2011 Nisan Anneleri

ahh canım ağzından bal damlıyor. vergi affını yılbaşına kadar çıkaracaklar diye duymuştum ben. dua edelim hep birlikte

Didemcim hoşgeldin
Çalışan arkadaşlarım inşallah bu düzenleme bian önce yapılırda sizde bebeğinizle bol bol ilgilenebilirsiniz

Didemcim hoşgeldin
Çalışan arkadaşlarım inşallah bu düzenleme bian önce yapılırda sizde bebeğinizle bol bol ilgilenebilirsiniz

hoşbuldum tatlımmmmmmmmmmm
ya kızlar bu düzenleme sadece memurlar içinmi yoksa özel sektörüde kapsayacakmı ay inşallah bizede vurur

Memur özel sektör ayrımı diye okumadım..Sadece memurlara yapılırsa çok haksızlık yaaa.biz insan değil miyiz
Aksi takdirde daha 2 - 3 aylık bebişi nsl bırakıcaz yaaaa

Arkadaşlaer ayrınlı ultrasson kaçıncı haftaya kladar yapılıyor doktorum ban kağıt yazdı verdi 6ve 15 aralık arasında olamsı lazım yazıyor ben şu an 19.haftayım,24.haftaya kadar vakti yokmuydu?

Memur özel sektör ayrımı diye okumadım..Sadece memurlara yapılırsa çok haksızlık yaaa.biz insan değil miyiz
evet tatlım ya izin uzamazs ben işi bırakıcam başka çare yok yani bırakamam ben küçücük yavrumu kimseye
canım bende özel sektördeyim ama ayrım yapacaklarını düşünmüyorum malum seçim öncesi olduğu için herkesi kapsar diye düşünüyorum
seçim öncesi doğruuu bunlara oy lazım şimdi kesin ayrım yapılmaz

canım bende özel sektördeyim ama ayrım yapacaklarını düşünmüyorum malum seçim öncesi olduğu için herkesi kapsar diye düşünüyorum

Arkadaşlaer ayrınlı ultrasson kaçıncı haftaya kladar yapılıyor doktorum ban kağıt yazdı verdi 6ve 15 aralık arasında olamsı lazım yazıyor ben şu an 19.haftayım,24.haftaya kadar vakti yokmuydu?

tatlım 20 23 haftalar arası diye biliyorum bende 20. haftada gidicem

evet tatlım ya izin uzamazs ben işi bırakıcam başka çare yok yani bırakamam ben küçücük yavrumu kimseye

seçim öncesi doğruuu bunlara oy lazım şimdi kesin ayrım yapılmaz

Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, kadınların doğum öncesi ve sonrası izinlerini 8'den 16 haftaya, ücretsiz izinleri 1 yıla çıkardıklarını, süt izinlerini da artırdıklarını belirterek, ''Ebeveyn izni de yasa tasarısı olarak mecliste. En kısa zamanda onu da çıkaracağız'' dedi.:81:
ilgili haber linki

aaaaaaaaaa bune şimdi ya ben aptal oldum ne zaman çıkarmışlar ne olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…