• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
bende yarın istanbula geçiyorum cuma hem kontrol hem şeker yüklemesi var bişey çıkıcanı sanmıyorum gerçi büyük kızımda yoktu bakalım doktordan kilo konusunda yine aferinmi alıcam yoka zılgıtımı yiycem
erken doğum demişsiniz büyük kızım 36 haftalık doğdu 37nin altında olduğu için pirematüre diye geçti ama solunumu iyi olduğu ve iki kiloyuda geçtiği için kuvöze girmedi çok şükür inşallah yine erken doğum olmaz
o zaman o uç çıkarıcılardan kullanmıştım işe yarıyo yani uç çıkarıyo ama benim sorunum süt olmamasıydı inşallah kimse yaşamaz bu sıkıntıyı ama kimse anlamıyo nasıl olmaz diyolar olmayınca olmuyo işte iki ay uğraştım yemediğim içmediğim kalmadı ama yok doğumda verdiğim kiloları geri aldım ama malesef vardı ama çok çok az bebeğe yetmiyo her mama öncesi ilaç niyetine emziriyodum ancak 4 ay verebldim ilaç olarak bakalım bunda nolucak ama bu sefer hiç takmıycam o dönem çok üzüldüm çok ağladım neler duydum ama yok bu sefer sadece içicem suyumu bitki çayımı tamam olursa olur olmazsa olmaz büyüğü mamayla büyüttüm maşallahı var çoğu anne sütü emenden daha sağlıklı
o zaman doktorum Allahtan yapıcak bişey yok demişti

Kızlar ben unibaby'i çok iyi olarak biliyorum.Arkadaşım oğluna kullanıyor. Zaten diğerlerine göre pahalı da. Yenidoğanlar için katkısız ıslak pamuk gibi olanlar da var. Ama ben ilk etapta pamuk kullanmayı düşünüyorum. Duruma göre de daha sonra unibaby alırım herhalde. Bir de benim arkadaşım kimyager onun dediğine göre bebek bakım ürünlerinde de sebamed iyiymiş. Ondan almayı düşünüyorum.

Kızlar ben unibaby'i çok iyi olarak biliyorum.Arkadaşım oğluna kullanıyor. Zaten diğerlerine göre pahalı da. Yenidoğanlar için katkısız ıslak pamuk gibi olanlar da var. Ama ben ilk etapta pamuk kullanmayı düşünüyorum. Duruma göre de daha sonra unibaby alırım herhalde. Bir de benim arkadaşım kimyager onun dediğine göre bebek bakım ürünlerinde de sebamed iyiymiş. Ondan almayı düşünüyorum.

bende sebamed, dalin ve mustela konusunda kararsızım.

canımcım e- bebekteki Uni Baby Yenidoğanlar İçin Islak Mendil 12`li Ekonomik Paket 49tl olan sen hangisini dedin anlayamadım
http://www.e-........../temizleme_m...in_islak_mendil_12li_ekonomik_paket/UNI-77212

canım bizim forumda maalesef e-bebek linkleri cıkmıyor ben de birkac kez yolladım cıkmadı..

bu arada kızlar bir sey soracagım ben bebisime bugune kadar hep penye ev icin tulumdu body idi oyle seyler aldım ya hic dısarı kıyafeti almadım..ama hemen kuculecekler giydiremeyecegim bilee..
hatta dun enistesi dedi ki dısarı cıkmak icin kıyafetini de biz alalım artık dedi uzuldum sanki hep pijama gibi laf etti aldıgın her sey..

ne bilim 10 günlükken hastanede topuk kanı alıcaklar birde soğuk olursa falan :) sonra aşısı kontrolü şusu busu

geçen sene kasım günlük güneşlikti tabi belli olmaz bu senede güneşli olucak diye bi şart yok ama 10 günlük bebeğede o giydirilmez bence sarıp sarmalar götürürüm ben :93:

kızlar bu isme özel halıyı alcanızda ikinci bebek olunca napçanız :)))))))))
ben büyük kızımda kullandım kozmonot vllahi çok kullanışlı bi tane doğduğu kış aldım bitanede ikinci kış çocuğun beli açıldı bacakları üşüdü derdi yok süper yeni doğduğunda kullanamıyosun ama 3 aylıkken çok rahat kucak bebeği olduklarına taşımasıda kolay oluyo ekstradan battaniye sar bilmemne gerek kalmıyo

mrb anneciklerim 1 saattir geçmişi okumaya çalışıyorum maş arada kaçırdığım şeylerde olmuştur tabi. sabahtan şeker yüklememiz vardı bizim de. sınırda çıktı çok şükür bir daha o şeyden içmeyeceğim. 4 hafta sonra oğlumuda gördüm..ama her anneye olduğu gibi bana da oğlumu gördüğüm zaman yetmiyor. çıktığımızda doktora kızıyorum az bakıyor diye. eşim de bana kızıyor tabi daha ne yapsın diye.... çok şükür sağlıklı dedi doktorumuz akıntı ile sorunum vardı ama tahlilde iyi geldi. ama kansızlık varmış. hayatım boyunca hep kansızdım zaten. şimdi kan ilacımız günde 2 taneye çıktı. inş doğuma kadar kan sorunum olmaz da sorun yaşamam...

oğlumun kilosu 601 gr. bana küçük geldi ama doktorumuz gayet normal dioo inş öledir....

kızlar ben geldiimmm bilenler bilir şu sulu akıntı yüzünden doktorumla konustum hemen gel bi göreyim dedi akşamada yemekte kaynanatörler var hemen yemekleri hallettim doktor 16.30 da boşmuş allahtan hastane eve 300m falan gider gelirim insallah iyi haberlerle. Deniz imide görürüm hem gelince yazarım size fırsat olursa.

bu arada ben uyku seti takımı aldım funnababyden İzmir e gidince fiyatlar uygun ve nevresim takımını kullanan bir arkadaşım var memnun benim aldıgım bu
Dudu-Pembe | Funnababy
üzerinde hi hii hoo hoo falan yazıyo espirili olsun dedik.

Back
X