2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

  • 11 haftalıkken

    OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

    OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

    OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

    OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

    OY: 222 53,0%

  • Ankete Katılan
    419

bebegim_01

rabbim saglikla kucagima alim melegimi inşaallah
Kayıtlı Üye
3 Mart 2009
2.344
269
38
Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 29-10-2010

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.

Saygılarımla
 
Son düzenleyen: Moderatör:
ya yanlış olmuş cnm nasıl kapatılıyor bilemedigim içinde böyle kaldı :d
 
hoşgeldiniz ve hayırlıs olsun arkadaşlar sevgili anniş adayları:KK70:ben 2010 kasım annesiyim anneliğin ne mükemmel ve meşakkatli olduğunu tadanlardanım,sizlere güzel bir hamilelik diliyorum:KK70:
 
hoşgeldiniz ve hayırlıs olsun arkadaşlar sevgili anniş adayları:KK70:ben 2010 kasım annesiyim anneliğin ne mükemmel ve meşakkatli olduğunu tadanlardanım,sizlere güzel bir hamilelik diliyorum:KK70:

canım benim ekim annesi olamayacam maalesef regli oldum insaallah kasım annesi olurum kasımda anne olmayı çok istiyorum raabbimde verir insaallah.
 
canım benim ekim annesi olamayacam maalesef regli oldum insaallah kasım annesi olurum kasımda anne olmayı çok istiyorum raabbimde verir insaallah.
inşallah canım:) annelik hadi canım bu ayda umut yoktur heralde dediğin ama en hayırlı zamanda gelen mükemmel müjdedir,inş hayırlısını verir rabbim
 
merhaba bende 2010 kasım annesiyim. Allah hepinizin gönlüne göre verir inşallah o kadar kolay doğum yaptım ki şimdi düşünüyorum acaba 2011 kasım annesi olsamıydım şaka şaka:KK53: bak bu saat oldu oturuyorum hazırlanın hanımlar uykusuz her gece :KK1:
 
özgülgülece hocam nasılsın bizim topik boşalmış tam fırsat buldum herkes kaybolmuş

valla nasıl olay canımcım halen evdeyim izne ayrıldım ücretsiz göbekli evli mutlu çocukluyum:KK70:evde çocuk bakıp yemöek temizlik ve bilimum işlerle vakit geçiriyorum:KK70:valla öle oldu topic boşaldı genelde msnde takılıo millet
 
Merhaba 2011 kasım anneleri:) çok duygulandım bu topiği görünce, zaman ne çabuk geçmiş bende 2010 kasım annesiyim...
SAT ım 17 şubattı 23 kasımda doğum yaptım, inşallah sizde sağlıklı sıhhatli bebeklerinizi kucağınıza alırsınız:))
 
Kasım anaları işgal etmişsiniz burayı e hadi ben de bir iki kelime bir şeyler söyleyeyim:)
Hayırlı olsun hamileliğiniz kızlar.Çok güzel bir dönemde hamile kaldınız.Yazın sıkıntı yaşamayacaksınız sonbaharda doğum yapacaksınız.Ve doğumdan sonra vücudunuzu toparlamak için yaza kadar süreniz olacak:) Hepinize hayırlı bir hamilelik dönemi diliyorum=))
 
Günaydınnn kızlarrrr
Ben de 2008 kasım erkek annesiyim inşallah yavrularınızı sağlıkla kucağınıza alırsınız
Topiğiniz hayırlı olsun :KK66:
 
X