2011 Şubat Anneleri Kaç Kilo Aldık?

bende sabah tatrtıldım 3 haftadan bu yana kilo almamışım hayret ettimm 24+6 yım vee 10 kilo aldım

merhaba arkadaşlar 23 haftalık hamileyim.az önce kontrolden geldim.moralim çok bozuk doktor bebeğin 2 hafta geri dedi.430 gr mış.o anda çok kötü oldum hiçbirşey soramadım doğru dürüst.böyle bir durum yaşayan var mı?çok kötüyüm ya.ilk aylar bulantı ve kusma çok olmuştu.5 kilo vermiştim.52 kilo ile başladım.bulantılardan sonra 47 oldum.yeni yeni yemeye başladım .şu anda 51 kiloyum.ne olur cevap yazın.

tatlım sıkma canını
buaralar gelişimi önde veya arkada olması cok normal.
Doktor ne dedi.

cnm bol meyve ye soluna yatarak dinlen yemeklerden sonra düzelir nişş bu haftalarda normal bunlar sıkma canını

doktor bir ay sonraya randevu verdi.yeni değerlere bakacak.bebek gelişimi nasıl devam ediyor diye.ona göre kesin sonucu herhalde nedeni söyleyecek. bir ay nasıl geçecek bilmiyorum.

sen bu bir ay içinde hergün yumurta bol peynir et meyve sebze hatta ceviz ve fındık tüket bak bebek nasıl serpilecek sen bile şaşıracaksın.

üzme kendini arkadaşım.bol bol meyve ye günde en az 2 öğün ayır.gece yatmadan da süt içip soluna yat sürekli.semizotu-balık-ceviz-meyveler-süt ürünleri gelişimii hızlandırıyor.

nayııırrrr nolamazzzzzzzzzzzzz delikafadulden

bugun kontrolumuz vardı bır ayda tamııı tamınaa 4 kılo almısım yaaaaaa daha 22haftalıgım ve toplam 9 kılo almısımmmmmmmmm mafoldumben

nayııırrrr nolamazzzzzzzzzzzzz delikafadulden

bugun kontrolumuz vardı bır ayda tamııı tamınaa 4 kılo almısım yaaaaaa daha 22haftalıgım ve toplam 9 kılo almısımmmmmmmmm mafoldumben

ne güzel ya..benneyaptımki keşke biz de alabilsek .ilk aylarda bulantı yaşadın mı?biz çok yaşadık o yüzden kilo verdik.23.haftada henüz eski kilomuza ulaştıkmafoldumben daha hiç kilo almadık yanimafoldumben bebeğin kaç kilo acaba?

ben de aynen öyle ilk aylarda çok bulantım oldu şimdi hala devam ediyor hala hiç kilo almadım çok iştahsızlık var hiç yemesem aklıma gelmiyor ama acıkınca kan şekerim düşüyor biraz ondan yiyorum mecburen. dün sağlık ocağına gittim hala 2 kilo eksik gidiyorum çok korkuyorum bebeğim beslenmicek diye eyvahedigeldismile doktora sordum folik asit mide bulantısı yapar dedi ben megadyn vitamin ilacı kullanıyorum bu ilacı kullanan var mı? sizde de bulantı yapıyor mu?

kızlar üzülmeyin önünüzde zman var kilolar bir gelecek siz bile şaşıracaksınız bence
ama almayabilirsinizde bence daha iyi doğumda sizin için kötü olurdu keşke bende çok kilo almasam çok iyi olurdu şuan toplam 8-9 kilo aldım

arkadaşım bi arkadaşından bahsetti çatlakları varmış die ama çok kilo aldı hamileyken dedi kaç kilo aldı dedim de 35 dedi şok oldum.. ben olmıcak dimi öyle :S 5,5 ay ve 5.800gr bundan sonrası da normal gider inşallah

23. haftaya gıdıyorum gecen hafta salı +7kgdaydım sanırım 24. haftada 9 kg olurum poffff

cnm bende 46 kilo ile başladım ve ilk aylar 2 kilo verdim 3.ayadan itibaren verdiklerimi aldım vee çok şükür şimdi 52 oldum inşş sende alırsın bak ben mutlaka muz yemeye dikkat ettim muz hem bebğe hem sana i gelir bide öğünlerini arttır cnm badem ceviz mutlaka tüket sol tarafına yatarak dinlen ben artık gün içinde onu yapamıyorum ama geceleri önce sola doğsu yatıyorum sonra dönüyorum zaten :)süt mutlaka iç gece yatmadan önce arttı gündüz bi bardak kendimde çok zayıf olduğum ve sürekli almaya çalıştığım için seni çok ii anlıyorum gerçi en önemlsi bebişlerimizin alması doktor bana ayda bi kilo çok norlam dedi buzman kadar
ama sanırım buayadan sonra artık 2 alabiliriz gibime geliyoo:)

cnm bende megadyn kullandım ama çok şükür bulantım omadı bnm hamişlelikte sadece bi ahfta oldu bulantım ilk zamanlar bende kilo vermiştim ama bulantıdan değilde iştahsızlıktan
ama çok şükür şimdi gayet iim sende bebişini düşün o acıkmışltır de ve mutlaka sık sık yee cnm

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım
ben de 24 haftalığım ama 4 kg aldım sadece ve karnım çok az büyüdü ben korkuyodum bebişim sağlıklı mı die ama geçen hafta doktora gittim kızım gayet sağlıklı ve 550 gr mış (maşallah) sen etrafa kulak asma sağlıklı beslen yeter dedi takmıyorum artık XS bir gebeyim naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…