- Konu Sahibi bebegim_01
- #20.321
benımkı mercımek kadar var yok garıbım
en az nohut kadar olması lazım ya da en makbulu fındık![]()
al bak başıma gelene
mercimek kadar küçük diil nohut kadar büyük diil
amannn herşeyim dert yaaaa :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
al bak başıma gelene
mercimek kadar küçük diil nohut kadar büyük diil
amannn herşeyim dert yaaaa :)
valla küçükgillerden o zaman senın de annene goster tecrube konussun
olmadı benım aldıgım zımbırtıdan alırsın![]()
yok canım benımkı 100lerde cıktı ınsallah temız cıkar ben 10 gundur sekerlı seyler tuketmıyorum sızede doktor oyle dedımı
fatma koca arkadaşım bende 2 aydır var bu durum ben ilk geldiğinde doktoru aradım hemen çok endişelendim sonra da muayineye gidince sordum ama normal olduğunu söyledi süt üretilmeye başlamış ondan geliyormuş ben hiç dokunmuyorum da işte geliyor internetten de aradım taradım olabileceğini yazmışlar ama bu ara her gece oluyor sadece bu yüzden sordum ama siz benden daha çok endişelendiniz :))
sen daha bizi tanımadın mı bacım yawww :)
bak madeyle benden her an kanlı süt bile gelebilir :) o kadar vahim durum :)
Arkadaşlar ben dün gece çok fena şekilde karnımın ustune dustum. Hemen acıle gıttık nst ye aldılar. Bebegın kalp atısları normal cıktı. O kadar korktum ve agladım kı parcalanan ellerımı ve dızlerımı bıle ebe hanım farketmese gormeyecektım. sabah da 8 de doktorumla bulustuk ultrasonda ınceledı bırsey olmadıgını herseyın normal oldugunu bu 2 gun dınlenmemı eger kanama ya da sıvı gelırse hemen hastaneye gıtmemı soyledı. Yine de içim içimi yiyiyor ya birşey olursa ya da olduysa diye. Akıntım oldu mesela biraz once hemen vesvese yaptım. Ne kadar gelırse panık yapmam gerektıgını bıle bılmıyorum. Lutfen dua edın bızım ıcın
140 a kadar normalki zaten.. kim sana yüksek dedi..
benbugün kocaman bir pasta yedim..
6 aydır şekerden uzaktım .. sonuc yüksek.. dedim yerim en azından.. nasılsa yüksek cıkıyor.. kızım eksik kalmasın..
canım benım 153 cıkmıs ozaman fazla vahım bı durum yok ınsallah yarınkı testte normal cıkar
6 aydır şekerden uzaktım .. sonuc yüksek.. dedim yerim en azından.. nasılsa yüksek cıkıyor.. kızım eksik kalmasın..
canım benım 153 cıkmıs ozaman fazla vahım bı durum yok ınsallah yarınkı testte normal cıkar
kızlar bastakı lısteye benıde eklermısınız lısteyı hazırlayan arkadasa mesaj attım ama 100 mesaj atmıs olmam gerekmıs olmadı benımde Allah nasıp ederse kızım olacak..
bu arada ısımlerı nezaman konusacaz ısım belırleyen varmı acaba artık yavas yavas dusunmek lazım az kaldı
off koca göbekli arkadaşlarım, akşama ne pişireceğimi bulamadım bi türlü... yemeğe girişmem lazım, bi türlü çorba bulamadım, aklıma gelenleri canım istemedim.. şöyle sütlü bi çorba bilen var mı aranızda?
e 100 dedin sen ..
153 se 2. yapacaklar tabi
140 ın üstüne 2. yapılıyor.. 140 ın altı normal...
Geçmişi okumaya çalışmaktan mesajlara cevap yazamaz olduk. Maşallah parmaklarınız iyi çalışıyor.Kızlar ben çok hastayım. Üşütmüşüm.
Midem bulanıyor, terliyorum soğuk soğuk, bütün kemiklerim sızlıyor. Bebişime bir şey olacak diye çok korkuyorum. Minoset içtim 1 tane. Nane limon içtim. İnşallah iyi gelir. Nabzım her zaman olduğu gibi yüksek atıyor. 110-120 en az. Aranızda benim gibi sürekli nabzı yüksek atan var mıydı?
göbeğimiz 4 parmak üzerinde çok ciddi acı ve sancı gibi bişi var
ayrıca bir dolgunluk hissi
Nil böceği dönmüş olabilir mi sizce