2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

ohhh maşallah X41 minik kuzucuğuma
sen yine de çok dolanma bacım aman diyim

kahvem koliğim senin tek çaren lohusalık psikolojisine sığınıp deli numarası yapmak,sağa sola çemkircen en çokda kocaya ağlıcan zırlıcan ananı gönder diye:)

bunu düşünüyorum daa benim kocam annesine hayatta kıyamaz. hayatta onun hatasını görmez. ama en güzelini demişsin. ne demişler deli deliyi görünce sopasını saklarmış

ayyy bende cırcır olsam rahatlasam. ne yedin de cırcır oldun sen?
senin k.pederinde saçmalama konusunda maşallahı varmış. yanında emzirme gerçekten gidip bunu nasıl anlatır Allah muhafaza.

h.b cnm kısa bir bamlanmadan sonra yeniden aranızdayımmm

hoşgeldin. niye gittin kimle kavga etmiştin :))

İngilizler maesef biraz garib canim, malesef....son gecisimde londradan nerdesyse tamamen soydular beni artik cildirip donumuda vereyim istersen diye bagirdigimda memura beni salmislardi...güya guvenlik standartlari cok yuksek ama zaman zaman abartiyorlar orda. Dedigin dogru saglik acisindan sorun yok diyorlatar ama sen yinede belirt ve dene olmazsada kendinide bebisinide cok uzme bu yuzden. En kotu ihtimal birtrk giderken bir kere gecersin dönüste sorun olmaz turkiyede herturlu anlayis gosteriyorlar....

pehh
halı istiom bende yaaaa
ama düz krem olsa pembe sadece adı olsa güzel olur :)
sonra belim ağrıo o geçse süper olur
akşam kayınvalideme gitçez iftara
gitmesek tam süper olur

Hediyeyarat diye bir site var canim orda istedigin desende yada yaziyla hali yaptirabiliyorsun....bi oraya bak derim ben....

günaydınn kızlarr... saat 12 lere kadar yataktan kalkamayan ben 3-4 saatlik uykuyla cin gibiyim şimdi. Yaa ben nasıl dayanıcam bu mide ağrısına, yanmasına... yaa dün bütün gece kustum akşam yemeğinden sonra. Sanırım bu çocuk beğenmediği bir yemek olunca hep kusturuyor beni. ilaç içtim 3 yudum süt yapmadığım kalmadı. karnım bir şişti anlatamamm oğlumda dolanıp durdu hep sanki ben sıkıştırdım paşayı. durmadan tekme attı sanırım oda hissetti anormalliği. Yaa ben kustum diyorum ya hep kasıklarım nasıl ağrıdı. Allahımm sen koru dedim suyum gelecek doğurucam sandım. çok kötü oldum. Yaa ben çok korkuyorum bir yerde duymuştum kadın kusarken suyu gelmiş erken doğum olmuş diye... Çok korktum kızlar yaa. Şuanda çok şükür ağrım da geçti bulantımda. var mı böyle birşey yoksa ben mi korkudan sallıyorum anlamadım.

gunaydın alemin en deluvanlu anaları ve bebikler,
bugun pskilojik trawma gecırıyom sankı dun geceden arta kalan :82:
her halta aglıyorum ve aglayınca da duramama gıbı bır sorunum var,
3 saat agladım dun
7ye 20 kala basladım 10a 20 kala pert olmustum artık sadece içimi çekebiliyordum

benım kadar sulugöze baglayan var mı kendını yaa,
eskıden hıc bole degıldım 2-3 damla yas doker domuz gıbı oturup planlar kurardım kım benı aglattıysa,
şimdi çok mazlum oldum

yok anacım henüz o mertebeye ulaşamadım nasipse 26. haftada:)

kıs burdan ağlak biri gibi durmuyon ama demek hamilelik senide etkilemişkim üzdü seni bakimmmm,kasım anneleri toplanır döver onu...
bu arada yağmurlu rüzgarlı bir istanbul gününden günaydınlar

kıs burdan ağlak biri gibi durmuyon ama demek hamilelik senide etkilemişkim üzdü seni bakimmmm,kasım anneleri toplanır döver onu...
bu arada yağmurlu rüzgarlı bir istanbul gününden günaydınlar

evet ara sıra hüzün bulutu olsam da sıklıkla neşe pınarıyımdır
madeofhonorun dedıgı gıbı (bu arada hatun adın nedır senın yahu) hormonlar maymun ettı benı

ısatnbul cok yagmurluymus evet radyoda dınledım sabah

canım sabah ıkı tane bırde aksam yatmadan ıkıtane ıncır yıyorum.. ustune kucuk pet sıseyle su ıcıyorum mıss gbı 1 haftadr gunde en az 2 cok rahatım ... denemenız tavsıye edılır canlarım..

günaydın tatlı hamişler çok sıcak diyemicem istanbul çokkk soğuk rüzgarlı üşüyorum

biraz geç olacak cevaplarım ama kusuruma bakmayın :) yok benim görümcem kalmaz ama telefondada yeter her gün çıkıp çıkıpta gelir tek avantajım annemle eşimin tarafının araları iyi değil ama annemle eşimin arası çok iyidir şükür :)) annem olduğu sürece fazla etkili olamazlar annemde eşim kırılmasın diye ilk hafta onlar gelsin baksın diyor bakalım net bişey yok ama ben nazlanıp annemi ilk günden yanımda tutucam

cehennemin dibine gelcekmisin diyeydin:)

aman biz rahatsız olalımda oraya bile gelir ilk evlendiğimiz haftalar akşamları bi akşam gitmesek gitmiyomuşuz diye gecenin bi körü kayınpeder cıkıp geliyordu niye bize gelmiyonuz diye

aynen güzelim benimde aynı hiç sohbet etmiyoruz baktım ilk zamanlar bişey anlatıyorum yorum yapmıyor hıhı diyip geçiyor sustum bende şimdide her gittiğimde oğluma yaptığım yatak örtüsünü götürüyorum yanımda ben onu yapıyorum o tvye bakıyor laf atmadığı sürece bişeyde demiyorum hıhı diyorum sadece anlasamda anlamasamda

seninki biraz seni kıskanıyor gibi geldi bana

maşallah minişe :) başka sıkıntın derdinde olmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…