2011 Nisan Anneleri

hoşbulduk izmirliler hep burdaymış bi ben eksik kalmışım doktor tavsiye edebilirmisin canım....

Canım benim Dr. Tepecik Kadın Doğumda. Muayenehanesi Kahramanlarda.
Dr. Çınarlı doğum hastanesiyle anlaşmalı, orada yapalım dedi. Öyle olucak gibi görünüyor..
Dr. Hüsnü Miral..

foça kaç saat uzaklıkta izmir e

otobüsle otogar iki saat sürüyor ama ben o otobüse dayanamıyorum biz arabayla 1 saatte otogara gidiyoruz aslında gidebilirim egepolede eşim uzun görevlere gidecek benim yalnız gitmem zor olacağı için bir kez sadayı denicem olmazsa yinede mecbur egepole gidecez hayırlısı bakalım...

hayırlısı olsun cnm allah yardımcın olsun

saol cnm verdiğin bilgiler için devlet hastanesinde cinsiyet söylemiyorlar diye duymuştum da o yüzden sordum sana ama senin zaten aynı zaman da özel doktorunmuş o yüzden söylemiştir bilemiyorum belki de yanlış bilgi almışımdır söyleyedebilirler giden varsa bilir devlet hastanesine

amin cnm cümlemizden razı olsun Rabbim en doğru kararı vermişsin eşini de tebrik ediyorum seni bu halde yalnız bırakmadığı için çok sevindim içini ferah tutup takmamaya karar verdiğin için en güzeli hayırlı olsun inş.

şekerim ben ilk defa devlet hastanesine geçen hafta gittim doktor kız dedi sonra ayrıntılı ultrasona gonderdi oradaki doktor da kızın mı oluyor dedi belki hastaneden hastaneye değişiyordur bana soylediler gerçi zaten biliyordum

demek ki söylüyorlarmış bana öyle dediler ama yanlış bilgiymiş demek ki peki ayrıntılıya nasıl gönderdi cnm hemen yaptırdın mı ücreti nedir?

demek ki söylüyorlarmış bana öyle dediler ama yanlış bilgiymiş demek ki peki ayrıntılıya nasıl gönderdi cnm hemen yaptırdın mı ücreti nedir?

ben geçen cuma gittim ayrıntılıya pazartesi gün verdiler bi arkadas ayrıntılıya gec kalmıs doktor hemen yaptı ücret almıyolar tek kusuru özeldeki gibi uzun sürmüyo mesela ben bu ay kızımı göremedim ekran capraz dı doktor ne ara baktı ne ara anladı anlamadım şükür maşallah iyi

geçen hafta gittim çok kocaman olmuştu oğluşum.
ağzını kımıldatıyordu çok şekerdi:)
şimdi tabi ayrıntılı bi şekilde görücem.

çok saol cnm bilgiler için teşekkür ediyorum her ne kadar göremesende kızının iyi olmasına çok sevindim maşallah

kızlar baba ya doğum izni 3 gün dimi kanun da çalışan işçiye diye bi ibare yazmıyomuş memura diye yazıyomuş eşitlik ilkesinden falan gibi şeyler çıktı

Merhaba kızlar Tetanoz aşısından geliyorum yapılırken acımıyo hatta kendimi serbest bıraktığım için hiç hissetmedim
ilk 2 dk filan biraz yoğunluk oldu, ağrı yaptı ama şimdilik bişi yok
Aşıyı yapan hatun 3 gün filan kolunu ani hareketle yuları kaldırdığında aşı kendini hatırlatabilir,
eğer çok ağrı yaparsa minoset alabilirsin dedi

kızlar hani vergi borçlarının affı kanun taslağı varya bizim hamilelik taslağıda onun içindeymiş yani o çıkarsa bizimkide kesin çıkıyor.
ücretsiz izin hakkı 24 aya süt izni 18 aya ücretli izni 6 aya kadar çıkacakmış
çooook güzel inşallah bebişlere bizlere yetişir ALLAHIM NOLUR
dün seminer için 45 dk yol gidip geri geldim akşama kadar otur otur sıkıntıdan patladım vücut dili özgüven bendili sendili hakkında bir seminer memurlara
ama ben hiç beğenmedim hatta çok bunaldım.
servis şöförüde arabayı öyle kötü sürdüki
baş ağrısından akşam 7 deyatttım sabah işyerinde herkes hastamısın dedi yani
daha kendime yeni geldim. hamile kadını ne alırsınız seminere anlamam vala:97:

canım ben istanbuldayım ama ailem etlik te oturuyo. kardeşim geçen sene orda yaptı normal doğum heralde 1 milyara mal olmuştu epidural oldu.

anladım cnm bende 1 milyarı gözden çıkmıştım zaten. peki kardeşin memnun kaldımı hastaneden? ben henüz gitme fırsatı bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…