merhaba arkadaşlar 23 haftalık hamileyim.az önce kontrolden geldim.moralim çok bozuk doktor bebeğin 2 hafta geri dedi.430 gr mış.o anda çok kötü oldum hiçbirşey soramadım doğru dürüst.böyle bir durum yaşayan var mı?çok kötüyüm ya.ilk aylar bulantı ve kusma çok olmuştu.5 kilo vermiştim.52 kilo ile başladım.bulantılardan sonra 47 oldum.yeni yeni yemeye başladım .şu anda 51 kiloyum.ne olur cevap yazın.
nayııırrrr nolamazzzzzzzzzzzzz delikafadulden
bugun kontrolumuz vardı bır ayda tamııı tamınaa 4 kılo almısım yaaaaaa daha 22haftalıgım ve toplam 9 kılo almısımmmmmmmmm mafoldumben
ne güzel ya..benneyaptımki keşke biz de alabilsek .ilk aylarda bulantı yaşadın mı?biz çok yaşadık o yüzden kilo verdik.23.haftada henüz eski kilomuza ulaştıkmafoldumben daha hiç kilo almadık yanimafoldumben bebeğin kaç kilo acaba?
ne güzel ya..benneyaptımki keşke biz de alabilsek .ilk aylarda bulantı yaşadın mı?biz çok yaşadık o yüzden kilo verdik.23.haftada henüz eski kilomuza ulaştıkmafoldumben daha hiç kilo almadık yanimafoldumben bebeğin kaç kilo acaba?
ben de aynen öyle ilk aylarda çok bulantım oldu şimdi hala devam ediyor hala hiç kilo almadım çok iştahsızlık var hiç yemesem aklıma gelmiyor ama acıkınca kan şekerim düşüyor biraz ondan yiyorum mecburen. dün sağlık ocağına gittim hala 2 kilo eksik gidiyorum çok korkuyorum bebeğim beslenmicek diye eyvahedigeldismile doktora sordum folik asit mide bulantısı yapar dedi ben megadyn vitamin ilacı kullanıyorum bu ilacı kullanan var mı? sizde de bulantı yapıyor mu?
ben de aynen öyle ilk aylarda çok bulantım oldu şimdi hala devam ediyor hala hiç kilo almadım çok iştahsızlık var hiç yemesem aklıma gelmiyor ama acıkınca kan şekerim düşüyor biraz ondan yiyorum mecburen. dün sağlık ocağına gittim hala 2 kilo eksik gidiyorum çok korkuyorum bebeğim beslenmicek diye eyvahedigeldismile doktora sordum folik asit mide bulantısı yapar dedi ben megadyn vitamin ilacı kullanıyorum bu ilacı kullanan var mı? sizde de bulantı yapıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?