- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #21.041
hoşbulduk izmirliler hep burdaymış bi ben eksik kalmışım doktor tavsiye edebilirmisin canım....
foça kaç saat uzaklıkta izmir e
otobüsle otogar iki saat sürüyor ama ben o otobüse dayanamıyorum biz arabayla 1 saatte otogara gidiyoruz aslında gidebilirim egepolede eşim uzun görevlere gidecek benim yalnız gitmem zor olacağı için bir kez sadayı denicem olmazsa yinede mecbur egepole gidecez hayırlısı bakalım...
hayırlısı olsun cnm allah yardımcın olsun
Canım doktorun özel muayenehanesine gidiyorum, ama doktor devlet hastanesinde baş hekim yrdmcısı. ben normalde ssklıyım ama doktorum müsait zamanını söyledi, 15 dakika özel olarak aldı beni ultrasona. detaylı ultrason için bir para ödemedim. önümüzdeki hafta özelde 4 boyutlu ultrason yaptıracağım.onun fiyatını henüz bilmiyorum. en büyük şansım geçen sene özel sigorta yaptırmıştım,6.000 Tl limite kadar tüm doğum masraflarını özel sigorta ödüyor. zaten testler muayene ücreti filan geçmez 6.000 TL.yi.doğumdan sonra özel sigortayı keseceğim.
Cinsiyeti de doktor tanıdık diye söylediler herhalde, normalde söylemiyorlar mı.
beni yalniz birakmadiginiz icin cok tesekkur ederim arkadaslar,esime anlattim bana yazdiklarini oda cok kizdi onlara.agzina geleni soledi.bu laflar onlara baya bi yetr.saskina donmuslerdir sanirim.bende susuyorum artik.esimle mutlu olmaya calisiyorum.dirdir etmiycem ona.bu halimle bana bu sikintilari yasatanlari allaha havale ettim.sizlerdende allah razi olsun.
saol cnm verdiğin bilgiler için devlet hastanesinde cinsiyet söylemiyorlar diye duymuştum da o yüzden sordum sana ama senin zaten aynı zaman da özel doktorunmuş o yüzden söylemiştir bilemiyorum belki de yanlış bilgi almışımdır söyleyedebilirler giden varsa bilir devlet hastanesine
demek ki söylüyorlarmış bana öyle dediler ama yanlış bilgiymiş demek ki peki ayrıntılıya nasıl gönderdi cnm hemen yaptırdın mı ücreti nedir?şekerim ben ilk defa devlet hastanesine geçen hafta gittim doktor kız dedi sonra ayrıntılı ultrasona gonderdi oradaki doktor da kızın mı oluyor dedi belki hastaneden hastaneye değişiyordur bana soylediler gerçi zaten biliyordum
demek ki söylüyorlarmış bana öyle dediler ama yanlış bilgiymiş demek ki peki ayrıntılıya nasıl gönderdi cnm hemen yaptırdın mı ücreti nedir?
mrb arkadaşlar nasılsınız.
yarın 3 boyutlu ultrasona randevum var. çok heycanlıyım:)
çok saol cnm bilgiler için teşekkür ediyorum her ne kadar göremesende kızının iyi olmasına çok sevindim maşallahben geçen cuma gittim ayrıntılıya pazartesi gün verdiler bi arkadas ayrıntılıya gec kalmıs doktor hemen yaptı ücret almıyolar tek kusuru özeldeki gibi uzun sürmüyo mesela ben bu ay kızımı göremedim ekran capraz dı doktor ne ara baktı ne ara anladı anlamadım şükür maşallah iyi
aaa canım bende eskteyim valla keşke öyle görüşme imkanımız olsa ne güzel olurdu...
canım ben istanbuldayım ama ailem etlik te oturuyo. kardeşim geçen sene orda yaptı normal doğum heralde 1 milyara mal olmuştu epidural oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?