• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kimleri gördü benim gözümmmm şekerim kızın esmamelek gibi olursa yanarsın bilgine bu arada her sayfaya aylara göre gebeliğe konu açtım yasak değil değilmi

kızlar benimki gibi bebeği baş aşağıya dönen doğum pozisyonunu alan var mı???doktor bugün öyle dedide
icon_winka.gif

benim şekerim benim dönmüş oğlum başaşagı altdan elleri ile gıdıklıyo üstten ayakları ile tekme atıyo

gunaydın topikler :27: ve hamıle oldugu halde kılo almayan benı sınır eden pisluklar :1:
herkese gunaydın :27:

Kiiiim ? Günde alıyorum nerdeyse :) Valla şaka maka sizin de öyle mi kızlar ? 6.ayla birlikte kilo alma hızım acaip hızlandı. Tartıya her çıkışım farklı yani. Son 2 ayda çok alınıyo diyor herkes, tırsmaya başladım :) Her ne kadar amaan zor bulmuşum, kilo mu takarım desem de baştan, Kasım'da doğuma yuvarlanarak gitmeyi de istemem yani :)

kimleri gördü benim gözümmmm şekerim kızın esmamelek gibi olursa yanarsın bilgine bu arada her sayfaya aylara göre gebeliğe konu açtım yasak değil değilmi

bilmiyorumki şekerim benim...

bebek şekerlerimiz şeker pembeden kızlar harika şekerleri var üstelik gayette uygun,isterseniz kurabiyede yapabiliyor...

Kiiiim ? Günde alıyorum nerdeyse :) Valla şaka maka sizin de öyle mi kızlar ? 6.ayla birlikte kilo alma hızım acaip hızlandı. Tartıya her çıkışım farklı yani. Son 2 ayda çok alınıyo diyor herkes, tırsmaya başladım :) Her ne kadar amaan zor bulmuşum, kilo mu takarım desem de baştan, Kasım'da doğuma yuvarlanarak gitmeyi de istemem yani :)

ben 1 kentalim su anda:52:
20 kg aldım nerdeyse:30:
kımse rekorumu kıramaz:61:

arkadasım dogum yaptı yenı,
doguma gıderken 58 kıloydu:63:
pisluk:59:

ben 1 kentalim su anda:52:
20 kg aldım nerdeyse:30:
kımse rekorumu kıramaz:61:

arkadasım dogum yaptı yenı,
doguma gıderken 58 kıloydu:63:
pisluk:59:

Allah için sağlam almışsın sen, ben sustum :) 9 kilodayım ben ama 3'ünü son ayda aldım sanırım, hızlandı baya. Tamam iştah açık ama öyle aman aman da yemiyorum yani. Bu sıcakta yaz günü nasıl kilo aldığımı anlamıyorum, Normalde yazın yesem de almaz hatta verirdim. Tabi kıza yarasın diye eksta besiye çektim kendimi, biraz da anasını şımartmak için yedim yalan değil :) Ama yine de iyi aldım yaw..

Allah için sağlam almışsın sen, ben sustum :) 9 kilodayım ben ama 3'ünü son ayda aldım sanırım, hızlandı baya. Tamam iştah açık ama öyle aman aman da yemiyorum yani. Bu sıcakta yaz günü nasıl kilo aldığımı anlamıyorum, Normalde yazın yesem de almaz hatta verirdim. Tabi kıza yarasın diye eksta besiye çektim kendimi, biraz da anasını şımartmak için yedim yalan değil :) Ama yine de iyi aldım yaw..

ya bende fazla yemıyorum:49:
tamam ılk 4 ay yedım abur cubur:61: ama sonrasında dıyetısyene de gıttım durduramadık bı turlu,
doktorum sekerden suphelendı o da cıkmadı:97:
yuzumun de seklı degıstı yaşlandım sankı ya :27:
gobegım de pek cıkmadı, yanı obez gıbıyım sankı :37:

gunaydın topikler :27: ve hamıle oldugu halde kılo almayan benı sınır eden pisluklar :1:
herkese gunaydın :27:

ay o kilo almayanlardan biriyim ama anacım 72 kiloyum.. yani halihazırda şişko bir hamileyim boyumda 162.. düşün nasıl bir top gibi dolandıgımı..

bilmiyorumki şekerim benim...

bebek şekerlerimiz şeker pembeden kızlar harika şekerleri var üstelik gayette uygun,isterseniz kurabiyede yapabiliyor...

nerde bu bebek şekerleri.. detay pls.

liste için çok tsk ederim canım. bebeği hastanede kendimiz yıkayacak mıyız? şampuan, sabun yazmışsın da. bide 3 hastane çıkışı çok değil mi :26:

ne olur ne olmaz ben koyucam yıkanmıyor diye biliyorum ama bulunsun bi zararı olmaz. hastane çıkışıda 2 tane koyucaktım şimdi üstü başı batar bi terslik olur eşimi uğraştırmayayım evde :) yanımda olsun diye düşündüm

ben şeker yüklememden çok korkmuştum çok tiksindirici falan deniyordu bana hiç öyle gelmedi bi 5 dk midem bulandı ama hepsi o ve çok şükür iyi çıktı

badyleri uzun kolluda al 3-4 tane havalar malum değişken o daha ufacık olucak üşümesin

ay o kilo almayanlardan biriyim ama anacım 72 kiloyum.. yani halihazırda şişko bir hamileyim boyumda 162.. düşün nasıl bir top gibi dolandıgımı..

nerde bu bebek şekerleri.. detay pls.

Melek Dizayn Kurabiye/Bebek şekeri facebookda grubu var ve o grupta resimlerde var...şekerleri yapan arkadaş bizzat ordan size yanıt veriyor,fiyatları bana göre çok uygun siz ne dersiniz bilmiyorum ama...indirim yapıyo adet çoğaldıkça...

bı de kendıne ayı mı dıyosun:37:
ıkea'da karsılassaydık ben senı her turlu yerle bır ederdım:60:

Azmine bağlı :P Ben 59'la hamile kaldım, 70'le doğururum çok almam diyordum, daha şimdiden 68'im :3: Şimdi çıtayı yükselttim, 75'le doğurursam iyi diyorum, gerçekçi olmakta fayda var :1:

ben kilolu hamile kaldım ya 74 düm oldummu sana 80:)ikeayada gelemiyoruz yaaa elimizde patladı:(neyse hava biraz daha serinlesin öyle geliriz inşallah

Back
X