2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

oh ne güzel, benimkinin uçları 7-8. haftada kahve olmaya başlamıştı. 5 haftalık falankende damarlanma olmuştu.

bide kızlar, çizgisi göbeğinin üstünden çıkan da oldu mu? benim göbek altımda vardı, 1 haftadır falan üst çizgiside oluşmaya başladı.

canım inş atanırsın sende, benim arkadaş 85 ile istanbul İSKİ ye atandı. bence şansın yüksek... bu arada benim en küçük görümcemde hamile ve hiç bir sıkıntısı yok sanki hamile değil valla:) bünye ile alakalı oda sanırım....

annecikler şeker yüklemesi sonuçların nasıldı yazarmısınız. benim açlık 64 çıktı, 50gr glikoz yüklemesi sonu 1saat sonra yani 160 çıktı normalmi.....

50mg lığa göre açlık 68 tokluk 98 çıkmıştı canım sınır 70-140 arası

geçmiş olsun canım

tatlım ben üzülmüyorum pozitif düşünüyorum inş hiç bişide olmayacak diye... olursada üzülmek çare değilki yapabilcek bişi yok. benimki içinde normal değerler arasında ama sınıra yakın dedi. yani bir tanesi 4.3mm diğeri 4.7 mm miş sınırsa 5mm. pazartesi bidaha bakıcaklar ozman yine yazarım buraya son durum ne diye. internette her yazanda doğru olmuyor en güzeli doktorunu dinlemek....ALLAHın izni ile bütün bebişler sağlıkla gelsin... AMİN...

benim göbeğimi geçmedi daha ama çok koyu kahve şuan ama geçiyormuş oda doğum yaptıktan sonra

bi beş ayı buluyo sanırım
aman iyi hiç geçmemesinden iyidir :)

şimdi büyüyünce benimde hoşuma gidiyor. ama süt bitince fısss diye inecekler korkarım :) umarım sarkmazlar :)

birde ben paçalı don giycem artık sürtünmeden dolayı minik minik sivilce türü şeyler oldu bacak aralarımda

ayy elbise giyince bendede sürtünme oluyo valla:)

aman iyi hiç geçmemesinden iyidir :)

şimdi büyüyünce benimde hoşuma gidiyor. ama süt bitince fısss diye inecekler korkarım :) umarım sarkmazlar :)

ayy evt ya keşke geri küçülmeseler diyorum bende bu halleri güzeldi:)

bende çizgi konusunda bi ayılık var ama.. alt çizgide 10 haftalıkken vardı inanır mısın?

demekki aynı ayılık bendede var çünkü ben daha hamile olduğumu bilmiyodum bu çizgide nerden cıktı dedim araştırma gereği duymadım nedense hamile olduğumu öğreninde ciltteki değişiklikler diye nette araştırırken karşıma çıkmıştı
hatta bazı ülkelerde o çizginin boyutu hamilelik haftasıyle aynı oluyormuş mesela 24. haftadaki bir annenin 24cm oluyormuş öyle bişey okumuştum eski bir yöntemmiş ama kullanıldığı yerler varmış

ayy elbise giyince bendede sürtünme oluyo valla:)

ayy evt ya keşke geri küçülmeseler diyorum bende bu halleri güzeldi:)

ya ben genelde hep etek ve elbise giyiyorum baldırlar nasıl büyüdüyse artık yani tarif etmeye nesne bulamıyorum ( made kesin bulur tarif edilecek bi şey ) hamileler için var paçalı demiyimde biraz uzun onlardan almak lazım :)

sıkılaştırıcı falan fayda etmezmiki yafff pörsük pörsük durmasalar

aynen
siyah body boya vermiş gibi iğğğkkk
star akademi de bi hoca var zenci louren mi ne
onun koltuk altının kara olması ve pudralı deodorant sürmesi ile dalga geçen crafty bir sabah aynada kendine baktığında acı gerçekle yüz yüze gelir.
Ne yazık ki kader ağlarını örmüştür bir kere
bir den annesinin o meşhurrrr lafı beyninde belirir
"kınadığın şey başına gelmeden ölmezsin "

THE END

çizgiyi ölçtüm. 42 çıktı
bi yanlışlık yaptım sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…