2011 Nisan Anneleri

gerçekten bu minik şeyleri hissetmek harika birşey ben hamile olmadan önce bu dokuz ay çok uzun ya nasıl geçecek şiş bi karınla nasil başedecez derdim içimde tekme atınca ya korkarsam derdim kendi kendime 5 ay gecti bile bişey anlamadım hamilelik çok güzel bir duyguymuş ben bebeğim 2 aylıkken çalışacağım için iyiki karnımda yanımda diyorum doya doya hamileliğimin tadını çıkarmaya çalışıyorum

asker yolu bekler gibiyim cnm... saat 12 den sonra çizelgemde 1 gün bile geçtiğinin görünce o mutluluğumu anlatamam sana

kızlar günaydınnnnnnnnn... geceleri artık bi huzursuz uyuyorum... sizde de var mı? gece kalkıp tv seyrediyorum yatamıyorum (( bu sabah yine midem çok kötü oldu ve çıkarttım... şimdide uykudan gözlerimi açamıyorum.. işyerindeyim ama hala çalışmaya başlamadım ((

:18: :26: bendede var cnm...biraz erken başladı snki...7. aydan sonra yatamıcaz diyolarda bend aynı sürekli uykum bölünüyo

canım benm artık bende öle kesik kesik uyuyrm sabahta belli bi saatten sonra uyuyakaldgm için gözlerimi açamaiyorum

Ben bide doktora 25aralıkta gidicem daha çook var kan tahlili isteyecekmi acaba bende de nefes kesilmesi var özellikle öğlen arası yemekten dönerken çok sıkıntı çekiyorum. Neyse artık 1 bekliycem gidnce doktora sorarım tekrar kan tahlili yaptırayımmı diye,Teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için

günaydın arkadaşlar bende aranıza katılabilirmiyim bugün 18+6 günlüğüz ama cinsiyetini öğrenemedik daha doktorumuz emin olmadan söylemicem dedi ve bekliyoruz yeter ki sağlıklı olsunda miniğim cinsiyeti hiç farketmez...buarada izmirde yaşıyorum aranız varmı izmirde olan herkesi öpüyorum...

Esracığım yatmana rağmen çok kilo almamışsın,tebrik ediyorum seni.Kızlar sizin kilo alım oranlarınız nasıl ben toplamda 6 kilo aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…