• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar ben geldiimmm bilenler bilir şu sulu akıntı yüzünden doktorumla konustum hemen gel bi göreyim dedi akşamada yemekte kaynanatörler var hemen yemekleri hallettim doktor 16.30 da boşmuş allahtan hastane eve 300m falan gider gelirim insallah iyi haberlerle. Deniz imide görürüm hem gelince yazarım size fırsat olursa.

bu arada ben uyku seti takımı aldım funnababyden İzmir e gidince fiyatlar uygun ve nevresim takımını kullanan bir arkadaşım var memnun benim aldıgım bu
Dudu-Pembe | Funnababy
üzerinde hi hii hoo hoo falan yazıyo espirili olsun dedik.

armm akıntı nasıldı?

ne bilim 10 günlükken hastanede topuk kanı alıcaklar birde soğuk olursa falan :) sonra aşısı kontrolü şusu busu

ben uyku tulumu gibi bi battaniye aldım. fermuarlı sağı solu kapanıyor. dün princesin patiklerini eklediği bi foto vardı. onun altında bi battaniye vardı. onun kumaşının kalınından aldım. ona sarar çıkarırım. monta falan gerek yok.

canım bizim forumda maalesef e-bebek linkleri cıkmıyor ben de birkac kez yolladım cıkmadı..

bu arada kızlar bir sey soracagım ben bebisime bugune kadar hep penye ev icin tulumdu body idi oyle seyler aldım ya hic dısarı kıyafeti almadım..ama hemen kuculecekler giydiremeyecegim bilee..
hatta dun enistesi dedi ki dısarı cıkmak icin kıyafetini de biz alalım artık dedi uzuldum sanki hep pijama gibi laf etti aldıgın her sey..

ya herkesin kendi tercihi ama küçücük bebeklere öyle şeyler giydirenlere kızıyorum ben. sıkacak rahatsız şeyler giydirmektense tulum giydiririm daha iyi. bide görüyorum mesela daha kırklı bebeklere elbise, etek vs giydirenler oluyor. komik görünyor ya.

kızlar ben geldiimmm bilenler bilir şu sulu akıntı yüzünden doktorumla konustum hemen gel bi göreyim dedi akşamada yemekte kaynanatörler var hemen yemekleri hallettim doktor 16.30 da boşmuş allahtan hastane eve 300m falan gider gelirim insallah iyi haberlerle. Deniz imide görürüm hem gelince yazarım size fırsat olursa.

bu arada ben uyku seti takımı aldım funnababyden İzmir e gidince fiyatlar uygun ve nevresim takımını kullanan bir arkadaşım var memnun benim aldıgım bu
Dudu-Pembe | Funnababy

bişey çıkmaz inşallah arm

Dudu-Pembe | Funnababy

canım ne kadara aldın. bende krem kahveli bi model beğenmiştim. güle güle kullansın minik.

Son düzenleme:
Kızlar şimdi okudum isim yazılı halılardan bahsetmişsiniz ...
Benim eşim dekorasyon tasarım işi yapıyor yaptıkları ürünler arasında isim yazılı halıda var özel tasarıma giriyor biraz maliyetli dedi
eğer isteyen olursa akşam sorayım eşime hatta resim varsa müşterilere yaptıklarından yükleyeyim :71:

ay bizede farklı tasarımları göstersin... gerci ben yaptırdım ama.. merakım basımı yicek .. hayır olsun ..

ben meme ucu cıkarıcı aldım lansinoh pompa gibi bir sey benimkiler de acayip buyuduler ama ucları yok memelerimin.. afrikalı kadınlara benziyo uclarım genis buyuk bebegimin suratı kadar herhalde olurlar haha en kotu silikon uç alacagım napiim..

ay aman cok sukur gulumsesinler benim gorduklerim cok catık kaslıydı.. :)
senin planın guzelmis gunduzleri odada uyutma du bakalım belki ben de yaparım insallah

canım benim aldıgım e-bebek te ki adamın tavsiye ettigi yastık bu
cok_fonksiyonlu_yatis_yastigi

sizce bunu park yataga koyabilir miyim ne dersiniz?

bu yastık değil benim dedğim.. bildiğin bizim kullandıklarımız varya o tarz 1 yasına kadar kullanılmamalıymıs.

kızlar jakarlı battaniye nasıl bişi

anam ben ilk kez duyuyırum..

bilen söylesin hemen..

kültürlenelim.. eksik kalmayalım

canım ne kadara aldın. bende krem kahvelisini beğenmiştim. güle güle kullansın minik.

canım ben Antalya da beğenmiştim 175 dediler sitesindede öyle ama ben İzmiir kemeraltından 150tl ye aldım nakitte indirim yaptılar birazda tanıdık usulü oldu
teşekkür ederiz teyzesi...

Son düzenleme:
netten bebek arabalarına bakıyorum da geçenlerde bi arkadaş chicco ct 02yi 500 tl'ye aldığınıı söylemişti sanırsam, nette epey pahalı,e bebek de 637 tl,nerden uygun bulurum fikri olan var mı?:26:

ben uyku tulumu gibi bi battaniye aldım. fermuarlı sağı solu kapanıyor. dün princesin patiklerini eklediği bi foto vardı. onun altında bi battaniye vardı. onun kumaşının kalınından aldım. ona sarar çıkarırım. monta falan gerek yok.

ya herkesin kendi tercihi ama küçücük bebeklere öyle şeyler giydirenlere kızıyorum ben. sıkacak rahatsız şeyler giydirmektense tulum giydiririm daha iyi. bide görüyorum mesela daha kırklı bebeklere elbise, etek vs giydirenler oluyor. komik görünyor ya.

işte ben de aynı dusuncedeyim .. yani komik durmasından degil canım hani bi yere goturdugunde tatlı durur da iste yani giydiremeyecegim bile belki e ustune hemen de kuculecekler diye gereksiz masraf olarak goruyorum.. tulumlari bile planli programli aliyoruz..

kızlar bu isme özel halıyı alcanızda ikinci bebek olunca napçanız :)))))))))
ben büyük kızımda kullandım kozmonot vllahi çok kullanışlı bi tane doğduğu kış aldım bitanede ikinci kış çocuğun beli açıldı bacakları üşüdü derdi yok süper yeni doğduğunda kullanamıyosun ama 3 aylıkken çok rahat kucak bebeği olduklarına taşımasıda kolay oluyo ekstradan battaniye sar bilmemne gerek kalmıyo

doğru söylüyosun bacım ..

ama Allah 2. yi nasip edecek mi bakalım..

zaten 2. sine diye diye millet kızıma bişey yaptırmama izin vermeycek..

alcam halısını isimlisinden.. Allah 2. nasip ederse onada ayrı yaptırırım..:64:

siz burda kaynatırkene ben e-bebek'ten alısverıs yaptım:27:

aldıklarımı sayıyorum:

Güvenli Uyku Yastığı (bebeği yan yatırmak içün)
Göğüs Pedi 30`lu
Dentinox Babynos Gaz Söktürücü Karın Merhemi (bebek ıcın gaz sokturucu krem, alamanyada kullanıyolarmıs cok meshurmus)
Lansinoh Lanolin Krem (meme ucu kremı)
Lansinoh Göğüs Ucu Çıkartıcı (bu da benim gibi meme ucu fukaraları için :27: cıkarıyormus guya :78:)
Bebedor Biberon 125ml (bunu 100 lırayı gecsın kargo parası vermiim dıye aldım, cok zekiyim ve kayseriliyim :86:)
Kolsuz Spieler Body 0/3 Ay Pembe
Neva Toys Sayıları Öğreniyorum Seti :52: (evet çok lazımdı şu an :60:)
Çorap Tutucu

listeye genel olarak baktım da cogunlukla memeye çalışmışım :27: canlarım benim :27:

hepsi hayırlı uğurlu olsun. sayıları öğreniyorum setine bayıldım:60::60::60: uşağı ilk günden firar ettirecen.

canım bizim forumda maalesef e-bebek linkleri cıkmıyor ben de birkac kez yolladım cıkmadı..

bu arada kızlar bir sey soracagım ben bebisime bugune kadar hep penye ev icin tulumdu body idi oyle seyler aldım ya hic dısarı kıyafeti almadım..ama hemen kuculecekler giydiremeyecegim bilee..
hatta dun enistesi dedi ki dısarı cıkmak icin kıyafetini de biz alalım artık dedi uzuldum sanki hep pijama gibi laf etti aldıgın her sey..

ya bende dün aynısını düşündüm sanki aldığımız ve hediye gelen herşey evde giydirmeye yönelik dışarı çıkarken ne giydiricem diye düşünüyordum. alınacak bişi yok ama canım hassassın bence ondandır kötü bişi dememişlerki :)

$halı.webp

crafty ..

benim halı buna benziyo işte figür aynıda renk krem.. bide kenar köşelerde fiyonlar var pembiş..bulutun içinde de kızımın adı..

netten bebek arabalarına bakıyorum da geçenlerde bi arkadaş chicco ct 02yi 500 tl'ye aldığınıı söylemişti sanırsam, nette epey pahalı,e bebek de 637 tl,nerden uygun bulurum fikri olan var mı?:26:
canım istanbuldaysan aksarayda bisikletçiler çarşısı var, orda uygunmuş. aksaraymıydı ya :s

işte ben de aynı dusuncedeyim .. yani komik durmasından degil canım hani bi yere goturdugunde tatlı durur da iste yani giydiremeyecegim bile belki e ustune hemen de kuculecekler diye gereksiz masraf olarak goruyorum.. tulumlari bile planli programli aliyoruz..

sizde yarı kırk uçurması yoksa bi tane kırk uçurmalık al o zaman. sonra zaten çocuğun üstüne göre alırsın. bunu beğendinmi kızım dersin hem kafa sallarsa tamamdır :)) bilmiyorum ben büyük kıyafetler almaya karşıyım şu an.

ben ilk altı yedi ay hep penye türü şeyler giydirmeyi düşünüyorum iki üç aylık çocuğada kot pantolon giydirememki şöylebi hareketlensin ele avuca gelsin giydiririz her şeyi senin yakınında illa almak istiyorsa bir yaşında giyebileceği gibi montlar var çok güzel onlardan alsın çok dışarı kıayfeti almak istiyorsa :)

geçen aylarda bime gelmişti 3 tekerlekli johnsonsın ondan aldım çokta hoşuma gitmişti 99 du galiba fiyatı valla bi arabaya 500 verene kadar ihtiyacı olan bişiler alırım dedim...

Kahvekolik teşekkür ederim Taksime giderken köprü altı gibi bi yer var orasını diyorsun sanırım,bakayım o zaman oraya.:34:Fatmakoca hani altınbaşak düşünüyorum dedin ya trendyol da indirim var bak istersen cnm

Back
X