2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

icini ferah tut canim bizler burada neler atlattik ve hala atlatmaktayiz. Allahin izniyle birsey olmaz merak etme bol,bol dua et.

kahvem koliğim senin tek çaren lohusalık psikolojisine sığınıp deli numarası yapmak,sağa sola çemkircen en çokda kocaya ağlıcan zırlıcan ananı gönder diye:)

kızlar benm de şu balık kokusu bitti:)))))) 10una kdr müddet vermiştim ya:)))iyi ki geçtiyoksa doktora ne dicektim 1kg balık yedim de o mu kokuyo acaba ıyyy iğrenç:)))
Kaynanalardan bahsedilmiş benmki hiç olmadı yeni yeni meydana çıkıyo torunu olacak ya.Benim eş herşeyi kendi yaptı sözdür nişandır düğündür bu tuturdu o kızı istemem de istemem şimdi börekler yemekler geliyor her hafta bebişe hediyeler fln bnmki de böyle bir versiyon 6 senedir yok ortada şimdi ortaya çıkcak

anam bu kaynana bile diil başka bi ırk
töbeler olsun evlerden ırak
bacım Allah sabır versin :)

anammm ne desem bılemedımkiii.... amın amın demek duser bana yalnızzz .... bırak ısın kotusu bırbırımıze cok yakın oturuyoruzz yuruyerek bıle gelıyoo yanii...

seninkide numunelerdenmiş bende hiç sevmem el şakası falan Allahtan bizimkinde yok öyle bi şey

amannnn dılını ısır arkadasım... bnde sevmem de hanı bı laf vardır burnunun dıbınde bıter dıye bızımkı o hesap merak edıyorum 2 tane bekar kaynım var gorcez bakalım eltıler gelınce onlarada yapabılcekmı aynılarını ısterımkii bnm yapamadıgımı yapıp burnundan getırsınler her hareketını..

ilgimdışı Allah sabır versin sana. tam bi kaynanatörmüş seninkide.

aminn amin canım.. bunlar buzdagının gorunen kısmı hepsını yazamadım gozunuz korkmasın dıyee.. hele bıde kayınpederım vr evlere senlık tamm bı felaket ..

ne guzell.. ılk basta nısanlıyken sızlı bızlı ne guzel gıdıyoduk bnm kendı annem ayıp kızım olmaz oyle sey kocanın anası dıyıp samımı ol azcık dedi cunku bnm annemler ve babanemler 30 senedır aynı evde yasıyorlar ve daha hıc bı kavgalarını laf sokmalarını ters dusmelerını dymadım amsallah... annecımde onlar gıbı oluruz belkıde benı gazladı da bn aldım ıste havamı..

inciride fazla kaçırmada bu sefer cırcır olursun

bn oldum cırcır... bugun 6 kez cıktımm.. dr umu aradım napıyım dıye 5 tane karanfılı cıgnemeden hap gıbı suyla yut antıseptıktır ıyı gelıcek dedı... kii hakıkatten de ıyı geldı aklınızda bulunsun..

ayy ilgimdışı valla çok ilginçmiş kaynanan cnm:)

ahh ahh bu kaynanalar ne olursa olsun kaynana işte nekadar iyide olsalar:)

daha ne bombaları var bı duysanız.. evet adı kaynana soguk işte..

ilgimdışı valla evlere şenlikmiş kayınvaliden aman Allah korusun ben öyle olsa delirirdim herhalde sana da Allah sabır versin canım

bnmde oynatmama az kaldı dr um nerde modum yakındır ızmırlı... amiinn dıyorum..

yahu kızlar benim yarım saat demeden tuvaletim geliyo bebemde hep aşağıda duruyo benim ..son aylarda nasıl olcak Allah bilir

hehe.. bn esıme dıyorumkı kucuk tv yı wc ye koyalım hıc gıt gel yapmıyım.. gecede yere bı dosek yeter dıyorum guluyo yok bn sana hasta bezı alcam dıo.. aynı durumdayım az kaldı katlancazz..

kahvem koliğim senin tek çaren lohusalık psikolojisine sığınıp deli numarası yapmak,sağa sola çemkircen en çokda kocaya ağlıcan zırlıcan ananı gönder diye:)

bnde yapıcamm aynısından gelemesın ınsallah dıye... cemkırıp aglamayı bıle dusunuyorum ay bn onun yanında emzıremem onu bıle anlatır sole memıslerı bole emzırıo dıye ılk 4 ay ellerım kasıklarımda dolanıyodum dusuk tehlıkem vrdı kayınpederıme anlatmıs bı bu tasıo cocuk sankı tutunca dusmucek dıye kayınpedemde sahosken merak edıyorum vıdeoya cek oglum nası yuruoo bu kız dedıı.... en son kusturup yollucm sanırım..

kızlar aylardır takip ediyorum ama bi türlü yazamıyorum çünkü beni de takip edenler var apaçıkta yazmışım adımı herşey ortada yani ben de bugün 26+0 oldum kısmetse kızımız olacak Rabbim herkese sağlıkla doğacak ve sağlıkla büyüyecek evlatlar nasib etsin. Bu arada kullanıcı adımı ne yaptıysam değiştiremedim k.k ya mesajda gönderdim ama 2 gündür cvp gelmedi bilen varsa yardımcı olabilirmi şu kullanıcı adımı değiştiriyimde malum kişilere fırsat çıkmasın.

bodoslama dalmışım :26: herkese merhaba hayırlı ramazanlar olsun inşallah ne mutlu bize hamişliğimizin bi kısmı bu aya denk geldi bol bol dua edelim Rabbim kabül etsin inşallah..aminnnnn.. bu arada facede ben de varım

adını nick yapmışsın canım,o yüzden değişeceğini sanmam.ben olsam başka bir e posta adresiyle yeni(içinde adım geçmeyen) bir nick seçer yeniden üyelik alırdım.

bu kadar çok kaynana kulağı çınlatmayın şimdiden gelip kalmaya başlarlarsa görürsünüz çokta yazmayın sabah yetişeyim size biraz ağrım var ben yatmaya kaçar herkese iyi geceler....

adını nick yapmışsın canım,o yüzden değişeceğini sanmam.ben olsam başka bir e posta adresiyle yeni(içinde adım geçmeyen) bir nick seçer yeniden üyelik alırdım.

nick olduğunun bile farkında değilim sadece kullanıcı adım sanıyodum:44: sağol canım en iyisi dediğin gibi yapmak yoksa uzaktan takip etmek zorunda kalıcaktım. çok teşekkür ederim

kaynana muhabetti olmuş ben dururmuyum zaten dertliyim bu aralar...ama sizleri okuyunca ben şanşlıymışım dedim... çünkü benimki benimle hiç konuşmaz başabaşayken...ikimizde oturur tv izleriz sadece...10 gün oradaydik ( Allahtan aynı şehirde değiliz ) bana hi. hamileliğim ile ilgili bir şey sormadı bebişim yokmuş gibi davranıyor...ist. gitmişti bir sürü bir şey almış Allah razı olsun onları gösterdi tabi eşimin söylemesiyle oda...

evde ben yokmuşum gibi davranıyor hep eşime gsteriyor ona soruyor....hamilesin canın ne ister çektiği bir şey varmı diye sormadi bir defa....karnım acıkıyor valla dolabın kapağını açmay çekiniyorm acıktıysan ye bir şeyler diyo ağzının ucuyla...çok dayanamıcak gibi olursam eşimin aldıklarında meyve falan geçiştiriyordum bende.....

hele çamaşır olayımız çok komik...eşime soruyor yıkanacak çamaşırın var mı diye...bana teklif eden yok...bende kirlilerimi biriktiyorum eve getirip yıkıyorum....erkeğe çamaşır sorulduğunuda ilk onda gördüm....

ama bunları hiç eşime bahsetmem lafını bile etmem....bunlar için huzurumu bozaman zaten senede 1 hafta gidiyoruz ondada kafama takmıyorum huyu böyle diyip geçiyorum......

Son düzenleme:

benim kaynanam oruçlu oruçlu bana yemek hazırladı valla nazar değmesinama işte herkesin mutlaka bir problemi vardır.benimkide herşeyi çok çok bilenlerden...onun dedikleri hep doğrudur.kıl oluyorum ama ne yapayım arada kociş var işte

Son düzenleme:
slm kızlar bugün biliyosunuzki kontrolum vardı iyi haberlerle geldim size :))) erken doğum riskim var ama eskisi kadar değil yani artık arada bir dışarı çıkabilicem abartmadan gezebilicem aynı zamanda minik kızım 1 kilo 112 gram olmuş 31 cm boyu var ayrıca kanuyuşmazlığı iğnemide oldum içim çok rahatladı sizlerede çok teşekkürler dualarınız için rabbim sizlerede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sizleri seviyorum ayrıca hiç kiloda almamışım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…