- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #21.101
tatlım üzülme kpss için hayırlsıı olsun inşallah eşin iyi net yapmıştır
bende yeni geldim sayılır kızlar iyi kaynatmışlar ama
Hoşgeldiiiiinn
herşeyin hayırlısı canım..bu tarz şeyler için çok sinir bozmya değmez hele boyle bir dönemde
dscopur , bu yazıyı bende okuduğumda çıktı mı çıkmadımı..N'oldu anlamadım valla.bakalım marta nisana kadar herşey netleşir diye düşünüyorum
ayy ewt canım aynen sordun mu hiç doktoruna peki... dün sabahtan beri böyle ama artan bir sancı olmadıgı için aramdım kadını tekrar. nedenki acaba anlayamadımda..
Gidip acıbademle konuşucaz eğer aidatalrı ödeyebileceğimiz gibi olursa düşünüyüruz
ay kıyamam canım ya çok geçmiş olsun
benim eşim hasta oldu kesin banada bulaşacak inşallah hasta olmam bende
saol cnm bu öksürük çok endişelendiriyor beni çok şiddetli oluyo çünkü. en iyisi ballı süt yapıyım geçer inş.
Gidip acıbademle konuşucaz eğer aidatalrı ödeyebileceğimiz gibi olursa düşünüyüruz
güzel haberler verir inşallahtamam tatlım sorarım ona belki o bişiler bulur
tatlım bendede oluyor bazen doktor bi sorun yok ayaklarını üşüttüğün yada çok yorulduğun için olabilir dedi kanama olmadığı sürece sorun yokmuş dayanamazsan ağrılara bi minoset içip ayaklarını yükseğe kaldırıp yat dedi
haa evet birde o vr canım onu unuttum ben tamamen dün yatak altı bazası düzenledim ve nevresim masa örtülerinin olduğu dolabın içindekilerini yan odadaki büfeye taşıyıp yerleştirdim bebek odasına yer açmak için sürekli eğilerek iş yaptım. oda yapmış olabilir miki acabaa
canım ,haklısın çok can sıkıcı bir durum.önce sakince bir düşün.istenmeyen gelin olabilirsin,önemli olan eşinin seni istemiş ve tercih etmiş olması.sen eğer eşine ve sevginize inanıyor ve güveniyorsan mesele yok.hiç bir şey yapamazlar.onların amacı seni huzursuz edip eşinin üzerine kışkırtmak.böylece evdeki huzurunuzu ve mutluluğunuzu bozmak.huzuru olmayan bir erkek mutsuz bir erkek demektir.sonra bir süre sonra eşin huzursuzluklardan vetartışmalardan sıkılacak ve karşı taraf da zafer kazanmış olacak.tabi konuyu çok yüzeysel biliyoruz sana anca tavsiyelerde bulunabiliriz.eşile durumu konuş,tartış ama sakın kavga etme!amaçlarının ne olduğunu eşine sor ve eşinin olanlar hakkında ne düşündüğünü öğren.aranızda anlaşın ve gerekirse onlarla görüşmeyin.ya sizi kabul ederler ya da oğullarını tamamen kaybederler.kocamin ailesi bastan bu yana evlenmemizi istemedi.biz kendi basimiza evlendik.beni hic kabullenmediler.birakin birbirimizi tanimiyoz bile.hic tanismadk.ordan burdan duyduklari laflarla esimi hep bana karsi doldurdular.neyse sonra hamile old.ogrenmisler.esimle beraber plan yapip cocugu aldirtmaya karar vermisler.ben sonradan ayiktim tabi.ben esim icin ailemi birakip hic bilmedim bi ulkeye geldm.sonradan cok pisman oldum.burda tek basima kaldm.ailemin ogutleriyle kocami kendi taragima cektm.esim simdi onlarla konusmadigini soluyo.ama bizim ne yaptigimizdanda haberleri var.kocamla kavga etsem onlar kazanacak.ama hazmedemiyom.ben onlara naptimki.tanimiyorum bile.
İnşallah oda iyi bişeyler yapmıştır...Akşama onada çözdürecem bakalım durum ney...Canım dr. randevum 10'unda...Sormadım daha ama ebeme sordum sağlık ocağında idrar yollarımda enfeksiyon olduğundan ondan kaynaklanıyor olabilir dedi...Bakalım 10'unda ayrıntılı ultrasonuma gidince dr. söyleyeceğim ve idrar yolu için tahlil isteyeceğim tekrar...
olabilir tatlım ayaklarınıda sıcak tut havalar çok soğumadı ama ben evde çorap ve patik olmadan gezmiyorum bide üstüne terlik giyiyiyorum korkumdan valla
anladım canım benmde idrar yollaım sorunlu zaten üşüttüm belkide..
anladım canım çok teşkkürler ayy içim rahatladı gerçekten sagolun kızlar.. birde akıntım var bnm çok ya sizde oluyormu.
kordon kanı toplanması ve testlerin yapılması 564,96 tl
kordon kanı dondurulması ve saklanması
1330,01 tl
kordon kanı saklanması yıllık ücret
129,47 tl
kordon kanı saklanması (10 yıl )
695,60 tl
kordon kanı saklanması (20 yıl )
1 315,88 tl
acıbademin güncel fiyatları buymuş
rica ederim tatlımtweşekkürler canım
hoşgeldin canım benimcicibebe_cicianne,hnk,ellot,dscopur,ayca22,WELCQME,..ERVA..,KATARA_ANG,mili_,iklimya34,zynp06,
slm kızlar nasılsınız kaynatmışsınız maşallah Allah muhabbetinizi arttırsın bizimde bitti mesaimiz sizi okuyalım dedik
birçoğumuz yaptırdık canım.içini ferah tut inşallah bişi çıkmayacak.herşeye rağmen bir tedbir canım.allah yardımcın olsun.kızlar günaydın. biraz cnm sıkkın. dün detaylı usg için gitmiştim. çok şükür bişey çıkmadı ama üçlü test sonucum riskli olunca amniosentez önerildi. yarın sabah amniosentez yapılcak. doktorla konuştum dün rahatlatmaya çalıştı ama ne biliim işte yine de içim hiç rahat değil. hep bi korku var. funmak yaptırmıştı amnioyu sonuçları nasıl çıkmıştı duyan bileniniz var mı?
merhaba kızlar günaydın... ya kızlar size birşey sorucam benim dünden karnımda kasıklarımda ve belimde müthiş değişik bir ağrı var nedenini çözemedim. dün akşam dayanamıyıp 22.15te doktorumu aradım anlatmaya calıştım kadın telefonda tam anlayamadı ama ortalıkta dolanma yat uzan sakın iş yapma artarsa beni hemen ara dedi sık sık olmuyor ama sancı gibi giriyor böyle bıcak saplanır gibi oluyor sanki. biraz gaz sancısını da andırıyor gibi sanki tuvalete cıksam yada gaz cıkarsam gececek gibi ama cıkartamıyorum. birde corapsız patik telikle gezdim evde ayaklamın altıda buz gibi şimdi ayaklarımı üşütmüş yada gaz sancısı olabilir mi daha önce basına gelen oldu mu hiç
görümcemle konuştum kızlar oda yakından takip ediyormuş ve çıkacak emin olabilirsin bu hafta yada en haftaya çıkar diyo sadece memurları değil tüm çalışan anneleri kapsıyormuş yasa akşam yine bakacakmış çıkar çıkmazda haber verecek hadi inşallah ay çok umutlandım
Selam..hoşgeldin..ne gzl mesaiyi erkenden bitirmişsin..darısı bizim başımıza inş.cicibebe_cicianne,hnk,ellot,dscopur,ayca22,WELCQME,..ERVA..,KATARA_ANG,mili_,iklimya34,zynp06,
slm kızlar nasılsınız kaynatmışsınız maşallah Allah muhabbetinizi arttırsın bizimde bitti mesaimiz sizi okuyalım dedik
tweşekkürler canım
ayy hadi bakalım..heyecanladım şimdi..sabırsızlıkla haberleri bekliyorum
Selam..hoşgeldin..ne gzl mesaiyi erkenden bitirmişsin..darısı bizim başımıza inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?