kızlar kendimize kaç gecelik kaç pijama almak lazım sizceeee
bu nar meselesini bende kkdan öğrendim..
Araştırdım birşey çıkmadı ve hala kararsızım ama hazır nar varken nolur nolömaz
taneleyip buzluğa atalım 1 tane bari..
Bu gecelik pijama işi beni de düşündürüyor..
1er tane aldım ama,2.cileri de almak lazım,hastanede doğum sırasında gecelik mi olur
hasta önlüğü mü,yani süslü gecelik giysek doğum sonrası mahvolur mu ki?
Normal doğumdan sonrada pijama giyemeyiz sanırım..:26:
Normal doğum da niye pijama giyemeyeceğiz ki? ben belki kendimde olmam da etek tarafım açılır falan diye pijama aldım , gecelik almayı düşünmüyorum ama pijama da sıkıntı ne olur kibu nar meselesini bende kkdan öğrendim..
araştırdım birşey çıkmadı ve hala kararsızım ama hazır nar varken nolur nolömaz
bu gecelik pijama işi beni de düşündürüyor..
1er tane aldım ama,2.cileri de almak lazım,hastanede doğum sırasında gecelik mi olur
normal doğumdan sonrada pijama giyemeyiz sanırım..:26:
şimciiiikkkk ben kızın kıyafetlerini şimdiden yıkıymmı doğum iznine çıkınca yıkarım diyodum 32. hafta geçmi olur yıkamak için
selam kızlar hayırlı olsun telaşınız çok güzel gördükçe hevesleniyorum :))
bana sorarsanız pijama yerine gecelik koyun en rahatı helede sezeryanlıysanız göğüs pedi koyun bol bol akıyor sütler çünkü
selam kızlar hayırlı olsun telaşınız çok güzel gördükçe hevesleniyorum :))
bana sorarsanız pijama yerine gecelik koyun en rahatı helede sezeryanlıysanız göğüs pedi koyun bol bol akıyor sütler çünkü
kızlar bende yavaş yavaş eksikelrimi tamamlayıp almayı düşündüklerimi alıp hazırlayacağım 32 de falan hastane çantamızı en azından bebek için gerekli olanlar hazır olsun gecelik pijamamız falan
ama bana da 10 lu hastane çıkışı düşündakiler fazla geldi okuyunca tecrübeli anneler neler diyor aramızda önceden anne olanlara da danışmak lazım .
***2011 Nisan Anneleri Doğum Çantalarına Neler Koyduk yada Koyacağız?*** topiğini açmak istedim çünkü 30. haftamıza giren ve benim gibi erken doğum riski olan anne adaylarımız var...Hem günler hızla geçiyor...
Bebek kıyafetlerini ben bilerek fazla koymayı tercih ettim...Bebek altına yaptığında çişini ve kakasını bez sızdırdığını hep duyardım ve görürdüm...Üstlük olarakta kusma ihtimaline karşı işte fazla olsun istedim...Eee birde hastaneye gelen giden oğluşumu pis görmesinler...Sonra babamızdan kıyafetimiz kalmadı al getir desek dolabı indirir bulana kadar...
Nevresim takımını ben koyacağım valize...Hastane çarşaflarında yatamıyorum...Zaten benim şuan 2 hastane var doğumu yapacağım...Araştırma hastanesinde doğum başlamadı daha ama bana kadar başlar diyor dr...Asıl tercihim orası...Yalnız acillik bir durum olursa Devlet hastanesi...Bakalım oğluşum nerede doğmak isteyecek...
Hurmada koyayım ben...Peki o hurma okunup mu konacak ve yenecek...Aslında nar koymak istiyordum ama Nisan'a kadar nerdeee...Bebek anne sütü bile emmeden ağzına 1-2 damla damlatılırsa gaz sorunu olmuyormuş...Deneyen annelerden K.K. okudum...
Kızlar sizlerinde listenizi burda görmek istiyorum...Belki unutulmuş bişeyler çıkar...
evet evet nar unutmayalım olmazsa buzluga oyucam ben hatta bu hafta sonu alıp deneyeyim buzluga konan nar nasıl oluyor
kızlar bende okumuştum bu nar meselesini.buzluğa koyanlar çok olmuş.bende koyucam buzluğa annemede tembihledim bakalım yapabilicekmiyiz.
kızlar topik çok iyi olmuş , bende daha hiç hazırlık yapmadım annemi bekliyorum memleketten o gelince yapacağız inşallah.
bende nar taneleini ayıkladım dondurucuya koydum ama ne bileyim şimdi ilk önce ne vermek gerekir ki, kızımda ilk önce hurma sürmüştük o zaman narı duymamıştım ve o zamanlar acayip gaz sorunumuz olmuştu sanırım ilk narı deneyeceğim çünkü gazdan dolayı ağlaması beni mahfediyordu
bu nar meselesini bende kkdan öğrendim..
araştırdım birşey çıkmadı ve hala kararsızım ama hazır nar varken nolur nolömaz
bu gecelik pijama işi beni de düşündürüyor..
normal doğumdan sonrada pijama giyemeyiz sanırım..:26:
Cnm bebişin dolabı falan..kıyafetleri koycak bi yer varsa hazır..yıka parça parça ütüle..geniş geniş zamanında..koy minik hurçlara kaldır bence...haftaya gelsin dolabımız inş...öyle yapıcam ben... Geç değil...çünkü bi ton işimiz var yetmeye bilir bile zaman...
cnm sen yavaş yavaş yıka ve ütüle bencede hepsi yığılmasın.en azından çantaya koyucaklarını yıka şimdiden onlar hazır dursun.
ben 1 pijama aldım 3lü.2 geceik takımı alıcam.görümcem doğumlarında hep gecelik giydi.dün arkadaşımlarad konuştuk gecelik şu konudan daha rahat oluyomuş beline kadar sıyırıp oturduğunda yatağa kanaman olursada geceliğe geçmiyo diyo.sonuçta üstünü örtüyosun.bide wc ye gittiğinde felan hemen kaldırır girersin pijama çıkarma derdin olmaz.
evet bende geceliğin daha rahat olacağını düşünüyorum..
Allahtan yaza doğru doğuracaz da üşüme derdimiz pek olmaz heralde..
ozaman doğum için 2 tane pek süslü olmayan sıradan birşeyler almak lazım..
1 tane iyi birşeyler de evde gelen giden olunca giymek için yeterli sanırım..
göğüs ucu olmayanlar pompa alın zorlanabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?