• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
aynen canım, ben de lierac krem ve her çeşit yağ kullanıyorum, suyuma filan dikkat ediyorum ama çatır çatır çatladım valla :)))) Genetik yatkınlık herhalde annemde de olmuş çatlaklar Ama oğlumun tekmelerini hissedince gözüme bile görünmüyor tabi :)

Dogru bebisleri hissedince göze gözükmüyor ama dogumdan sonra tüm ciplakligiyla ortaya cikiyor maalesef:1::1::1::1::1:

günaydın kızlar , dün bahsettiğim gibi çarşının nabzını tutmak adına emzirme südyeni ve lohusa geceliği bakmaya çıktım,gözlemlerim...lohusa geceliği olarak genellikle önerilen aqua diye bir marka var,güzel modeller var,ama fiyatları 90-100 hatta sabahlıklı takım düşünenler için 150nin üstüne çıkıyor...emzirme südyenleri 15ten başlıyor ama üstten çıtçıtlı olanlardan çok ön ortadan açılan modeller daha iyiymiş,nedeniyse bebişlerin emerken anne göğsüyle komple temas etmesi daha iyi olurmuş...
bu arada son 3 gecedir gittikçe artan bir gece uyanıp geri uyuyamama sorunum oldu,dün çok yorgun yatmış olmama rağmen 03te uyandım ve saat 6ya kadar uyuyamadım, ılık duş, ılık şekerli süt, kitap okumak hiç biri fayda etmedi,üstelik birde acaip bir kaşıntı,gündüz hiç kaşıntım yokken gece özellikle el ve ayaklarımda müthiş kaşıntı oluyor....bu tarz sıkıntılarınız var mı?

Kizlar bence normalde gecelik kullanmayi sevmeyen bayanlar sirf 1-2 gün hastanede kalirken giymek icinse gereksiz eve gelince zaten kendini nasil rahat hissediyorsan öyle giyiniyorsun.Benim ilk hamileligimde annem ve kayinvalidem göndermisti ikisini de kullanamadim. Önden dügmeli pijama takimi giymistim daha rahatti, eve gidince rahat biseyler giymistim. Lahusa südyeninden önce sunu söylemek istiyorum hamileykende gögüslerimize iyi bakmamiz lazim balenli, sIkan südyen giymemeliyiz nasil olsa büyüyecek diye ihmal etmeyin yoksa gögüs catlaklariyla karsi karsiya kaliriz. Ben üstten citcitli olanlardan memnun kalmamistim üstten denemek lazim. Bu arda bende 2-3 gündür uyukusuzluk cekiyorum, geceleri uyuyamiyorum.

merhaba güzel anneler...Bebeklerimiz için kendimize yediklerimize ne kadar da iyi bakmaya ve dikkat etmeye başladık öyle değil mi:)):9::9::9::9:
benim karnım da çok kaşınıyor parmak uçlarımla ovalayrak geçirmeye çalışıyorum.kızlar şuan çatlak falan yok ama olması an meselesi.son ayda çatlamaya başlanıyormuş genelde.:63::63:
dün şeker yüklemesi yapıldı 50 gr 1 saatlik.169 mg/dl çıktı.dr.um bu durumu şüpheli kabul ettiğini söyledi. haftaya cuma 100 gr.3 saatlik ölçüm yapılcam gitmeden3 gün önce de bol karbonhidrat yemeliymişim:63::63:
inşallah çıkmaz bayanlar yaaa:26::26:
buarada bebeğim 26+2 ve 840 gr.biliyor musunuz ilk defa gözünü burnunu ve dudaklarını gördük.gözünü ve ağzını açıp kapattı:64::64::64::64:muhteşem bir duygu hissettim o an .gözlerim doldu.an ve an daha çok hissetmeye başladım...

Gecmis olsun canim umarim cikmaz seker,bende pazartesi yapacam seker testini, bana direk 100 gr lik test yapilacak. Korkuyorum gercekten tekrar seker cikacak diye insaallah cikmaz. Bebisini görmene cok sevindim ne kadar özel anlar degil mi ? Ama bence 7. aydan sonra kalp atislari dinleniyor ya o bambaska oluyor,cok farkli gercekten.

Pierre Cardin Ps 705A Enigma Travel Sistem Bebek Arabası Puset | Ayhan Çocuk Gereçleri

hayır canım tavsıye uzerıne almadım,
magazadan gıdıp ınceleyıp begenıp aldım,
benımkı pembe renk:27:
cıft yonlu ve hafıf ayrıca katlanınca arabanın bagajında az yer kaplıyor,
fıyatı da cok ucuk degıl,
gercı ben bu lınktekı fıyattan almadım daha pahalı aldım:97:

ayy bu rengi de çok tatlıymış :)
nerden aldın sen peki hangi mağazadan?

alakasız bölüyorum ama siz hastaneye nasıl bir çanta götüreceksiniz benim bi çekçekli bavulum var ama baya büyük götüreceğim şeyleri hesab edincede ufak bişey yetmezmiş gibi geliyor fikir pls :))

ya arkadaşlar normal doğum fln diyorsunuz ama cııkkk ben yapamam..geçen bi akraba 4700gr ağırlığında bir bebiş doğurdu hemde normal doğumla...düşündükçe içim hopluyor..

oy sezeryanda sezeryan derim..ama epidural sezeryana da sıcak bakıyorum.bakcaz 1 kasımda beni ne bekliyo

4700 gr mı Allah yetiş Ya Rabbim! :53: nasıl çıkmış ordan o? :53:

ben pierre cardin aldım:27:

bende pierre cardin aldım istediğim tüm özellikler kendisinde mevcut. bide kampanyadaydı iyi denk geldi.

kızlarrrrrr

bebek arabası ne alacaksınız??

ben pierre cardin aldım baston puset ve oto koltugu ile beraber..graco niyetiyle gittim ama graco korkunctu kuması kagıt gibiydi.. benim baktıgım modelin tabi..

sonra orda pierre cardin vardı denem sürüşü yaptım ve alıp cıktım.. aynen de budur canım.. ps 2070 modeli
$pr_01_397_max.webp
hem az yer kaplıyor bagajda hem daha kaliteliydi

Back
X