2011 Nisan Anneleri

slm kızlar hayırlı cumalar... bu gün sohpet var ev 2 annemde burda... biz çok iyiyiz..takipteyiz kızlar... kilodan konuşulmuş bu ay hiç alma niyetinde değilim dikkat ediyorum inş öylede olur..

canım ben gttm hem kaydoldum hem vuruldum yapyrlar kayıt merak etme

slm kızlar hayırlı cumalar... bu gün sohpet var ev 2 annemde burda... biz çok iyiyiz..takipteyiz kızlar... kilodan konuşulmuş bu ay hiç alma niyetinde değilim dikkat ediyorum inş öylede olur..
sanada hayırlı cumalarcanım cimcimenazın dediği gibi ikramlara dikkat

canım ben gttm hem kaydoldum hem vuruldum yapyrlar kayıt merak etme

sağol cnm öğleden sonra gidicem yakın eve zaten yürüme mesafesi
şimdi markete gidicem kızlarrrrr gelin süt partisi yapalımmm

sabah sabah sinir oldummmm!!!15 günde bir eve yardımcı oluyorum.bugün de kadının günüydü,normalde 9:00 gibi gelir.9:30 oldu yok,10:00 oldu yok! aradım evde uyuyormuş hanımefendi!!!!!!!!!!!!!cevabı da:_e,yağmur yağıyormuş,bu havada cam silinmezmiş miş..haftaya çarşamba gelirim diyo.ben de o gün de yamur yağarsa dedim.sonuçta kış yağmur yağar,kar yağar..evin içinde yapılacak bir sürü iş var silincek,süpürülecek,toz alıncak,banyolar temizlencek,kapılar silincek..sadece cam mı yani.sen böyle keyfi mi çalışırsın?gelme dedim .ben seni mi kovalıycam.allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.sanki bedavaya çalışıyo.ayyy sinir oldum!!!!şimdi işin yoksa başkasını bul,offffff.:84::84:

canm sohbetten sonra dkkat et sen hamlesn diye ikram epd dururlar ha

ay değiştir hanımefendiyi...bi ara insan cnm banada geliyo arada işi olsa başkasını yönlendirir güvendiği..ayıp etmiş vallahi... takma nm napcan işte..

guzel anneler nasılsınz hemen hemen herkes aşı oldu ben kaldım dr olmana gerek yok dedı.
bu arada dun akşama dogru karın agrım başladı gecede surdu adet sancısı gıbı hafıften belımde agrıdı sancı oldu gaz sancısımı normal sancımı ayırt edemıyorum.arada bende oluyor boyle sızde de karın agrısı oluyormu

15 günde bir geldiğinde ne kadar veriyorsun?Banada bir ablam var sağolsun o geliyor,acaba az mı veriyorum diye sana sormak istedim...

sınır bozucu banada aynı oluyor gecen bayram aynı yagmur yagıyor dıye gelmedı eşim sıldı yerlerı camalrım kalmıştı tuulerımı yıkamıştım takmadım bıle allhtan kımse gelmedı anneme gttım ben

Ay canım kötü olmuş ya. Bence en kısa sürede sağlam başka birisini bul. Benim de burda hava kötü yağmur yağacak gibi ama kadıncağız siliyor valla cam kapı yağmur demeden.

canım takma yaa insanlara bak dediğin gibi bedava yapmıyor bulursun birini
eveet süt şart
evettt sütt şart canım bebişler için
Ben hala dogru düzgün süt içmiyorum ama sürekli yogurt yiyorum
yoğurttan alıyosundur tatlım ben yoğurt sevmiyorum zorla sütüde içiyorum valla mecburuz ve kalsiyum alan annelerin bebekleri çok belli oluyor doğduğunda

kızlarrrrrrrrrrrr kızımın cııclerını sonunda yukleye bıldım bebışlerımızın cıcılerı topıgındekadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/397757-2011-nisan-

Son düzenleme:
canım kadınalrla uğraşmak çok zor bebeğim sağlıkla dogsun bende artık almayacağım geçenlerde geldi gene süpürgenin ucunu değiştirimiş en kötü ucu takmıs neden ou taktında süpürdün o uç iyi süpürmüyor dedim hayır efendim o daha iyidiyo bana dedim kırmamayım hadi bu seferlik ben gene ona hazırladım bir sonraki gelişin eve bir geldimki gene iyi spürmeyen ucu takmıs bir daha ki sefere kaldoırıcam toptan onun iyi dediği ucu ve sertçe uyarıcam hayır onca para veriyorum onun iyi deiği ula halılar iyi temizlenmiyor deli mi dir nedir
birde ilk geldiğinde demiştimki büyük banyonun duvarrını sil küçüğüde sonraki sefer yaparsın aa eve bir geldim küçük banyo öylesinie temizlenmiş yıkamadan siliyor neden dedim sen öyle dedin ya diyo bundan sonra halı mı silincek hepsini sil banyoarın duvarı mı silimcek hepsini sil yıka güya bende acııdm haline ilk geldiinde ebeveyn banyonun küveti falan dogru duzgun yıkamamıstı . neyse bir dahakine düzeldi ama her gelişleri bir facia canım . bir seferinde de eşimin ütülncek gömleklerini elbezi gibi küçücük katlamıs koymus koltuga hayır sana ne askıdaki gömlekten. ay valla ihtiyacım olmasa almayacağım ayda bir alıyorum bende valla 15 te bir almıyorum

çokayakta kaldınmı canım umarım ciddi değildr

sanada hayırlı cumalar canım.. hayırlı sohbetler bu arada.

yaa bunlar alem.. bizimkiside ayrı bir terane sinirlendim göndercem bende gelmesin daha istemiyorum deli midir nedir..

canım 15 gün önce banada olmustu korkup 11de doktorumu uyandırdım hatta gaz sancısıymıs meğer:)) normalde agrım olurdu ama gecen haftaki çok kötüydü eşimde bende cok korkustuk iki büklüm oldum doğrulamıyordum resmen iki gün daha sürdü sonra gecti ama..

canım 15 gün önce banada olmustu korkup 11de doktorumu uyandırdım hatta gaz sancısıymıs meğer:)) normalde agrım olurdu ama gecen haftaki çok kötüydü eşimde bende cok korkustuk iki büklüm oldum doğrulamıyordum resmen iki gün daha sürdü sonra gecti ama..[/QUOTE]

bende de arada oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…