- Konu Sahibi bebegim_01
- #19.461
kızlar jakarlı battaniye nasıl bişi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kozmonot diye montlar var onlardan alsammı acaba
Kızlar ben unibaby'i çok iyi olarak biliyorum.Arkadaşım oğluna kullanıyor. Zaten diğerlerine göre pahalı da. Yenidoğanlar için katkısız ıslak pamuk gibi olanlar da var. Ama ben ilk etapta pamuk kullanmayı düşünüyorum. Duruma göre de daha sonra unibaby alırım herhalde. Bir de benim arkadaşım kimyager onun dediğine göre bebek bakım ürünlerinde de sebamed iyiymiş. Ondan almayı düşünüyorum.
kozmonot diye montlar var onlardan alsammı acaba
canım bence bebek gelsin öyle al,belki iri olacak,hangi ay için alacaksın bunları düşün bence
ben onu farklı gordum sankı,
3 paket ıslak mendıl 49 lıra yanında 12.90lık sampuan hedıye:26:
yanı ıkısı 12.99sa almamakla hata etmısım
bı daha bak benım bakmaya kalbım dayanmaz![]()
canım bence bebek gelsin öyle al,belki iri olacak,hangi ay için alacaksın bunları düşün bence
canımcım e- bebekteki Uni Baby Yenidoğanlar İçin Islak Mendil 12`li Ekonomik Paket 49tl olan sen hangisini dedin anlayamadım
http://www.e-........../temizleme_m...in_islak_mendil_12li_ekonomik_paket/UNI-77212
ne bilim 10 günlükken hastanede topuk kanı alıcaklar birde soğuk olursa falan :) sonra aşısı kontrolü şusu busu