2011 Nisan Anneleri

gunaydınnnnnnn herkese ben heyecandan uyuyamadım guya bugun tatilim ama 9 bucukta dr randewum var ay bu randewu gunlernde hiç uyuyamayrm mutluluktan yaaaa kaç gundr de tam okuyamdım yazdkalrnzı braz bkayım sonrada çıkacagm zaten ..gelnce konşraz artık bol bol

günaydınnn canımmm güzel haberlerle gel inşallah

Canım geçmiş olsun,konuyla ilgili bilgim yok,umarım geçici ve ciddi bir sorun teşkil etmiyordur.Bebeğe ve sana acil şifalar diliyorum.

Kızlar herkese günaydınnnn;

sabah sabah biraz göbüş topiğine baktım,aysucuğum doğana ve sana maşallahçok güzel göbeğin var yaaa kocaman olmuş yalnız.Artık kilonda sabitlendiğine göre aldığın kilolar paşaya gitmeye başlamış.

leegörkem sana da maşallah canımçok güzel görünüyorsun,nisan anneleri arasında en fit anne sen olacaksın,çok yakışıyor sana hamilelik.Umarım bebişin gelişimi düzenli giderde sende bu fit çizgini bozmazsın

skorpion maşallah sana ve prensesine ikinizde çok güzel görünüyorsunuz

gelelim cici topiğine;

didem bayıldım çayizlerinize,annen zevkli hatunmuş.Yatağınızda çok hoşmuş doğrusu güle güle kullansın yatsın gelinim
esracığımmm aldıklarını şöyle bir odada toplu çekde,gözümüz gönlümüz açılsın.Aldıklarınız çok güzel güle güle giyinin analı oğullu.

günaydın kızlarrrr
şerife tatlım beğenmene sevindim cicilerimizi inşallah hepimizin kuzuları sağ salim gelirde sağlıkla giyerler cicilerini

kızlAAAAR biz geldik dr dan bebişim 1123 gr olmuş
banada 1 bucuk kilo aldrmış bu ay
semester da annemn yanına gtmeyi düşünyrdm çıkablrsn yolculuğa eken doğum riskin gozkmyr dedi.
bu arada ben hep hareketlerini kasığımda hissedyrdm meger o başymış dönmüş minnoşum
uyuyordu biz gittiğimizde bacakları uzun dedi kme cektyse annenin de kısa babanın da kısa

canım maşşallahhh
gözün aydın ne güzel, iyi haberlerle geldinnn

maşallah kuzuna tatlım boyu ne kadar olmuşş

ne cabuk gittin geldin şekerim.. Maşallah bebişine dönmesine de çok sevindim benim ki de hep kasıklarımda yoksa kafası mı hissettiğim c.tesi gidecem ben de sabırsızlanıyorum

günaydın kızlaaar
bugün uyuyakalmışız eşimle 8.30 da uyandık birden..
oğluşumu gördüm rüyamda,yine aniden doğuruverdim kocaman bir bebek
bende çok iyiyim,ortalarda geziniyodum filan..

ne cabuk gittin geldin şekerim.. Maşallah bebişine dönmesine de çok sevindim benim ki de hep kasıklarımda yoksa kafası mı hissettiğim c.tesi gidecem ben de sabırsızlanıyorum

canm hastaen hemn ewmin yannda o yönden rahatım eişme dyrum ahh desem yeiştirrsn beni hastaneye doğmda sennkide dönmştr belki canım son zmanlarda kasıklarımda daha bi agrlık hssedyrdm ondanmş demekki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…