- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #19.621
slm kızlar bugün biliyosunuzki kontrolum vardı iyi haberlerle geldim size :))) erken doğum riskim var ama eskisi kadar değil yani artık arada bir dışarı çıkabilicem abartmadan gezebilicem aynı zamanda minik kızım 1 kilo 112 gram olmuş 31 cm boyu var ayrıca kanuyuşmazlığı iğnemide oldum içim çok rahatladı sizlerede çok teşekkürler dualarınız için rabbim sizlerede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sizleri seviyorum ayrıca hiç kiloda almamışım :))
kahvem koliğim senin tek çaren lohusalık psikolojisine sığınıp deli numarası yapmak,sağa sola çemkircen en çokda kocaya ağlıcan zırlıcan ananı gönder diye:)
a
bn oldum cırcır... bugun 6 kez cıktımm.. dr umu aradım napıyım dıye 5 tane karanfılı cıgnemeden hap gıbı suyla yut antıseptıktır ıyı gelıcek dedı... kii hakıkatten de ıyı geldı aklınızda bulunsun..
bnde yapıcamm aynısından gelemesın ınsallah dıye... cemkırıp aglamayı bıle dusunuyorum ay bn onun yanında emzıremem onu bıle anlatır sole memıslerı bole emzırıo dıye ılk 4 ay ellerım kasıklarımda dolanıyodum dusuk tehlıkem vrdı kayınpederıme anlatmıs bı bu tasıo cocuk sankı tutunca dusmucek dıye kayınpedemde sahosken merak edıyorum vıdeoya cek oglum nası yuruoo bu kız dedıı.... en son kusturup yollucm sanırım..
h.b cnm kısa bir bamlanmadan sonra yeniden aranızdayımmm
canim yorumun icin cok tesekkur ederim insanin boyle bilgilere ne kadar ihtiyaci oluyor simdi esimede soyledim bak ozle muamele varmis hamilelere diye onunda biraz ici rahatladi. ben londradaki heathrow havaalanindan gelecegim internet sitesinde baktimda tehlikeli degil falan yaziyordu banada zorla beni gecirecekler o seyden gibi geldi. ama inaniyorumki anlayisli olacaklardir. guzel dileklerin icinde cok teskkurler.
pehh
halı istiom bende yaaaa
ama düz krem olsa pembe sadece adı olsa güzel olur :)
sonra belim ağrıo o geçse süper olur
akşam kayınvalideme gitçez iftara
gitmesek tam süper olur
gunaydın alemin en deluvanlu anaları ve bebikler,
bugun pskilojik trawma gecırıyom sankı dun geceden arta kalan :82:
her halta aglıyorum ve aglayınca da duramama gıbı bır sorunum var,
3 saat agladım dun
7ye 20 kala basladım 10a 20 kala pert olmustum artık sadece içimi çekebiliyordum
benım kadar sulugöze baglayan var mı kendını yaa,
eskıden hıc bole degıldım 2-3 damla yas doker domuz gıbı oturup planlar kurardım kım benı aglattıysa,
şimdi çok mazlum oldum
yok anacım henüz o mertebeye ulaşamadım nasipse 26. haftada:)
ben nerden baksan 2 aydır bu haldeyım ama dün nirvanaya ulaştım
hıc hos degıl durumum:26:
gunaydın alemin en deluvanlu anaları ve bebikler,
bugun pskilojik trawma gecırıyom sankı dun geceden arta kalan :82:
her halta aglıyorum ve aglayınca da duramama gıbı bır sorunum var,
3 saat agladım dun
7ye 20 kala basladım 10a 20 kala pert olmustum artık sadece içimi çekebiliyordum
benım kadar sulugöze baglayan var mı kendını yaa,
eskıden hıc bole degıldım 2-3 damla yas doker domuz gıbı oturup planlar kurardım kım benı aglattıysa,
şimdi çok mazlum oldum
kıs burdan ağlak biri gibi durmuyon ama demek hamilelik senide etkilemişkim üzdü seni bakimmmm,kasım anneleri toplanır döver onu...
bu arada yağmurlu rüzgarlı bir istanbul gününden günaydınlar
bunu düşünüyorum daa benim kocam annesine hayatta kıyamaz. hayatta onun hatasını görmez. ama en güzelini demişsin. ne demişler deli deliyi görünce sopasını saklarmış
ayyy bende cırcır olsam rahatlasam. ne yedin de cırcır oldun sen?
senin k.pederinde saçmalama konusunda maşallahı varmış. yanında emzirme gerçekten gidip bunu nasıl anlatır Allah muhafaza.
hoşgeldin. niye gittin kimle kavga etmiştin :))
yağmurbusecim istek gönderdim facebooka kabul edersen sevinirim
öyle bi kadın ki... o kadar ısrar eder ki insan sussun diye iyi tamam diyor o derece yani. yengelerimin onu bastırabileceğini düşünmüyorum. bi formül bulmam lazım. tamam gelmeye hakkı var onunda torunu tabi ama canlı canlı eltime yaptıklarını görünce gözüm korkuyor. şeytan diyo doğurduğunu söyleme ama sonra dünya trip atarlar. senin görümce gelip kalır mı ki öyle?
1 ay da çok yaa, napcam bütün gün evde onla başbaşa? Allahım sen koru
cehennemin dibine gelcekmisin diyeydin:)
kaynana muhabetti olmuş ben dururmuyum zaten dertliyim bu aralar...ama sizleri okuyunca ben şanşlıymışım dedim... çünkü benimki benimle hiç konuşmaz başabaşayken...ikimizde oturur tv izleriz sadece...10 gün oradaydik ( Allahtan aynı şehirde değiliz ) bana hi. hamileliğim ile ilgili bir şey sormadı bebişim yokmuş gibi davranıyor...ist. gitmişti bir sürü bir şey almış Allah razı olsun onları gösterdi tabi eşimin söylemesiyle oda...
evde ben yokmuşum gibi davranıyor hep eşime gsteriyor ona soruyor....hamilesin canın ne ister çektiği bir şey varmı diye sormadi bir defa....karnım acıkıyor valla dolabın kapağını açmay çekiniyorm acıktıysan ye bir şeyler diyo ağzının ucuyla...çok dayanamıcak gibi olursam eşimin aldıklarında meyve falan geçiştiriyordum bende.....
hele çamaşır olayımız çok komik...eşime soruyor yıkanacak çamaşırın var mı diye...bana teklif eden yok...bende kirlilerimi biriktiyorum eve getirip yıkıyorum....erkeğe çamaşır sorulduğunuda ilk onda gördüm....
ama bunları hiç eşime bahsetmem lafını bile etmem....bunlar için huzurumu bozaman zaten senede 1 hafta gidiyoruz ondada kafama takmıyorum huyu böyle diyip geçiyorum......
slm kızlar bugün biliyosunuzki kontrolum vardı iyi haberlerle geldim size :))) erken doğum riskim var ama eskisi kadar değil yani artık arada bir dışarı çıkabilicem abartmadan gezebilicem aynı zamanda minik kızım 1 kilo 112 gram olmuş 31 cm boyu var ayrıca kanuyuşmazlığı iğnemide oldum içim çok rahatladı sizlerede çok teşekkürler dualarınız için rabbim sizlerede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sizleri seviyorum ayrıca hiç kiloda almamışım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?