2011 Nisan Anneleri

kızlar günaydın. biraz cnm sıkkın. dün detaylı usg için gitmiştim. çok şükür bişey çıkmadı ama üçlü test sonucum riskli olunca amniosentez önerildi. yarın sabah amniosentez yapılcak. doktorla konuştum dün rahatlatmaya çalıştı ama ne biliim işte yine de içim hiç rahat değil. hep bi korku var. funmak yaptırmıştı amnioyu sonuçları nasıl çıkmıştı duyan bileniniz var mı?

canım ben sana durumumu anlatayım da sen rahatla , benimle öz babam ve karısı uğraşıyor neler neler demiyorlar ya , sen içini rahat tut uyma onlara ben öyle yapıyorum eşinle iyi ol onlarda çatlasın ...

Balküpü canım hadi hayırlı haberlerle dönersin inşallah.Sueylül öncelikle hoşgeldin aramıza,geçmişi çok okuyamadım ama
anladığım kadarı ile canını sıkmışlar,sen iyi olki senin iyi olduğunu görüp çatlasınlar diyorum,Müstehaktır onlara.Rabbim ömür boyu mutluluk versin size
ve ve ve güzel topiğimizin güzel anneleri hepinize GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Canım geçmiş olsun inşallah güzel haberleri alırsın,topiğimizde funmakta dahil amiyosentez yapanların hepsi güzel haberlerle geldiler.Çok şükür bütün bebişlerimiz ve anneleri çok iyi.Sende sıkma canını,çok riskli bir durum olduğunu düşünmüyrum kendi adıma sende öyle düşün yüreğini ferah tut.

herkese günaydın tatlı anneler ve bebişleri nasılsınız bende minik oğlum gayet iyiyiz ben bişiy sorucam kullandığınız vitamin ve kan ilaçlarının adını yazarmısınız ben ferrum fort ve ferro senol kan hapı kullanıyodum birde vitamin olarak megady ile estervit kullanıyodum dün doktorum artık sadece ferrum kan ilacını içiceksin dedi sizlerde kullandığınız ilaçları yazarmısınız.

cnm elevit ve gyno ferro sanol kullanıyorum bir de her sabah hipotroidim var levotiron

Ben hergün Elevit ile GynoFerrosanol alıyorum.Bir de unutmazsam, suda eriyen Magnesyum içiyorum ama genelde onu unutuyorum, 2 günde bir filan. Belim ağrıyo diye vermişti Magnesyumu.

Canım Ben hergün Elevit ile GynoFerrosanol alıyorum.Bir de unutmazsam, suda eriyen Magnesyum içiyorum ama genelde onu unutuyorum, 2 günde bir filan. Belim ağrıyo diye vermişti Magnesyumu.

banada ferrum ford da devam dedi doğumdan sonrada içiceksin dedi gyno ferro senolu ben hamileliğimin başından beri içiyordum dün gittiğimde onu bıraktırdı sadece ferrum ford da devam dedi vitaminleride kesti başından beri vitaminleri hep içtim ben çok zayıf hamile kaldım birde kansızlığım çok fazlaydı dün gittiğimde tartıldım ve bu ay sadece 3 kilo almışım doktor biraz bu ay fazla almışsın dedi tabi 4 kutu ilaç içiyorum dahadamı almıyım yani heralde bu nedenle kesti ilaçlarımı.

Canımm lütfen içini ferah tut.İyi düşünürsen sonuç iyi olur inanıyorum.funmak ın sonuçları gayet iyi çıktı.O kadar evham yaptığına değmedi.Senin de inşallah hayırlı haberlerini alıcaz merak etme.

Ben haftada 3 gün elevit kullanıyorum.Çok kilo yapıyomuş diye doktorum haftada 3 dedi.Bir de her akşam gynoferon diye bir demir ilacı ve osteocare diye bir kalsiyum ilacı içiyorum.Anlaşılan herkesin doktoru farklı bişey vermiş.Neye göre veriyolar bunları acaba??

QUOTE=tiancu;16435883]Yaşasııınnnn bugün yolu yarıladık,20.haftamm olleyyyyyy [/QUOTE]

Tebrik ederimmm... Ben de sabah kalkınca çok şükür onla başlayan haftaları bitirdim, yirmilere başladık dedim kendi kendime
Aynı günüz seninle, Allah hepimize tamamını erdirsin sağlıkla...

CNM SEN RAHAT OL YETER...en güzel zamanlarımız tadını çıkaralım kocalarımızla...
slm cnm... daha sık bekliyoruz topiğe mümkünse nasılsın bebiş nasıl bu arada cnm..tepikler varmı miniğinin
cnm benim çok geçmiş olsun o ağrıyı 2 gün çektim baya kötüydü ama sen enfeksiyon olduğunu nerden biliyosun...byüyen rahim böbreklere ve mesaneye baskı yaparmış.. onun ağrısıda olabilir..zamanla yukarı çıkan rahim rahat bırakırmış onları..
cnm benim amniyosentez yaptıran herkesin güzel çıktı eminim seninde güzel çıkcak...ya gerçekten bi sorun olsa ugsde görürlürdü yaptırmana gerek bile olduğunu düşünmüyorum ama işte bi kere ACABA diyince yaptırıyo insan..
Yaşasııınnnn bugün yolu yarıladık,20.haftamm olleyyyyyy

az kaldı dimi cnm bebişlerin gelmesine...

QUOTE=tiancu;16435883]Yaşasııınnnn bugün yolu yarıladık,20.haftamm olleyyyyyy

Tebrik ederimmm... Ben de sabah kalkınca çok şükür onla başlayan haftaları bitirdim, yirmilere başladık dedim kendi kendime
Aynı günüz seninle, Allah hepimize tamamını erdirsin sağlıkla...[/QUOTE]

Ay canım ben de seni tebrik ederim.Güzel bir duygu yaa.Evet inşallah Allah tamamına erdirir.

canım çok şükür usg de birşey çıkmamış. funmak ın sonuçları gayet iyi çıktı. darısı başına tatlım ama eminimki birşey çıkmayacak

esracım sizler ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama zor da olsa çabuk geçiyor bence yine de.Tabi bunlar en iyi günlerimiz.İlerde koca göbekli olunca napıcaz bilmiyorum ama tadını çıkarmaya çalışalım yaa.İnsanın içinde hareket eden bu minik şeyi hissetmesi harika birşeymiş.Allahım isteyen herkese yaşatsın ve bizimkini de tamamına erdirsin inşallah.

13. haftada doktor istemişti tekra mı yaptırmam gerekir acaba?

ben de o haftalarda yaptırmıştım herşeyim iyi çıkmıştı 3 gün önce yine yaptırdım 8 10 tane değerde asağı ok var hep düşmüş kan değerlerim ve ben 5 aydır daha bir kutu kan ilacı bitirdim 150 günde 30 adet hiç dikkat etmemiştim son bir haftadır da kalp çarpıntım hemen nefes nefes e kalmam gibi durumlar söz konusu olmuştu yemek yerken bile nefesim kesiliyordu biraz sinirlilik eşime sarmıştım hep kan değerlerim düşmesinden olmuş bunlar şimdi dikkat ediyorum içmeye ve bi akrabamıza kan yapıcı bi kuru meyve siparişi verdim ismini yazmıyım skorpiyon yiyecek ismi belirtmeyin demişti ayy amma uzun yazdım bi de şu aklıma geldi yine bi akrabamıza doktoru doğuma kanlı canlı gir demiş sezeryan falan olursak en kanlı operasyonmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…