2011 Nisan Anneleri

ben cok begendım canım cok guzel.şimdıden hayırlı olsun bebegıne

tşk edrım canım
tozsabun deterjanlar var.hacı sakırın falan camasır makınelerı ıcın.onunlamı yıkayacakısnız bebeklerın cıclerını

evt ben lavantalısını aldım onunla yıkadım.ama ekstra durulama yapmak lazım yoksa kalıntı bırakıyor

cok sevındım bak ne guzel ortak yanlarımız varmış.hem adasız hem cocuklarımız aynı yaşda.hayırlı olsun oglunuz.allah analı babalı buyutsun.yaşlarımızda tutuyormu ben 34 yaşındayım.:80:

saol canım senin de prensesin hayırlı olsun...ben 35 yaşındayım canım yolun yarısında yani:44:

Canım öyle düşünme,Allahım hepimize ağız tadıyla yemek nasip etsin,Önceden birkaç zıbınla doğuma gidiyordu kadınlar,herşeyide olmayıversin.Bak sen oda yapabiliyorsun,miniğine kıyafet alabilmişsin ,bikaç parça eşyasıda eksik kalsın.Doğuma daha en az 2 ay var,vakit yaklaştıkça babasıda şu eksik kalan neler var onlarıda alalım der gider alırsınız.Bizimde daha ortada ne beşik var ne araba,geçen hafta gittik biraz alışveriş yaptık o kadar,yani çalışıyorum ama o kadar rahat parada harcayamıyorum,herşeyi 4*4 olsun diyede uğraşmıyorum.Sende bunaltma bu konularda kendini.

Çok fenasınnn

arkadaslar bebegın kıyafetlerını mutlaka yıkamalımıyız.ben ılkde hıc bısey yıkamamıstım.sızler yıkadınızmı aldıklarınızı.ben hala kararsızım

Ben kendime aldıklarımı bile yıkamadan giyemiyorum
Bebeğin kıyafetleri için de hacışakir granülmatikler var onla yıkayıp iki kere durulatıcam

canım eşin de benim gibi para ile uğraşıyor galibameslek hastalığı

Canım eşim mühendis milyon dolarlarla oynuyor,
Yatırım konusunda da kendi çapımızda bişiler yapmaya çalışıyoruz

ucuncuyu dusunuyormsunuz.ben dusunuyorum aslında.ıyıce yaşlanmadan olsa ıyı olur.ama nasıp tabıkı

valla eşim bir kaç kere bir tane daha yaparız falan dedi ama ben be isterim ama ya ne bileyim düşünsene o yşlrda çok daha rhat bir hmilelik geçirmiştik yani ben hamile olduğumu bile anlamadım merdivenlerden koşark iner çıkrdım şimdi hamilelik şekeri çıktı yok kan pıhtılaşması çıktı hergün göbekten iğne vuruluyorum zor geçiyor yani ama bilmem düşüncesi bile güzel aslında düşünebilirim bir tane daha

arkadaslar bebegın kıyafetlerını mutlaka yıkamalımıyız.ben ılkde hıc bısey yıkamamıstım.sızler yıkadınızmı aldıklarınızı.ben hala kararsızım

canım ben yıkadım ama ütülemedim,daha doğrusu herkes ütüleme hepten mikrobu kırılmasın bebeği o kadar hijyene alıstırma dedıler,bide bebek ıcın özel deterjanla yıkama dedı bı yakınım,o kızına ozel deterjan almıs kızı sımdı 5 yasında ama kendı deterjanına dönemıo bı turlu kızı hep alerjı oluyo,o yuzden kendı kullandıgım deterjanlarla yıkadım kıyafetlerını duzgunce katlayıp koydum doğum cantama :) allah gıydırmek nasıp etsın ınsallah butun bebişlerimize cıcılerını

inşallah canım.vallahı ben hıc ozen gostermedım oyle seylere.yanı oglumun dogumunda hıcbısey yıkamadım.yenı duydum bu yıkama ısını.bız eskımısız artık.vallahı kocamısım ben artık

slm kızlar . ya hızınıza yetişmek cok zor oku oku bitiremedim konuları. neyse artık napalım anladıgımız kadar katılırız bizde bebişimle . ay kızlar cok heycenlıyım 2 bebegim olmasına karşılık istiyorum ki herşeyini ayarlım dursun gelim gidim bakım:78: snr diyorum napıyon kızım akkıllı ol daha cok var diyorum kendime sizde böyle oluyomusunuz.

slmsanki beni anlattın demikki hepimiz bu aralr öyleyiz yani al birimizden vur öbürümüze

saol canım senin de prensesin hayırlı olsun...ben 35 yaşındayım canım yolun yarısında yani:44:

sen nıye bukadar bekledın bebek ıcın.ben aptallıgımdan yapmadım.gezıyım tozıyım.aman gencız erken.......derken bes sene once babamı kaybettım.o uzuntuyle panık atak hastası oldum ve zanakslar paxıller yanı ılacsız tuvalete bıle gıdemez oldum.doktor kesınlıkle cocuk yapamassın krız gelırse bebegını alırlar dedı durdu.bır doktorada gıtmedım belkı bes doktor degıstırdım.ama rabbıme sukur bır cesaret geldı bana ve bunu basarabılırım dedım.ya ilacı tercıh edecektım ya bebegı.ben allaha sıgındım ve hamıle kalmaya karar verdım.esımde korkarak kabul ettı benı kırmadı ve cok sukur hamıle oldugumu ogrenınce hemen bıraktım o ılacları.korkuyordum tabıkı kolay degıldı o krızler.panık atak krızlerı yani.ınsan o anda ölmek ıstıyor okadar kotu bırsey yanı.ama ben rabbıme guvenıyorum ınsallah bu zamana kadar benı yarı yolda bırakmadı rabbım.ınsallah sonuna kadar boyle devam ederım.

canım benim başın sağolsun çok zor bilirim benim de hayatta en sevdiğim insan babamdı ve onu lisedeyken kanserden kaybettim benim de dünym yıkılmıştı birgün rüyama girdi ve çok üzgündü babacım neden üzgünsün dedim bana sen hergün ağlıyorsun ben burada kahroluyorum dedi ben de bir daha ağlamamaya söz verdim sadec mezarını ziyaret edip yasin okuyorum neyse canım senin de kendini toparlamana sevindim.bekleme konusuna gelince benim 5 düşüğüm oldu kızımdan sonra hatta kalbi çalışmadı birini aldılar neyse canım işte nedenini araştırdık ege üniversitesinde ve kan pıhtılaşması çıktı bir süre de hamile kalamadım o kdr düşükten ve kürtjdan sonra....işte böyle cnım şimdide kan sulandırıcı iğne vuruyorum kendime hergün ...

cok gecmıs olsun ve senınde basın sagolsun.bende babamı kanserden kaybettım.ben mezarına gıdemıyorum cok kotulesıyorum o yuzden gıdemıyorum.neyse sızınde moralınızı bozdum baska seyler konusalım bari.

saol canım...evet Allah çocuklarımıza sağlık ve uzun ömür versin..sen çalışlıyor musun yeşimcim??

Kızlar zor dönemler geçirmişsiniz İnşallah bundan sonra bebeklerinizle eşlerinizle herşey çok güzel olur...hepimiz için

Kızlar ikinizinde başı sağolsun... Allah size ve sevdiklerinize, bebeklerinize Sağlık ve uzun ömür versin... İkinizde duygusal olarak çok zor günler geçirmişsiniz... Ama unutmayın ki hayat devam ediyor... Ve size muhtaç Bebekleriniz olacak... Herşeylerimizi onların üstüne Kuracağız... Sizinle beraber üzüldüm... Ama dediğim gibi bundan sonra inşallah aileniz ve bebeklerinizle beraber güzel günler geçireceksiniz... Hep beraber...

kızlar ikinizinde başı saolsun allahım evlatlarınıza uzun ömür versin. şimdi siz kendinize dikkat etmeniz gerekiyo canınızda can taşıyosunuz dikkat et kendinize zaten bu aralar hepimiz duygusala bgladık allah eşlerimizin yardımcısı olsun

canım çok sağol Allah sizlere de uzun ve güzel ömür versin...haklısın canım herşey çocuklarımız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…