- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #33.761
günaydın kızlaaar
bugün uyuyakalmışız eşimle 8.30 da uyandık birden..
oğluşumu gördüm rüyamda,yine aniden doğuruverdim kocaman bir bebek
bende çok iyiyim,ortalarda geziniyodum filan..
Kızlar herkese Günaydın...Ozak ayında doğum yapanlar hikayelerini yazmışlar, nasıl duygulandım anlatamam... Gözlerim doldu resmen.. Bir o kadar da korktum... :18: Ama çok güzel bir duyguymuş onu öğrendim...:2:
Allah hepimize nasip etsin böyle sağlıklı doğumlar...
Linki aşağıya atıyorum...
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/408192-2011-ocak-annelerinin-dogum-hikayeleri-12.html
gunaydınnnn
bugun kontrolumuz var çok heycanlıyım kızımda heycanlı galıba tekme atmıyor bugun hıç
günaydın hoşgeldinnnn
ben daha ayın 2 de gitcem yaaa çok varrrr
gunaydınnnn
bugun kontrolumuz var çok heycanlıyım kızımda heycanlı galıba tekme atmıyor bugun hıç
hoşbulduk cnm bır haftanız kalmış sızınde şimdı sana bır ay gıbı gelır bır hafta
günaydınnn kızlar nasılsınız? geçmişe daldık biraz
esracımmm gözün aydın bitanem miniğin kocaman olmuş maşallah
ne güzel canımgüzel haberlerle gelirsin kocaman olmuştur miniğin
günaydınnn kızlar nasılsınız? geçmişe daldık biraz
esracımmm gözün aydın bitanem miniğin kocaman olmuş maşallah
ne güzel canımgüzel haberlerle gelirsin kocaman olmuştur miniğin
aynen yaaa 1 ay gibi geliyo zaten günlerde geçmiyo hayatımda hiç bişeyi böyle sabırsızlıkla beklemedim herhalde
kocaman olmuştur şimdi senin bebişinde allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
günaydın kuşum hoşgeldinnnnnn
tşk ederım canımm ınşşş
amın canım hayırlısıyla kucaklarımıza alalım ınşş mınıklerımızı.evt yaa bende çok sabırsızım o gun dunyamız değişecek artık ben evlennce hayat değişiyor dıyordum ama bebek başka bışeymış
Kızlar herkese günaydınnnn;
sabah sabah biraz göbüş topiğine baktım,aysucuğum doğana ve sana maşallahçok güzel göbeğin var yaaa kocaman olmuş yalnız.Artık kilonda sabitlendiğine göre aldığın kilolar paşaya gitmeye başlamış.
leegörkem sana da maşallah canımçok güzel görünüyorsun,nisan anneleri arasında en fit anne sen olacaksın,çok yakışıyor sana hamilelik.Umarım bebişin gelişimi düzenli giderde sende bu fit çizgini bozmazsın
skorpion maşallah sana ve prensesine ikinizde çok güzel görünüyorsunuz
gelelim cici topiğine;
didem bayıldım çayizlerinize,annen zevkli hatunmuş.Yatağınızda çok hoşmuş doğrusu güle güle kullansın yatsın gelinim
esracığımmm aldıklarını şöyle bir odada toplu çekde,gözümüz gönlümüz açılsın.Aldıklarınız çok güzel güle güle giyinin analı oğullu.
hoşbulduk tatlım bu arada prensesine negüzel şeyler almışsınız bayıldım hepsine çok tatlılar didemcim sağlıcakla giysin
günaydın tatlımmmm
geçen gün bende okudum onları sonuç salya sümük ağlıyordum allahım ya ne kadar güzel bi duygudur bu
canım ben aslen dörtyoluyyum annem babam dörtyollu bende 6-7 yasına kadar iskenderunda büyüdüm daha sonra istanbula tasındık annemler istanbulda suan ama akrabalarımn coğu iskendrunda yılda 1-2 kere gidiyorum hala..gecen tulu81 de msj atmıs o da iskenderunluymus epey cokuz anlasılan hataylı olarak
bence bu çok önemli aleti öyle bilinmeyen ucuz birşey almamalı..Kızlar bim de kulaktan ateş ölçer vardı 20 milyona ama healt max diye bi marka güvenip alamdım ne dersiniz?
Arkadaşlar yazmışlar 70'li göğüs pedi yeter mi falan diye...Bende 40'lı alacağım dedim...O konuştuğum arkadaşında benim gibi hamileyken göğüslerinden süt geliyormuş doğum yapınca çok sütüm oldu dedi...Hatta gece yattığımda sancı yapıyordu sağıp lavaboya döküyordum dedi...İnşallah seninde fazla sütün olur o nedenle göğüs pedi kullan dedi...
Araba için teşekkür ederim canım...Rabbim kazasız belasız kullanmaya nasip eder inşallah...
Cam birdaha silmem zaten...Eşim sildiğimi bilmiyor bile...Birdahakine annem gelecek silmeye...
kızlAAAAR biz geldik dr dan bebişim 1123 gr olmuş
banada 1 bucuk kilo aldrmış bu ay
semester da annemn yanına gtmeyi düşünyrdm çıkablrsn yolculuğa eken doğum riskin gozkmyr dedi.
bu arada ben hep hareketlerini kasığımda hissedyrdm meger o başymış dönmüş minnoşum
uyuyordu biz gittiğimizde bacakları uzun dedi kme cektyse annenin de kısa babanın da kısa
ay cnm benDE okuyamıyorum ağlıyorum tutamıyorum kendimi
kızlar ayak ayak üstüne atıp oturbiliyonuzmu
ay ne abuk bi soru oldu yaaaa
ben bacak bacak üstüne atınca karnımda garip bişiler oluyoda
canım ben otryrdm da bi arkadaşım otrma bebge gden kan dolaşımı rahat olmz mı ne öle bişey dedi :26: her otrdgmda vicdan yapmaya başladım bende
canım ben otryrdm da bi arkadaşım otrma bebge gden kan dolaşımı rahat olmz mı ne öle bişey dedi :26: her otrdgmda vicdan yapmaya başladım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?