- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #20.981
canm elimde deil bana yazdiklari mesajlari bi okusaniz.kafayi yersiniz.kocamla ayirmak icin ugrasip duruyola.kim bilir kocama ne mesajlar yaziyolardr.moralim cok bozuldu.onlarin yuzunden bi tane sigara ictim.onada uzuluyorum.kocam eve gelince aratiyim onlari ugrasmasinlar benle.olurmu sence.
herkese günaydın tatlı anneler ve bebişleri nasılsınız bende minik oğlum gayet iyiyiz ben bişiy sorucam kullandığınız vitamin ve kan ilaçlarının adını yazarmısınız ben ferrum fort ve ferro senol kan hapı kullanıyodum birde vitamin olarak megady ile estervit kullanıyodum dün doktorum artık sadece ferrum kan ilacını içiceksin dedi sizlerde kullandığınız ilaçları yazarmısınız.
herkese günaydın tatlı anneler ve bebişleri nasılsınız bende minik oğlum gayet iyiyiz ben bişiy sorucam kullandığınız vitamin ve kan ilaçlarının adını yazarmısınız ben ferrum fort ve ferro senol kan hapı kullanıyodum birde vitamin olarak megady ile estervit kullanıyodum dün doktorum artık sadece ferrum kan ilacını içiceksin dedi sizlerde kullandığınız ilaçları yazarmısınız.
Günaydııın kızlar, benim doktor sadece elevit iç dedi, başka bişey içmiyorum aslında benimde içim rahat değil acaba başka içmem gerekir mi?
kızlar günaydın. biraz cnm sıkkın. dün detaylı usg için gitmiştim. çok şükür bişey çıkmadı ama üçlü test sonucum riskli olunca amniosentez önerildi. yarın sabah amniosentez yapılcak. doktorla konuştum dün rahatlatmaya çalıştı ama ne biliim işte yine de içim hiç rahat değil. hep bi korku var. funmak yaptırmıştı amnioyu sonuçları nasıl çıkmıştı duyan bileniniz var mı?
cnm en son ne zaman kan sayımına baktırdın hemogram tahlili
CNM SEN RAHAT OL YETER...en güzel zamanlarımız tadını çıkaralım kocalarımızla...beni yalniz birakmadiginiz icin cok tesekkur ederim arkadaslar,esime anlattim bana yazdiklarini oda cok kizdi onlara.agzina geleni soledi.bu laflar onlara baya bi yetr.saskina donmuslerdir sanirim.bende susuyorum artik.esimle mutlu olmaya calisiyorum.dirdir etmiycem ona.bu halimle bana bu sikintilari yasatanlari allaha havale ettim.sizlerdende allah razi olsun.
slm cnm... daha sık bekliyoruz topiğe mümkünseGünaydın kızlar hepinizin günü aydın ve sağlıklı olsun güne erken başladık teyzelerinin geçmişte yazdıklarına baktık epey uzak kalmışız su eylül inş. herşey yoluna girer dışardaki insanlara takılmamaya çalış eşin ve bebişinle çok mutlu ol çatlatonları
cnm benim çok geçmiş olsun o ağrıyı 2 gün çektim baya kötüydü ama sen enfeksiyon olduğunu nerden biliyosun...byüyen rahim böbreklere ve mesaneye baskı yaparmış.. onun ağrısıda olabilir..zamanla yukarı çıkan rahim rahat bırakırmış onları..kızlar günaydın.. öncelikle bugün dr. kontrolüne gidecek arkadaşlar inşallah hayırla haberlerle dönersiniz.. ben de pazartesi günü gittim. detaylı ultrason yapıldı. 45 dak. kadar sürdü.. dr. tek tek bütün organlarına ellerine ayaklarına vs. baktı.. çok şükür bişey yok dedi.darısı sizlere.. ama benim pazartesinden beri şikayetlerim arttı.. öncelikle idrar yolu enf. çıktı.ilaca başladım. dün gece de acayip karnım ağrıdı şimdi de kasıklarım ve belim ağrıyo.. çok fazla değil ama rahatsız edici.. inşallah kötü bişey değildir.. her hissettiğim ağrıyı araştırmaktan gına geldi.. sizler nasılsınız
cnm benim amniyosentez yaptıran herkesin güzel çıktı eminim seninde güzel çıkcak...ya gerçekten bi sorun olsa ugsde görürlürdü yaptırmana gerek bile olduğunu düşünmüyorum ama işte bi kere ACABA diyince yaptırıyo insan..kızlar günaydın. biraz cnm sıkkın. dün detaylı usg için gitmiştim. çok şükür bişey çıkmadı ama üçlü test sonucum riskli olunca amniosentez önerildi. yarın sabah amniosentez yapılcak. doktorla konuştum dün rahatlatmaya çalıştı ama ne biliim işte yine de içim hiç rahat değil. hep bi korku var. funmak yaptırmıştı amnioyu sonuçları nasıl çıkmıştı duyan bileniniz var mı?
Yaşasııınnnn bugün yolu yarıladık,20.haftamm olleyyyyyy
QUOTE=tiancu;16435883]Yaşasııınnnn bugün yolu yarıladık,20.haftamm olleyyyyyy
kızlar günaydın. biraz cnm sıkkın. dün detaylı usg için gitmiştim. çok şükür bişey çıkmadı ama üçlü test sonucum riskli olunca amniosentez önerildi. yarın sabah amniosentez yapılcak. doktorla konuştum dün rahatlatmaya çalıştı ama ne biliim işte yine de içim hiç rahat değil. hep bi korku var. funmak yaptırmıştı amnioyu sonuçları nasıl çıkmıştı duyan bileniniz var mı?
13. haftada doktor istemişti tekra mı yaptırmam gerekir acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?