• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
arkadaşlar merhaba,
bir kaç gün önce yazmıştım, yeşile dönen kokulu akıntım var diye.. cuma cumartesi günü çok yoğun bir şekilde oldu, öyle ki 2-3 saate bir değiştiriyordum iç çamaşırımı... sonra birden kesildi ve pazardan beri hiç akıntım yok... yani hiç yok... bu da normal değil, sanırım ya, nereye gitti benim östrojen hormonlarım, az da olsa akıntım olması gerekmez mi?
ha ha olsa ayrı dert olmasa yarı :1:

bı bebegım olsun dıye gunlerce aglayıp Rabbıme yalvardıgım gunlerı hatırlıyorum.. etraftan sorulan sacmasapan sorular aklıma gelıyo ve suan gulup gecıyorum 2 senelık evlıyım ızmırde ılk gıttgm dr bana hemen asılama yaptı ve bn asılamamın tutmadgı ayı son adetımı gormus oldum hemn ustune hamıle kaldım dogla yoldn asılama yapan dr uma gttım sız cocugun olmaz olursa bn bıleklerımı keserım demıstınız bana ama bn hamıleyım dedım ımkansız dıye ısrar ettı bana ... hıc yuz vermeden cıktım odadan.. o asılamadakı yalnızlıgım esımle dr un konusmalarını dusunur dusunur aglardık .... sımdı 95 kg olmusum selulıtlerım totomun her bolgesını ele gecırmıs karnım tr harıtası gbı olmus kocaman sıs bı burnum ve yuzumun koltuk altımın gozlerımın ustunde olusan kahverengı lekelerım olmus ne onemı vr catlarımda patlarımda kızım bana Rabbımın bır lutfuuu.... Hamd olsun ki bu duyguyu tattırdı bıze ınsallah kucagımızda gormeyıde nasıp etsın bızlere ... hepınız gbı bnde mınık prensesımı cok sevıyorum smdıden on a bısey olucak dıye korkumdan aglıyorum o tekmeledıkce gozlerım doluyor gecelerı uyuyamamısım ne onemı vr dıyorum ki en sınırlı oldugum gunler uykusuz kaldıgım gecelerdır normalde... hatta dusununkı artık kaynanama bıle kızamıyorummm.... bosverıyorum sınırlenıp soylenıyorm ama en azındn ya burda sıze yazıyorum yada kendı kendıme soylenıp duruyorum evde.. Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın bu duygu herkes ınsallah bızlerde bır kez olsun tadalım bu kutsal duyguyu..... gunler gecsın bıan once kızlar... ufak kuzucuklar gelsın annelerıne...
ah canım bende seninle aynı fikirdeyim...
gelmişim 31 yaşına 7 yıl beklemişiz bir yavrumuz olsun diye...
neymiş çatlağa çirkinliğe bakıcam kendimi darltıcam...
mesela akşama bir kavanoz çikolata yeme planım var...
millet yıllarca çocuk konusunda sordu soruşturdu...
akıl verdi kendince...
şimdi de ayyyy nolmuşsun böyle diyorlar...
bizim milletimizde bi dengesizlik var her durumdan vazife çıkarıyorlar...

kızlar bu isme özel halıyı alcanızda ikinci bebek olunca napçanız :)))))))))
ben büyük kızımda kullandım kozmonot vllahi çok kullanışlı bi tane doğduğu kış aldım bitanede ikinci kış çocuğun beli açıldı bacakları üşüdü derdi yok süper yeni doğduğunda kullanamıyosun ama 3 aylıkken çok rahat kucak bebeği olduklarına taşımasıda kolay oluyo ekstradan battaniye sar bilmemne gerek kalmıyo
bende beğendim bu kozmonot montları bi bakmak lazım...

işte ben de aynı dusuncedeyim .. yani komik durmasından degil canım hani bi yere goturdugunde tatlı durur da iste yani giydiremeyecegim bile belki e ustune hemen de kuculecekler diye gereksiz masraf olarak goruyorum.. tulumlari bile planli programli aliyoruz..
bende dışarı kıyafeti olarak bulursam eşofman takımı tarzı şeyler alıcam penyeden ama 3 ay sonrası için...
çocuk bi kendini toplasın ama dimi...

Son düzenleme:
kilo ile ilgili son durumlarımı bende vereyim :1:
48 kilo ile hamile kaldım, şu an evdeki tartıya göre 52,5, sağlık ocağındaki tartıya göre 54 kiloyum.. arkadan ince bir bayanım, yandan kaçak kat çıkmış gibiyim :1: bu halime bayılıyorum :1:

Canim merhaba,

Ben hamile kaldigimdan beri 5 kez ciktim yurtdisina ve hic birinde hqvalimaninda sorun yasamadim. Kontrol noktalarinda hamile oldugunu belirt seni ayri bir kapidan gecirsinler ben her defasinda oyle yaptim. Sakincali degil diyenler olsa bile aksini idda edenlerde var. Bir kez sorun yasadim sadece ama ben inat edince imdadima baska bir memur yetisip anlayis gosterdi, sorun olunca doktorumun yasakladigini soyluyordum....alisveris merkezleri dahil bu cihazlardan kacinin derim ben....size simdidem iyi yolculuklar, umarim sevdiklerinle birlikte guzel gunler gecirir bol bol hasret giderirsin...dogum oncesi guzel moral olur bebisinede sanada....kocanida takma kafana guzel anlarin tadini cikar...

canim yorumun icin cok tesekkur ederim insanin boyle bilgilere ne kadar ihtiyaci oluyor simdi esimede soyledim bak ozle muamele varmis hamilelere diye onunda biraz ici rahatladi. ben londradaki heathrow havaalanindan gelecegim internet sitesinde baktimda tehlikeli degil falan yaziyordu banada zorla beni gecirecekler o seyden gibi geldi. ama inaniyorumki anlayisli olacaklardir. guzel dileklerin icinde cok teskkurler.

veridğin liki inceledim de luna elegant var, onu düşünüyorum bende. aklıma bizim Luna gelir hep heralde :37:
hihihih adımı hatırlayın tabii. bu arada luna hemen hemen tüm latin dillerinde "ay" (dünyanın uydusu olan) demek..

ya bende dün aynısını düşündüm sanki aldığımız ve hediye gelen herşey evde giydirmeye yönelik dışarı çıkarken ne giydiricem diye düşünüyordum. alınacak bişi yok ama canım hassassın bence ondandır kötü bişi dememişlerki :)
yani hassasım o ayrı da boyle bi bozuldum ki anlatamam:)) neyse duruma gore bebişimle cıkar alırım napiim:D

sizde yarı kırk uçurması yoksa bi tane kırk uçurmalık al o zaman. sonra zaten çocuğun üstüne göre alırsın. bunu beğendinmi kızım dersin hem kafa sallarsa tamamdır :)) bilmiyorum ben büyük kıyafetler almaya karşıyım şu an.

ben de oyle yapacagım herhalde tatlım..

ben ilk altı yedi ay hep penye türü şeyler giydirmeyi düşünüyorum iki üç aylık çocuğada kot pantolon giydirememki şöylebi hareketlensin ele avuca gelsin giydiririz her şeyi senin yakınında illa almak istiyorsa bir yaşında giyebileceği gibi montlar var çok güzel onlardan alsın çok dışarı kıayfeti almak istiyorsa :)
evet en iyisi oyle siparis vereyim bahar ayları icin ;)

kizlar zaten ilk 3 ay bebege elbise felan giydirilmiyor bend ehep tulum aldim ama bazi tulumlarini disari cikarken giymelik alacagim mesela kisliklarini bu tarz alacagim disari cikarken giymek icin.

http://www.mothercare.com/richConte...i=B005C41VGG&pf_rd_p=221610327&pf_rd_s=left-2
ay canım o tulumları ben de gordum dun mothercare'de ama su an icin cok pahali kislik kadife tulumlar ve montlar 70-80 liradan baslıyor biraz indirime girince bakaagım sizde tabi ucuzdur buyuk ihtimal nispeten tatlım ana yurdundasınız;)

ay 6 hafta oldu bebişimi görmeyeli kendimce kontrolü uzattım ama özledim de merak sardı...
daha şeker yüklememde yapılmadı...
umarım geç kalmadım...

netten bebek arabalarına bakıyorum da geçenlerde bi arkadaş chicco ct 02yi 500 tl'ye aldığınıı söylemişti sanırsam, nette epey pahalı,e bebek de 637 tl,nerden uygun bulurum fikri olan var mı?:26:

Evet bendim o ben
Yaşadığın şehir neresi bilmiyorum ama şöyle zincir olmayan, adı duyulmamış yerel bebek mağazalarına gidip pazarlık yapmayı dene
Ellerindeki hazır stoklu ürünü elden çıkarmaya çalıştıkları için pazarlıkla güzel noktalara geliyorlar
Bizim de aldığımız dükkanda her rengi yoktu mesela sadece 2 rengi kalmıştı ellerinde, olur mu dedik olur dediler aldık geldik

ay 6 hafta oldu bebişimi görmeyeli kendimce kontrolü uzattım ama özledim de merak sardı...
daha şeker yüklememde yapılmadı...
umarım geç kalmadım...

anam neyi bekliyosun pardon..

halılarınızı sevsinler yaw havaya bak sen kızların :D

sevsinler canım..

hersey kızım için..

kendime çöp almıyorum walla.. içim gidiyor.. 4 aydır aynı pantolanla işe gidip geliyorum .. düşün yani..

kızlar selam biraz geç oldu ama ancak işte serumumu yedim geldim kilo yapıyor hergün bir kilo farkediyor napıcam bilmiyoum inşallah bitince bu kilolar da gider çok kalabalığız ne güzel geçmişi okuyamadım ama kıyafetlerden bahsetmişsiniz ben de çok rahat giyinmeyi sevdiğim için çocuğu da öyle giydiririm herhalde sere serpe şöyle :))

hihihih adımı hatırlayın tabii. bu arada luna hemen hemen tüm latin dillerinde "ay" (dünyanın uydusu olan) demek..

yani hassasım o ayrı da boyle bi bozuldum ki anlatamam:)) neyse duruma gore bebişimle cıkar alırım napiim:D

ben de oyle yapacagım herhalde tatlım..

evet en iyisi oyle siparis vereyim bahar ayları icin ;)

ay canım o tulumları ben de gordum dun mothercare'de ama su an icin cok pahali kislik kadife tulumlar ve montlar 70-80 liradan baslıyor biraz indirime girince bakaagım sizde tabi ucuzdur buyuk ihtimal nispeten tatlım ana yurdundasınız;)

bura parasina gore bizede pahali canim bende indirimi bekliyorum.

Back
X