- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #33.741
gunaydınnnnnnn herkese ben heyecandan uyuyamadım guya bugun tatilim ama 9 bucukta dr randewum var ay bu randewu gunlernde hiç uyuyamayrm mutluluktan yaaaakaç gundr de tam okuyamdım yazdkalrnzı braz bkayım sonrada çıkacagm zaten ..gelnce konşraz artık bol bol
merhaba arkadaşlar. şuan 29+5 haftadayım,kızımın sol akciğerinde kistler tespit edildi,bebeğin hasta olması hamileliği çok zorlaştırıyor, her an bişey olcakmı korkusu yaşıyorum benimle aynı sorunları yaşayan var mı?
kızlAAAAR biz geldik dr dan bebişim 1123 gr olmuş
banada 1 bucuk kilo aldrmış bu ay
semester da annemn yanına gtmeyi düşünyrdm çıkablrsn yolculuğa eken doğum riskin gozkmyr dedi.
bu arada ben hep hareketlerini kasığımda hissedyrdm meger o başymış dönmüş minnoşum
uyuyordu biz gittiğimizde bacakları uzun dedi kme cektyse annenin de kısa babanın da kısa
kızlAAAAR biz geldik dr dan bebişim 1123 gr olmuş
banada 1 bucuk kilo aldrmış bu ay
semester da annemn yanına gtmeyi düşünyrdm çıkablrsn yolculuğa eken doğum riskin gozkmyr dedi.
bu arada ben hep hareketlerini kasığımda hissedyrdm meger o başymış dönmüş minnoşum
uyuyordu biz gittiğimizde bacakları uzun dedi kme cektyse annenin de kısa babanın da kısa
maşallah kuzuna tatlım boyu ne kadar olmuşş
canım maşşallahhh
gözün aydın ne güzel, iyi haberlerle geldinnn
tesekkr ettm kızlaar boyunu sölemedi kendm hesapladım 36 cm oluyr galba
kızlaaaar biz geldik dr dan bebişim 1123 gr olmuş
Banada 1 bucuk kilo aldrmış bu ay
Semester da annemn yanına gtmeyi düşünyrdm çıkablrsn yolculuğa eken doğum riskin gozkmyr dedi.
Bu arada ben hep hareketlerini kasığımda hissedyrdm meger o başymış dönmüş minnoşum
Uyuyordu biz gittiğimizde bacakları uzun dedi kme cektyse annenin de kısa babanın da kısa
ne cabuk gittin geldin şekerim.. Maşallah bebişine dönmesine de çok sevindim benim ki de hep kasıklarımda yoksa kafası mı hissettiğim c.tesi gidecem ben de sabırsızlanıyorum
günaydın kızlaaar
bugün uyuyakalmışız eşimle 8.30 da uyandık birden..
oğluşumu gördüm rüyamda,yine aniden doğuruverdim kocaman bir bebek
bende çok iyiyim,ortalarda geziniyodum filan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?