2011 Nisan Anneleri Doğum Çantalarına Neler Koyduk yada Koyacağız?

Cnm bebişin dolabı falan..kıyafetleri koycak bi yer varsa hazır..yıka parça parça ütüle..geniş geniş zamanında..koy minik hurçlara kaldır bence...haftaya gelsin dolabımız inş...öyle yapıcam ben... Geç değil...çünkü bi ton işimiz var yetmeye bilir bile zaman...

kızlar kendimize kaç gecelik kaç pijama almak lazım sizceeee

bu nar meselesini bende kkdan öğrendim..
araştırdım birşey çıkmadı ve hala kararsızım ama hazır nar varken nolur nolömaz
taneleyip buzluğa atalım 1 tane bari..

bu gecelik pijama işi beni de düşündürüyor..
1er tane aldım ama,2.cileri de almak lazım,hastanede doğum sırasında gecelik mi olur
hasta önlüğü mü,yani süslü gecelik giysek doğum sonrası mahvolur mu ki?
normal doğumdan sonrada pijama giyemeyiz sanırım..:26:

cnm çok süslü şeyler varya kerem renk gibi işte dantelli...yazık günah ya...ne bilim o anda neler oluyocak bize.. Rengi falan döner yazık olur... Işte pijama üstüne sabahlık gib... Pamuklu bide elbise gibi gecelikler varya uzun kollu öyle işte bakalım..eminönünü bekliyorum..

Normal doğum da niye pijama giyemeyeceğiz ki? ben belki kendimde olmam da etek tarafım açılır falan diye pijama aldım , gecelik almayı düşünmüyorum ama pijama da sıkıntı ne olur ki

şimciiiikkkk ben kızın kıyafetlerini şimdiden yıkıymmı doğum iznine çıkınca yıkarım diyodum 32. hafta geçmi olur yıkamak için

cnm sen yavaş yavaş yıka ve ütüle bencede hepsi yığılmasın.en azından çantaya koyucaklarını yıka şimdiden onlar hazır dursun.

kızlar kendimize kaç gecelik kaç pijama almak lazım sizceeee

ben 1 pijama aldım 3lü.2 geceik takımı alıcam.görümcem doğumlarında hep gecelik giydi.dün arkadaşımlarad konuştuk gecelik şu konudan daha rahat oluyomuş beline kadar sıyırıp oturduğunda yatağa kanaman olursada geceliğe geçmiyo diyo.sonuçta üstünü örtüyosun.bide wc ye gittiğinde felan hemen kaldırır girersin pijama çıkarma derdin olmaz.

kızlar ACİL BAKIM SETİ diye bir takım var alışveriş yaptığım mağazada bu mutlaka olcak dediler bende aldım içinde
patikli pantolon
dış zıbın
iç zıbın
eldiven
şapka var.
çok sade bişey ve de incecik hastane çıkışı gibi falan değil basit.doğar doğmaz doğumhanede ebeler bunu giydiriyomuş hastane çıkışından önce.odaya gelince süsleniyomuş bebekler.

Sanırım ben hamile kaldığımdan beri sakar dalgın ve unutkan oldum...Düşünüyorum ozamana kadar nar çürür diye ama aklıma buzluğa koymak bile gelmiyor...

Üzgünüm ama benim yeğenimde o nar işe yaramadı
Hatta çocuk kolikti.
5. aya girmek üzere daha yeni yeni gaz problemi geçiyor.

selam kızlar hayırlı olsun telaşınız çok güzel gördükçe hevesleniyorum :))
bana sorarsanız pijama yerine gecelik koyun en rahatı helede sezeryanlıysanız göğüs pedi koyun bol bol akıyor sütler çünkü

çok saol cnm
bencede gecelik daha rahat olur diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

çok saol cnm
bencede gecelik daha rahat olur diye düşünüyorum.
tecrübelerinizi bizimle paylaşırsanız seviniriz.

evet bende geceliğin daha rahat olacağını düşünüyorum..
Allahtan yaza doğru doğuracaz da üşüme derdimiz pek olmaz heralde..
ozaman doğum için 2 tane pek süslü olmayan sıradan birşeyler almak lazım..
1 tane iyi birşeyler de evde gelen giden olunca giymek için yeterli sanırım..

benim gibi süslü bi bayansanız mutlaka makyaj çantası ve küpealın , süt için hümana çay, ayrıca bardak çatal kaşık bıçak da alın.. bi de isteyenler anı defterini de alabilir..

evet evet nar unutmayalım olmazsa buzluga oyucam ben hatta bu hafta sonu alıp deneyeyim buzluga konan nar nasıl oluyor

kızlar bende okumuştum bu nar meselesini.buzluğa koyanlar çok olmuş.bende koyucam buzluğa annemede tembihledim bakalım yapabilicekmiyiz.

bende kkda okumuştum ve buzluga çoktan koydum narı..ilk bebekte gazdan batmıştık,ben deneyeceğim çünkü 1 damla zaten,bişey yapmaz diye düşünüyorum..tabii aklıma gelirse..

birde kızlar aklımızda duracagına hazır dursun derim ben,yani erken hazırlamakta bir risk yokta,geç kalınca yetişmezse üzülürüz istediğimiz gibi olmadı diye..bir an önce herşeyi tamamlayıp ,yıkayıp ütüleyip düzmeli..

ben ilk doğumda 2 pijama takımı almıştım yetti ama normal doğumdu ve akşam 4,20de doğurdum ertesi öğlen çıktım,yani daha uzun yatsam belki 1 takım daha lazım olabilirdi.. cnm doğum sırasında bne geceliği ? doğuma girerken önlük giydiriyorlar,doğum bitipte odana giderken pijamalarını giyiyyorsun..

valla gecelik ben hiç düşünmedim çünkü öyle belime kadar sıyırıp oturamam ben,bacaklarım çıplakken huylanıyorum..yatamam yani öyle..o yüzden pijamadan şaşmam..birde gecelikte emzirmek szor olmazmı ya..cnm nisan diye üşümem deme o zmn bile serin oluyor bayagı..birde lahusayken normal haline benzemiyor,vücudun direnci düştüğünden insan üşüyebiliyor..gerçi hastanede üşüyünce hemen battaniye getiriyorlar bana öyle olmuştu ama bilemem tabi herkesin kendi fikri..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…