- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #19.641
annecıkler selamlar.....
bugun kocısımle tatıle gıdıyoruz bırazdan cıkıcaz evden... gecen sene tatıle gttıgımzde gozgozu gormeyecek derecede yagmurlu ve kapalıydı hava smdıde serın kısmetsızızz sanırım... cok uzun surmuycek pazar aksamı donerız ama bıze yetıcek.. cok cene calmayın yavru kuslarr gelınce nasıl okurum gecmısı.. hepınızı operım kuzucuklarınıza ıyı bakın.. bol bol su ıcın.. muaahhh
iyi tatiller canım
çok özlemişim yağmur kokusunu :))
ÇOK MUTLUYUM ÇOK :)))
gunaydın alemin en deluvanlu anaları ve bebikler,
bugun pskilojik trawma gecırıyom sankı dun geceden arta kalan :82:
her halta aglıyorum ve aglayınca da duramama gıbı bır sorunum var,
3 saat agladım dun
7ye 20 kala basladım 10a 20 kala pert olmustum artık sadece içimi çekebiliyordum
benım kadar sulugöze baglayan var mı kendını yaa,
eskıden hıc bole degıldım 2-3 damla yas doker domuz gıbı oturup planlar kurardım kım benı aglattıysa,
şimdi çok mazlum oldum
annecıkler selamlar.....
bugun kocısımle tatıle gıdıyoruz bırazdan cıkıcaz evden... gecen sene tatıle gttıgımzde gozgozu gormeyecek derecede yagmurlu ve kapalıydı hava smdıde serın kısmetsızızz sanırım... cok uzun surmuycek pazar aksamı donerız ama bıze yetıcek.. cok cene calmayın yavru kuslarr gelınce nasıl okurum gecmısı.. hepınızı operım kuzucuklarınıza ıyı bakın.. bol bol su ıcın.. muaahhh
bende varım bendehemde nasıl sulu gözlüyüm normaldede duygusal bir insanımdır ama bu hamilelikte beter bişey oldum çıktım kimseyle bi sorunu konuşamaz çekinir oldum ya ağlarsam diye hamilelik sonrasına kalmaz inşallah yoksa vur enseye al lokmayı kıvamında bi vatandaş olur çıkarım
bende bendeeeeeeee
kızlar benim bel ağrım oluyoo
akşamda ayağım cok ağrıdı
bugunde kaıklarımda ve genital bölge üstünde ağrı var
kızlar benim bel ağrım oluyoo
akşamda ayağım cok ağrıdı
bugunde kaıklarımda ve genital bölge üstünde ağrı var
bak burayi oku sadece senin gibi sorunu olanlarin nicki degistiriliyor.
yagmurluk hanima mesaj at.
http://www.kadinlarkulubu.com/sited...isikligi-ilgili-sorunum-var.html#post20126039
aynen güzelim benimde aynı hiç sohbet etmiyoruz baktım ilk zamanlar bişey anlatıyorum yorum yapmıyor hıhı diyip geçiyor sustum bende şimdide her gittiğimde oğluma yaptığım yatak örtüsünü götürüyorum yanımda ben onu yapıyorumo tvye bakıyor laf atmadığı sürece bişeyde demiyorum hıhı diyorum sadece anlasamda anlamasamda
seninki biraz seni kıskanıyor gibi geldi bana
ben baskası sorununu anlatırken bıle aglıyorum
mesela basından gecmıs acı bı tecrubeyı anlatıyor dıyelım,
onda herhangı bı uzuntu belırtısı bıle yokken ben muslukları acıyorum
lohusalıkta da artarak devam edıyormus,
eşim dun mujdesını verdı daha 6 ay boyleyız Allahım sabır ver dıye
valla bilemicem artık.annemde acaba seni istemiyorlarmıydı yoksa dedi anlatınca....eşim evin en küçüğü belkide kıskanıyordur bellimi olur..eee bende oğlan anası olacam inş böyle olmam...
evet ara sıra hüzün bulutu olsam da sıklıkla neşe pınarıyımdır
madeofhonorun dedıgı gıbı (bu arada hatun adın nedır senın yahu) hormonlar maymun ettı benı
ısatnbul cok yagmurluymus evet radyoda dınledım sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?