- Konu Sahibi bebegim_01
- #19.321
bende ilk hamile olduğumu öğrendiğimde 38 kiloydum şimdi 50,5 oldum lcw nin hamile tişörtlerini small beden alıyorum anca oluyor ne yapayım ki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende ilk hamile olduğumu öğrendiğimde 38 kiloydum şimdi 50,5 oldum lcw nin hamile tişörtlerini small beden alıyorum anca oluyor ne yapayım ki
al al 36 beden al.. ilk hamile oldugumu öğrendiğimde 40 bedendim düşün yani..
aman ALLAHım 38 kilomu? canım sağlık probleminmi vardı yoksa bilerekmi 38 kilonu koruyordun
kız 38 diye kilomu olur..
tartı gösteriyormu o kiloyu..
bana bişey oluyor kızlar
Uyma arkadaşım uyma uyma :)
ama sus sen arkadaşım yahuu :)
zaten sabah kalkmışım, göbeğimdeki çatlaklarıma yenileri eklenmiş, kıçımda nal kadar yeni çatlağım olmuş, selülit olmuş öbek öbek
offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
(maşallah bu arada söylediklerim şaka)
çok şükür sağlık problemim yok bilmem alamıyordum şu çok yiyipte alamayanlardanım :)
vallaha gösteriyordu şimdi eşim dalga geçiyor haline bak şişko oldun deyip duruyor ahhhh gençliğim ahh :)
bu arada
maşallah 41 kere benim kızım çok şanslıı
dün gittik nevresim takımını aldık (daha gelmedi, pikesi eksik onu bekliyoruz)
Bi gideriz ki mağaza müdürü tanıdık :)
300-400 e gelecek takım geldi bize 150-170 arası bişeye :)
indirimini yaptı. Ama nevresim alacak herkese Chakra yı ısrarla tavsiye ederim. Ellemeye kıyamıyorsun, o kadar güzel ve yumuşak.
bu arada
indirimini yaptı. Ama nevresim alacak herkese Chakra yı ısrarla tavsiye ederim. Ellemeye kıyamıyorsun, o kadar güzel ve yumuşak.
bu arada
ay ben dün rüyamda tipsiz olan daktırımla aşk yaşıyodum,serpil çakmaklı style dağ evine falan gidiyoduk hayır olsun![]()
bacım adam bize aynı indirimi yaparmı gitsek craftynin yol arkadasıyız desek ..
400 verilirmi kız nevresime ..
ben altınbasak olanı beğendim bide taçınkileri..
kuzu senin boyun kac yavrumm..
kocana da söyle fazla konusmasın..
bizimkiler o zaman kafalarından neler geciriyor.. benimki kesin bizim hatun danaya döndü filan diyordur..
dur ben aksam bi sorayım kilom hakkında ne düşünüyor.. zati dün demişti senin iştah acıldı nihayet diye.. ay bunun altıında bişey aramalıydım ben.. nasıl kacırdım..
ay ben dün rüyamda tipsiz olan daktırımla aşk yaşıyodum,serpil çakmaklı style dağ evine falan gidiyoduk hayır olsun![]()
160 boyum dün eve geldi benim elimde kocaman ekmek arası çikolata gülmeye başladı bu ne hal diye akşam üstü çarşıya çıktık ekmek alalım dedim hiç yok mu dedi hayır dedim 1 ekmeğin hepsinimi yedin dur yavaş diye dalga geçti muzur şey :)ama tek sorun sadece göbeğim kocaman oldu komşular bile nerene aldın bu kiloyu diyolar doğumdan sonra kalırsa kötü olucak çöp gibiyim sadece göbek kocaman öyle işte
38 mi
ben en son ılkokul 5te falan 38dim herhal![]()
aramızdaki 7 farkı bul :)
dün gece bebem doğmuş, anammm kapkara bişi :)
emziriorum ilk defa ama nasıl süt geliyor anlatamam oluk oluk
meme başım olmuş nal kadar, napçam die düşünerek uyandım :)
baktım gayet yerinde duruyo yattım geri uyudum
demek anaç bi ruhun var crafty benseeee hala kendimi çıtır sanıyorum:76: