2011 Nisan Anneleri

tatlım üzülme kpss için hayırlsıı olsun inşallah eşin iyi net yapmıştır
bende yeni geldim sayılır kızlar iyi kaynatmışlar ama

ayy ewt canım aynen sordun mu hiç doktoruna peki... dün sabahtan beri böyle ama artan bir sancı olmadıgı için aramdım kadını tekrar. nedenki acaba anlayamadımda..

İnşallah oda iyi bişeyler yapmıştır...Akşama onada çözdürecem bakalım durum ney...Canım dr. randevum 10'unda...Sormadım daha ama ebeme sordum sağlık ocağında idrar yollarımda enfeksiyon olduğundan ondan kaynaklanıyor olabilir dedi...Bakalım 10'unda ayrıntılı ultrasonuma gidince dr. söyleyeceğim ve idrar yolu için tahlil isteyeceğim tekrar...

Gidip acıbademle konuşucaz eğer aidatalrı ödeyebileceğimiz gibi olursa düşünüyüruz

Kordon kanı toplanması ve testlerin yapılması 564,96 TL
Kordon kanı dondurulması ve saklanması
1330,01 TL
Kordon kanı saklanması yıllık ücret
129,47 TL
Kordon kanı saklanması (10 yıl )
695,60 TL
Kordon kanı saklanması (20 yıl )
1 315,88 TL
acıbademin güncel fiyatları buymuş

Son düzenleme:
Gidip acıbademle konuşucaz eğer aidatalrı ödeyebileceğimiz gibi olursa düşünüyüruz

Bankada kasa kiralama gibi bir sistemmidir?hastanelerde laboratuarlarında belli bir ücret karşılığı uygun koşullarda saklıyorlar sanırım..
tamam tatlım sorarım ona belki o bişiler bulur
güzel haberler verir inşallah

haa evet birde o vr canım onu unuttum ben tamamen dün yatak altı bazası düzenledim ve nevresim masa örtülerinin olduğu dolabın içindekilerini yan odadaki büfeye taşıyıp yerleştirdim bebek odasına yer açmak için sürekli eğilerek iş yaptım. oda yapmış olabilir miki acabaa

olabilir tatlım ayaklarınıda sıcak tut havalar çok soğumadı ama ben evde çorap ve patik olmadan gezmiyorum bide üstüne terlik giyiyiyorum korkumdan valla

canım ,haklısın çok can sıkıcı bir durum.önce sakince bir düşün.istenmeyen gelin olabilirsin,önemli olan eşinin seni istemiş ve tercih etmiş olması.sen eğer eşine ve sevginize inanıyor ve güveniyorsan mesele yok.hiç bir şey yapamazlar.onların amacı seni huzursuz edip eşinin üzerine kışkırtmak.böylece evdeki huzurunuzu ve mutluluğunuzu bozmak.huzuru olmayan bir erkek mutsuz bir erkek demektir.sonra bir süre sonra eşin huzursuzluklardan vetartışmalardan sıkılacak ve karşı taraf da zafer kazanmış olacak.tabi konuyu çok yüzeysel biliyoruz sana anca tavsiyelerde bulunabiliriz.eşile durumu konuş,tartış ama sakın kavga etme!amaçlarının ne olduğunu eşine sor ve eşinin olanlar hakkında ne düşündüğünü öğren.aranızda anlaşın ve gerekirse onlarla görüşmeyin.ya sizi kabul ederler ya da oğullarını tamamen kaybederler.

anladım canım benmde idrar yollaım sorunlu zaten üşüttüm belkide..

olabilir tatlım ayaklarınıda sıcak tut havalar çok soğumadı ama ben evde çorap ve patik olmadan gezmiyorum bide üstüne terlik giyiyiyorum korkumdan valla

anladım canım çok teşkkürler ayy içim rahatladı gerçekten sagolun kızlar.. birde akıntım var bnm çok ya sizde oluyormu.

görümcemle konuştum kızlar oda yakından takip ediyormuş ve çıkacak emin olabilirsin bu hafta yada en haftaya çıkar diyo sadece memurları değil tüm çalışan anneleri kapsıyormuş yasa akşam yine bakacakmış çıkar çıkmazda haber verecek hadi inşallah ay çok umutlandım

ooooooooooooooo akıntı bende gani günlük pedde kullanamıyorum alerji yapıyo günde 4 5 çamaşır değiştiriyorum düşün

cicibebe_cicianne,hnk,ellot,dscopur,ayca22,WELCQME,..ERVA..,KATARA_ANG,mili_,iklimya34,zynp06,
slm kızlar nasılsınız kaynatmışsınız maşallah Allah muhabbetinizi arttırsın bizimde bitti mesaimiz sizi okuyalım dedik

birçoğumuz yaptırdık canım.içini ferah tut inşallah bişi çıkmayacak.herşeye rağmen bir tedbir canım.allah yardımcın olsun.

benim oldu cnm çok kötü oluyo ya o gaz çıkartacak bitşeyler yesen yada soda içsen zaten hamileyken günde bir tane maden suyu içilmesi gerekiyormuş

ayy hadi bakalım..heyecanladım şimdi..sabırsızlıkla haberleri bekliyorum
Selam..hoşgeldin..ne gzl mesaiyi erkenden bitirmişsin..darısı bizim başımıza inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…