- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #34.581
cok güsel olacak insallahh
bende heycanlıyım ama eşimin durumu fena askım ya düşürürsen üstüne oturrsa biri diyor
cok evhamlı bir kocam var ya delimisn nie üstüne otursun biri diyorum bilmiom diyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok güsel olacak insallahh
bende heycanlıyım ama eşimin durumu fena askım ya düşürürsen üstüne oturrsa biri diyor
cok evhamlı bir kocam var ya delimisn nie üstüne otursun biri diyorum bilmiom diyor![]()
esra normal dogum 11 bin minapiyolarsa zaten bebek kendisi doguyo o kadarda fiyat mi olur ya.cok mu lüks hastane bu.. git 5 yildizli bir otelde yap o kadar fiyat tutmaz eminim
![]()
slm kızlar nasılsınız? bizden iyilik kızımla bugün hastanedeydik şeker kontrolümüz vardı.normal çıktı şükür açlık 95,tokluk 97...doktorumuz çok iyi dedi ama ben itirafta bulundum diyete uyarsam sorun yok ama kaçamak yaparsam 170leri görüyoruz diye...doktorda kaçamak yapmayacaksın hem sana hem bebeğe zarar dedi.gelişimde sorun olursa insüline başlamamız gerekir dikkat et az kaldı.iyi tarafından bak kilo almıyorsun dedi. dedim öyle ama artık doymuyoruz ve dayanamıyoruzidare et sen yaparsın dedi. bakalım kızım için daha dikkatli olcam bu gaz beni 1 hafta idare eder
1 ay sonra yeniden gel kontrole dedi. hava güzeldi sonradan gezdik kızımla
bu arada yarın okulun son günü ve benim iznim başlıyor 7 ay sahalara veda ediyorum
darısı tüm çalışan annelerin başına
sizlerden ne haberrrr???
ayyy valla senin koca çok alem
nerden de aklına gelmiş ilahi valla
şimdiden böyleler bir de doğduktan sonraki evham ve telaşı düşünemiyorum
![]()
fatihte ayşe hanım die düşünüyorum..o doktorda mükemmel...canım ben medikal parka gidiyorum fatihe 1250 normal 2000 sezeryan 300 epidural fiyatı verdiler.
Başka uygun hastane baktım ama güvenebileceğim hastane bulamayınca burda doğum yapmaya karar verdim.fiyatlara doktor parası ve kalırsan oda parası dahil ve ek başka ücret istemiyorlarmış.
cnm evet görüştüklerim var..talep olursa herkesle görüşürüm..bissürü arkadaşım beni anlayan dostlarım ve bebişimin oğluşun teyzesi olur... Zati hiç yoktu..sizlerle oldu..kızlar face den görüşüyor musunz ben de kimsenin yok
esra normal dogum 11 bin miNapiyolarsa zaten bebek kendisi doguyo o kadarda fiyat mi olur ya.cok mu lüks hastane bu.. Git 5 yildizli bir otelde yap o kadar fiyat tutmaz eminim
![]()
bende hiç düşünemiyorum:)
eşim valla cok alem cok gülüyorum bende rüyaları tuhaf düşünceleri tuhaf adam tam bir evham örneğibende aksine bir rahatımdır sinir oluyor bana fena paniktir ayrıca ben doğuracak olsam sen beni evde unutup kendin gidersin hastaneeye diye kızdırıyorum bende
![]()
kızlar reflüye süt iyi gelir herhelde ılık mı içmeliyim soğuk mu? yada ne iyi gelir yine yemek borusunda yanma olamaya başladı birşeyler atıştırayım hemen başlıyor ya napçam ben
kızlar ben birşey soracağım.
hastane fiyatları konuşuluyor ama doktorlarınız ne kadar alacak konuştunuz mu hiç?ya da bu fiyatlara doktor dahilmi?
slm kızlar nasılsınız? bizden iyilik kızımla bugün hastanedeydik şeker kontrolümüz vardı.normal çıktı şükür açlık 95,tokluk 97...doktorumuz çok iyi dedi ama ben itirafta bulundum diyete uyarsam sorun yok ama kaçamak yaparsam 170leri görüyoruz diye...doktorda kaçamak yapmayacaksın hem sana hem bebeğe zarar dedi.gelişimde sorun olursa insüline başlamamız gerekir dikkat et az kaldı.iyi tarafından bak kilo almıyorsun dedi. dedim öyle ama artık doymuyoruz ve dayanamıyoruzidare et sen yaparsın dedi. bakalım kızım için daha dikkatli olcam bu gaz beni 1 hafta idare eder
1 ay sonra yeniden gel kontrole dedi. hava güzeldi sonradan gezdik kızımla
bu arada yarın okulun son günü ve benim iznim başlıyor 7 ay sahalara veda ediyorum
darısı tüm çalışan annelerin başına
sizlerden ne haberrrr???
bizde de tam tersidir ben panikliyim evhamlıyım eşim rahattır. geçen ayy küçük bebek nasıl alcam kucağıma tutcam ya zarar verirsem diyorum. o da diyor ki ben hemen doğar doğmaz alırım kucağıma
özgüvene bakk. sen yaparsan ben anneyim 5 kat fazla yaparım dedim
![]()
soğuk iç canım sıcak daha beter yapıyor..
kızlar reflüye süt iyi gelir herhelde ılık mı içmeliyim soğuk mu? yada ne iyi gelir yine yemek borusunda yanma olamaya başladı birşeyler atıştırayım hemen başlıyor ya napçam ben
ikinizde panik olsanız yasanmaz o evde tabi bizim evde de:))hemen dolasır eli ayagı..alırsıncanım kucagına hemen hiç meraklanma doğumdan sonra annelik kendiliğinden geliyor galiba![]()
benimde oldu o yanma ilac verdi doktor öyle rahatladi. simdilik ilaca ara verdim olursa alirim tekrardan yediklerlede alakali sanirim o ara mayali hamur isleri cok yemistim..
ikinizde panik olsanız yasanmaz o evde tabi bizim evde de:))hemen dolasır eli ayagı..alırsıncanım kucagına hemen hiç meraklanma doğumdan sonra annelik kendiliğinden geliyor galiba![]()
kızlar ben çıkıyorum uzanıcam biraz karnım gerildi iyice.uğrarım sonra gene![]()
evet haklısın canım zaten ben eşlerin birbirlerini dengelediklerine inanıyorum zaten. eskiden hepten korkardım şimdi daha bi güven geldi kendime. hatta bazen benim bebeğime benden iyi kimse bakamaz diyorumbu da çok mu iddalı oldu ne
![]()