- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #21.021
günaydın arkadaşlar bende aranıza katılabilirmiyim bugün 18+6 günlüğüz ama cinsiyetini öğrenemedik daha doktorumuz emin olmadan söylemicem dedi ve bekliyoruz yeter ki sağlıklı olsunda miniğim cinsiyeti hiç farketmez...buarada izmirde yaşıyorum aranız varmı izmirde olan herkesi öpüyorum...
günaydın arkadaşlar bende aranıza katılabilirmiyim bugün 18+6 günlüğüz ama cinsiyetini öğrenemedik daha doktorumuz emin olmadan söylemicem dedi ve bekliyoruz yeter ki sağlıklı olsunda miniğim cinsiyeti hiç farketmez...buarada izmirde yaşıyorum aranız varmı izmirde olan herkesi öpüyorum...
Esracığım yatmana rağmen çok kilo almamışsın,tebrik ediyorum seni.Kızlar sizin kilo alım oranlarınız nasıl ben toplamda 6 kilo aldım
öncelikle hoşgeldin canımben de izmirdeyim. birkaç arkadaşımız daha var izmirde
Esracığım yatmana rağmen çok kilo almamışsın,tebrik ediyorum seni.Kızlar sizin kilo alım oranlarınız nasıl ben toplamda 6 kilo aldım
öyle amaa maalesef daha 1 kiloda takıldı bu anne adayıbakalım son aylarda atağa kalkcam herhalde bu arada benim göbek son 1 haftada acaip değişti. artık baya belli oluyor bugün fotomuzu eklerim
:18: :26: bendede var cnm...biraz erken başladı snki...7. aydan sonra yatamıcaz diyolarda bend aynı sürekli uykum bölünüyo
canım benm artık bende öle kesik kesik uyuyrm sabahta belli bi saatten sonra uyuyakaldgm için gözlerimi açamaiyorum
bu aylar için normla canım nette 4-6 arası alyr hamileler genelde yazyrdu merak etme
Melek anneleri göbişli tatlı anneler günaydın herkeseGeçmişi okuyamadım maşallah bi gün girmiyorum neler kaynatıosunuz.Dün kontrolümüz vardı.Bizim cimcime 377 gram olmuş teyzeleri iki hafta sonra detaylı ultroson var oh iki hafta sonra tekrar göreceğim kızımı
sağol canım inş hepimiz hayırlısıyla alırız kucaklarımıza yavrularımızı sen neresindensin izmirin doktor tavsiye edebilirmisin izmirlileri bulmuşken öğreniyim doktorumu değiştiricemde...hoşgeldin cnm izmirli olarak 5 kişi oldukbebişin hayırlı olsun allah sağlıklı olarak kucağına almayı nasip etsin
hoşbulduk canım kaç zamandır yazmak istiyordum kpss ye hazırlandığım için hiç başına oturamadım artık rahatladım izmirde nerdesin bi de hangi doktora gidiyorsun ben doktorumu değiştirecem de
hoşbulduk canım kaç zamandır yazmak istiyordum kpss ye hazırlandığım için hiç başına oturamadım artık rahatladım izmirde nerdesin bi de hangi doktora gidiyorsun ben doktorumu değiştirecem de
olsun tatlım sen alma bebişin alsın boşveeer sonrası sana doğumdan sonra hediye zatenbenm arkadaşımda hiç almyrdu son aylarda bi gazla gitti 14 kiloyla bitirdi ama kmsnn yapsı çok almyr işte sadece göbüşün çıksın bnce ohh ne guzel :92: bende bugun ekleyecem foto ekle kuzum sende...hadi kızlar sizde ekleyinn
cnm hangi doktora gidiyordun ,,,ben bugüne kadar buca tıp gittim hep ,,bir kere de buca da yeni acılan kadın doğum a şimdi egepol e randevu aldım 25 aralığa çok duydum hastaneyi çok övdüler bakalım insaşallah memnun kalırım
Hoşgeldin :80:
Ben de İzmir'de Karşıyakadayım.
alsancak ta doktorun muayenesine gidiyordum doktorumdan memnunum ama kentle çınarlı ve gaziyle anlaşması var ve bu hastanelerinde devletle anlaşması yokmuş o yüzden bu ay değiştiricem bende egepolu duydum hatta doktorlarından biri askeri hastaneden emekli olmuş ondan emin değildim ama bayan doktora gidecektim bide ben foçada oturuyorum egepol çok uzak bize yine de gitmeyi düşünüyorum birde sada ya iyi dediler orayı denemek istiyorum hem yakın bana ama kararsızım hala eşimin görevleri de olduğu için sada ya gitmem de kolay olur hayırlısı bakalım
hayırlısı cnm bir an once gideceğin yer belli olsa iyi olur ama ,,,,egepol 28 hafta dan sonra almıyo
öyleymiş canım araştırdım hastaneyi 19 hafta bitiyor bu ay kesin karar veririm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?