chakra.com.tr

bi an hepsi karsıda dicektimki capitolü gördüm..

o zaman bu c.tesi capitoldeyim..

sevdebilge sende aynı zamandamı gelcen.. karsılasırız belki kız oralarda..

merhaba arkadaşlar..
bir saattir geçmişi okuyorum ne çok kaynatmışsınız maşallah.. bende sabah şeker yüklemesi için gittim.. biraz midemi bulandırdı ama atlattık şükür, inşallah sonucuda iyi çıkar.. çok meyve yedim bu ara yüksek çıkar diye korkuyorum...

crafty sen bütün eksikleri hallettin maşallah, bebeğin nevresimine kadar hazır.. resimleri bekliyoruz senden.. iyi günlere kullansın nil hanım..

38 kilo olan arkadaşa düyecek bişi bulamıyorum:( ben 38 diye bi kilo olabileceğini düşünmediğim için beden olarak algılamışım, ileriye doğru tepkileri görünce uyandım işe..

bende 1 kilo alım aslında ama göbeğimde ilk çatlağımı gördüm bu sabah, o kadar yağlandım ama bolca çatlıcam demekki.. gerçi füze gibi kocaman bi göbeğim var ama.. nil ablasınıda geçti benim oğlan, topu topu da 681 gr yani:(

kızlarrr hepinize merhaba.....

Hoşgeldin şekerimmmm
akıntı ile ilgili bence dr una git bende de oldu, amniyon kaçağı olabilir diye kontrol edildi. Dr da bilsin.
Ama Turnasol (böyle yazılıyor sanırım) kağıdı ile test yaparsa ona inanma amniosure die bi test var o inanılır olanı
ama sorduğunda vajinal muayene isteyebilir (benden istedi) ona göre hazırlıklı git
ama göz ardı etme lütfen.

valla aynı su kacırıyorum ben diyorum esime korktum şimdi zaten arasam bi diyodum doktoru arayıp yarın gideyim bari su olanı günde 1 falan oluyo ama dediğin gibi gözardı etmemem gerek ama yine mi vajinal muayene sırf ondan dolayı gidesim gelmiyo strese giriyom artık ya bugün iftara misfir var yarın bi gideyim bari teşekkür ederim canım ya iyi oldu söylediğin...

bence doktorunu ara canım o bence sen söylemeden yeniler testi

Doktorum İzmit'te. Ben başka bir şehirde tahlillerimi yaptırdım, doktoruma telefonla haber verdim ilacı kullanacağımı. Şimdi tekrar rahatsız etmek istemiyorum, bayram sonrası randevum var, o zaman gideceğim inşallah. Adam sağolsun çok ilgili, şehir dışındayekn bile beni telefonla yönlendiriyor. Arasam yine cevap verir de rahatsız etmiyim dedim. İnce düşünesim geldi. :9:

bebişinin iyi olmasına çok sevindim canım. Allah daim mutlu etsin sizi ailecek.
ben antibiyotik bittikten sonra dr. a gittim gerek yok tahlile demişti. 1 ay sonra yaptırdım. heç bişe yok. sen bilirsin yinede. dr ne diyosa o. öptüm

Aminnn canım Allah razı olsun. Rabbim cümlemizin bebeklerini korusun. Sağ salim kucağımıza alalım inşallah. Benim de 3 hafta sonra randevum var, o zaman sorayım. Şimdi şehir değiştireceğim yine, bu arada tahlille uğraşmasam diyordum. 3 hafta sonra yaptırmamın bir sakıncası olmaz herhalde di mi? Geçmediyse bile, Allah korusun, üst üste antibiyotik kullanacak değilimdir herhalde diyorum. Ay inşallah kurtulmuşumdur. İlaç içmekten gına geldi, Allah başka dert vermesin, içerken resmen öğürüyorum. Zor geçiyor boğazımdan artık. :(
bi an hepsi karsıda dicektimki capitolü gördüm..

o zaman bu c.tesi capitoldeyim..

sevdebilge sende aynı zamandamı gelcen.. karsılasırız belki kız oralarda..

Canım ben haftasonu İstanbul'a gideceğim inşallah ama tam olarak ne zaman giderim bilmiyorum. Yoğun bakımda hastamız var, ani bir değişiklik olmazsa h.sonu planladık ama tabi zaman neyi gösterir bilemem. İnşallah karşılaşırız. Biraz kafa dağıtmak istiyorum. Bebeğime odaklanmak istiyorum. Zor günler geçirdik, Allah beterinden saklasın. Bebeğimin son hazırlıklarını yapayım, evimi düzenleyeyim. Ne bileyim, herşey yoluna girer inşallah.

Canım ben haftasonu İstanbul'a gideceğim inşallah ama tam olarak ne zaman giderim bilmiyorum. Yoğun bakımda hastamız var, ani bir değişiklik olmazsa h.sonu planladık ama tabi zaman neyi gösterir bilemem. İnşallah karşılaşırız. Biraz kafa dağıtmak istiyorum. Bebeğime odaklanmak istiyorum. Zor günler geçirdik, Allah beterinden saklasın. Bebeğimin son hazırlıklarını yapayım, evimi düzenleyeyim. Ne bileyim, herşey yoluna girer inşallah.

canım gecmiş olsun.. sanda da hastanıza da.. bebişe iiy bak aman.. o iyi olsun hersey ii olur Allahın izniyle.. cok yıpratma kendini..

kocaman gunaydınlarrrrrrr

ay sabahtan berı ıslerımden fırsat buldukca gecmısı okumaya calısıom massallh kızlar cok hızlı ılerlıosunuz hızınıza yetısemıoz
kılo konusulmus valla o dombılı hamıslerden bırıde benım hamılelıgım surecınce 7 kılo aldım ama onceden cok kılo almıstım baya dombılıyız son ayları merak edıom yuvarlanacam heralde bu gıdısle
ayy az once kargom geldı ebru maternıty den sıparıs verdım urunler gerceten cok kalıtelı ama nedense hep koyu renk almısım kıyafetlerı onu hıc dıkkat etmemısım urunler guzelde gorunce renkelrınden su yazlarında ıcım karardı. ama tavsıye ederım gercekten guvenılır ve kalıtelı urunler sıparıs verebılırsınız ordan ...

ayy ben hep diyordum ya benim bebek geriden gidio yakaladık satımızı öyle tombiş bişey olmucak galiba ama oğlum 820 gr
nazar.png

kızlar haftalar azaldıkça cok heycanlanıyorum ben:)bu arada benim boğazım cok agrıyo önerisi olan var mı?

ıhlamur.. nane limon..
ballı ılık süt..
elma kurusu .. tarçın.. limon .. ıhlamur hepsini beraber kaynat iç..
kızdırılmıs azıcık margarine pekmez koy kaynat iç..yarasın

merhaba arkadaşlar..
bir saattir geçmişi okuyorum ne çok kaynatmışsınız maşallah.. bende sabah şeker yüklemesi için gittim.. biraz midemi bulandırdı ama atlattık şükür, inşallah sonucuda iyi çıkar.. çok meyve yedim bu ara yüksek çıkar diye korkuyorum...

crafty sen bütün eksikleri hallettin maşallah, bebeğin nevresimine kadar hazır.. resimleri bekliyoruz senden.. iyi günlere kullansın nil hanım..

38 kilo olan arkadaşa düyecek bişi bulamıyorum:( ben 38 diye bi kilo olabileceğini düşünmediğim için beden olarak algılamışım, ileriye doğru tepkileri görünce uyandım işe..

bende 1 kilo alım aslında ama göbeğimde ilk çatlağımı gördüm bu sabah, o kadar yağlandım ama bolca çatlıcam demekki.. gerçi füze gibi kocaman bi göbeğim var ama.. nil ablasınıda geçti benim oğlan, topu topu da 681 gr yani:(

Canım ben şeker yüklemesinden önce meyve, şerbetli tatlı, dondurma, ne biliyorsan yemiştim hepsinden. Sabah gittim kan verdim. Yani hiç dikkat etmedim yediklerime. Her zaman ne yiyorsam (tatlıyı çok severim ve çok yerim) onu yedim, gittim, çıkacaksa böyle çıksın da haberim olsun dedim. Ama tokluk şekerim 114 mü ne çıkmıştı. Bir sorun olmadı hamd olsun. Yani sonucu pek etkilediğini sanmıyorum. Şekeriniz varsa çıkıyor. Endişe etme bence. İnşallah güzel sonuçlar alırsın.

Ben de çatladım, o kadar yağlanıyorum halbuki. Demişlerdi ne sürersen sür, çatlayacaksan çatlıyorsun diye. Yine de boşvermemiştim ama cilt tipine göre değişiyor demek ki. Benim cildim kurudur ve beyaz tenliyim. Esmerler daha az çatlıyormuş, öyle duymuştum. Bebeğim sağlıklı olsun da önemli değil diyorum.

Back
X