- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #21.081
# *papatya*
# dscopur
# ..ERVA..
# mesa
# zynp06
# leegorkemm
# KATARA_ANG
# Suzi77
# ayca22
# hnk
# Bammbik
hoşgeldin tatlı kuşum
merhaba kızlar günaydın... ya kızlar size birşey sorucam benim dünden karnımda kasıklarımda ve belimde müthiş değişik bir ağrı var nedenini çözemedim. dün akşam dayanamıyıp 22.15te doktorumu aradım anlatmaya calıştım kadın telefonda tam anlayamadı ama ortalıkta dolanma yat uzan sakın iş yapma artarsa beni hemen ara dedi sık sık olmuyor ama sancı gibi giriyor böyle bıcak saplanır gibi oluyor sanki. biraz gaz sancısını da andırıyor gibi sanki tuvalete cıksam yada gaz cıkarsam gececek gibi ama cıkartamıyorum. birde corapsız patik telikle gezdim evde ayaklamın altıda buz gibi şimdi ayaklarımı üşütmüş yada gaz sancısı olabilir mi daha önce basına gelen oldu mu hiç
Hoşbulduk canım...Kaynatmışsınız vallah...Çalışanlara Rabbim yardım etsin...
# *papatya*
# dscopur
# ..ERVA..
# mesa
# zynp06
# leegorkemm
# KATARA_ANG
# Suzi77
# ayca22
# hnk
# Bammbik
Kızlar sinirlerim bozuldu...Kpss sorularını çözdüm canım sıkıldı çözebildiğim kadarını hesapladım ve 45 net çıkıyor çıksa çıksa hadi 50 çıkar...Berbat ötesi...Neden üzülüyorsam hiç çalışmadan girersem olacağı bu sonrada sanki emek vermiş gibi sinirlerim bozuluyor...İnşallah babamız iyi net çıkarır...
geçmişi okucam diye gözlerim bozulcak yaa. nasılsınız kızlar biz çok hastayız. salya sümük yatıyoruz. bide öksürük öksürük üstüne ohhh daha ne olsun...
Anlattıklarını ben hala yaşıyorum canım...Göbeğimin altında bir şişkinlik var arada ağrı yapıyor...Sanki oğlumu aşağıda taşıyormuşum gibi hissediyorum...Wc gitsem geçecek gibi geliyor ama küçüğümü yaparken sanki gaz varmışta çıkaramıyormuşum gibi ağrılı oluyor...
Hoşgeldiiiiinn
herşeyin hayırlısı canım..bu tarz şeyler için çok sinir bozmya değmez hele boyle bir dönemde
dscopur , bu yazıyı bende okuduğumda çıktı mı çıkmadımı..N'oldu anlamadım valla.bakalım marta nisana kadar herşey netleşir diye düşünüyorum
merhaba kızlar günaydın... ya kızlar size birşey sorucam benim dünden karnımda kasıklarımda ve belimde müthiş değişik bir ağrı var nedenini çözemedim. dün akşam dayanamıyıp 22.15te doktorumu aradım anlatmaya calıştım kadın telefonda tam anlayamadı ama ortalıkta dolanma yat uzan sakın iş yapma artarsa beni hemen ara dedi sık sık olmuyor ama sancı gibi giriyor böyle bıcak saplanır gibi oluyor sanki. biraz gaz sancısını da andırıyor gibi sanki tuvalete cıksam yada gaz cıkarsam gececek gibi ama cıkartamıyorum. birde corapsız patik telikle gezdim evde ayaklamın altıda buz gibi şimdi ayaklarımı üşütmüş yada gaz sancısı olabilir mi daha önce basına gelen oldu mu hiç
geçmişi okucam diye gözlerim bozulcak yaa. nasılsınız kızlar biz çok hastayız. salya sümük yatıyoruz. bide öksürük öksürük üstüne ohhh daha ne olsun...
benim hiç başıma gelmedi çok şükür..şu aralar sıkıntım geceleri uykusuzluk çekmem rahat rahat uyuyamıyoruum.merhaba kızlar günaydın... ya kızlar size birşey sorucam benim dünden karnımda kasıklarımda ve belimde müthiş değişik bir ağrı var nedenini çözemedim. dün akşam dayanamıyıp 22.15te doktorumu aradım anlatmaya calıştım kadın telefonda tam anlayamadı ama ortalıkta dolanma yat uzan sakın iş yapma artarsa beni hemen ara dedi sık sık olmuyor ama sancı gibi giriyor böyle bıcak saplanır gibi oluyor sanki. biraz gaz sancısını da andırıyor gibi sanki tuvalete cıksam yada gaz cıkarsam gececek gibi ama cıkartamıyorum. birde corapsız patik telikle gezdim evde ayaklamın altıda buz gibi şimdi ayaklarımı üşütmüş yada gaz sancısı olabilir mi daha önce basına gelen oldu mu hiç
bizi bilgilendirmeyi de unutmaay ya benim görümce avukat onu sölüymde bi araştırsın bakim neymiş ne değilmiş
bizi bilgilendirmeyi de unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?